Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(une @ 2007 04 06, 11:41)
merginos (ir berniukai smile.gif ) labai labai reikia jusu kritikos ir pastabu. del spalvu, stalciu ir spinteliu -nekreipkit demesio. svarbu kolkas tik elektriniu prietaisu isdestymas ir aplamai virtuves patogumas ir vaizdas  rolleyes.gif  zinau, kad vaizdelis kaip koridoriui, bet is tiesu virtuve nera tokia ilga, cia alno taip istempia... jos ismatavimai: plotis 280cm, ilgis 322cm
pirmiausiai dedu toki varianta, kuri pasiule architektas  rolleyes.gif
per vidury tarp spinteliu lieka 160cm...
klausimas- virsutines spinteles gali buti max 38cm plocio. kaip ziuretusi?  unsure.gif

dekui uz bet kokia nuomone  4u.gif

man tai labiau priimtinesnis atrodo pirmas variantas, ir vien del to, kad atstumas nuo vienos puses iki kitos labai patogus, o antram variante ir orkaite su mikrobange kazkaip ne taip ziurisi ir siaip, nepatogus tas kairysis kampas schmoll.gif
Atsakyti
Une, man atrodo, kad tavo variantas patogesnis, nes pirmame variante nuolat tektų sukiotis 180 laipsnių kampu tarp viryklės ir plautuvės. Dėl grožio - tai taip daug spintų nelabai man patinka smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 06 balandžio 2007 - 11:46
Une, aš rinkčiausi pirmą variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 06, 11:42)
man tai labiau priimtinesnis atrodo pirmas variantas, ir vien del to, kad atstumas nuo vienos puses iki kitos labai patogus, o antram variante ir orkaite su mikrobange kazkaip ne taip ziurisi ir siaip, nepatogus tas kairysis kampas  schmoll.gif

nu atstumas ir antram variante islieka tas pats g.gif ar ka turejai galvoje?
o kuo nepatogus kairysis kampas? 4u.gif

QUOTE(Saja @ 2007 04 06, 11:45)
Une, man atrodo, kad tavo variantas patogesnis, nes pirmame variante nuolat tektų sukiotis 180 laipsnių kampu tarp viryklės ir plautuvės. Dėl grožio - tai taip daug spintų nelabai man patinka smile.gif.

man spintos tai nemaiso rolleyes.gif galvoju jas GKP apsiuti g.gif
QUOTE(Akorus @ 2007 04 06, 11:48)
Une, aš rinkčiausi pirmą variantą 4u.gif

o kodel? 4u.gif

va as kazkada pamaciau sita varianta ir uzsikabliavau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 06, 13:01)
nu atstumas ir antram variante islieka tas pats  g.gif ar ka turejai galvoje?
o kuo nepatogus kairysis kampas?  4u.gif
man spintos tai nemaiso  rolleyes.gif  galvoju jas GKP apsiuti  g.gif

o kodel?  4u.gif

va as kazkada pamaciau sita varianta ir uzsikabliavau  wub.gif
]

manau, kad nei vienas variantas yra koks nors blogas, tiesiog kas labaiu prie dusios limpa ta ir turetum tobulinti, pirmasis gal kiek tvarkingesnis atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visiems norejau paklaust koks turi buti tarpas tarp saldytuvo ir dujines labai noriu kad viskas sutilptu i viena siena o vietos tai ne prudai
Atsakyti
Nu kad negaliu apsisprest, kuris labiau doh.gif ir taip jau lei menesiai. o tuoj jau reikes elektra vedziot doh.gif pirmam variante man kazkokio neuzbaigtumo ispudi sudaro g.gif ta galine siena tuscia... ir padejimo man mazoka...
o antram variante bijau, kad neslegtu tas apstatymas. siaip ten bus sviesu-pietine puse, ir langas nemazas g.gif Forma, tu atsimenu esi kazka panasaus braizius-kaip kazin atsiliepimai zmoniu? kaip jauciasi paskui tokioj virtuvej?
nu man tas paveiksliukas toks grazus wub.gif biggrin.gif , gal gali pasakyti kokia ten "medziaga" ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amondute @ 2007 04 06, 13:41)
Labas visiems norejau paklaust koks turi buti tarpas tarp saldytuvo ir dujines labai noriu kad viskas sutilptu i viena siena o vietos tai ne prudai

gali ir visai nebuti, cia jau kaip paciai patogu, manau patogume delei reiketu kokiu 15cm.

QUOTE(une @ 2007 04 06, 13:48)
Nu kad negaliu apsisprest, kuris labiau  doh.gif  ir taip jau lei menesiai. o tuoj jau reikes elektra vedziot  doh.gif pirmam variante man kazkokio neuzbaigtumo ispudi sudaro  g.gif ta galine siena tuscia... ir padejimo man mazoka...
o antram variante bijau, kad neslegtu tas apstatymas. siaip ten bus sviesu-pietine puse, ir langas nemazas  g.gif  Forma, tu atsimenu esi kazka panasaus braizius-kaip kazin atsiliepimai zmoniu? kaip jauciasi paskui tokioj virtuvej?
nu man tas paveiksliukas toks grazus  wub.gif  biggrin.gif , gal gali pasakyti kokia ten "medziaga" ?  4u.gif

na antras variantas tikrai toks labiau slegiantis, "sunkesnis", tokiu atveju reiketu spalvas sviesesnes rinktis ir stalvirsi sviesu.
medziaga, tai naturali faneruote, bet kokio medzio tai sunku pasakyti, kai is arti nematai, gal kokio juodalksnio ar berzo g.gif
o del nuomones tu zmoniu tai tikrai nezinau, nebendravau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 06, 13:01)
o kodel?  4u.gif

Nes esu minimalistė biggrin.gif man kuo mažiau daiktų, tuo lengviau kvėpuoti. Ir tvarkingiau atrodo pirmas variantas. Todėl ir rinkčiaus.
Atsakyti
Aš gal antrą rinkčiausi g.gif
sunkiai įsivaizduoju, kaip reikėtų pastoviai sukinėtis pirmyn-atgal, nuo viryklės prie kriauklės. Nukeli kokį puodą , puoli prie kriauklės nukošti, ką nors pamaišai - šaukštą įmeti į kriauklę, nuplovei daržoves ar ką nors - tiesiai į puodą ir t.t. Man tarp kriauklės ir viryklės būna daugiausia judesio, kai gaminu. Dabar tai su tais nešiojimais būna kad prisilašina ant stalviršio, o tada kliūtų grindims. Nu ir sukinėtis ... Nežinau, tiesa sakant nebandžiau niekada, gal ir nieko čia nepatogaus smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai reikia patarimu, kaip paslepti gartraukio vamzdi, kadangi virykle stoves visai kitoje vietoje negu yra ventiliacijos anga.

Zinau, kad galima paslepti su spintelemis.

Kazka esu girdejusi, kad paslepia su pakabinomis lubomis.

Lauksiu Jusu patarimu.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 04 06, 13:43)
Aš gal antrą rinkčiausi  g.gif
sunkiai įsivaizduoju, kaip reikėtų pastoviai sukinėtis pirmyn-atgal, nuo viryklės prie kriauklės. Nukeli kokį puodą , puoli prie kriauklės nukošti, ką nors pamaišai - šaukštą įmeti į kriauklę, nuplovei daržoves ar ką nors  - tiesiai į puodą ir t.t. Man tarp kriauklės ir viryklės būna daugiausia judesio, kai gaminu. Dabar tai su tais nešiojimais būna kad prisilašina ant stalviršio, o tada kliūtų grindims. Nu ir sukinėtis ... Nežinau, tiesa sakant nebandžiau niekada, gal ir nieko čia nepatogaus smile.gif

aha, as net nebuvau pagalvojus apie ta istisini sukinejimasi g.gif tiesa sakai wink.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti