Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Aš būtent taip ir dariau, dėjau montuojamą gartraukį vienoj linijoj su viršutinėm spintutėm, gartraukio spintutę mažinom per gartraukio aukštį (apie 4 cm). Spintutės ir gartraukis kabos per 60 cm nuo pastatomų spintelių, man atrodo, kad tokio atstumo nuo el.viryklės pakaks (instrukcija rekomenduoja 65 cm).
Foto dar neturiu, nes virtuvė gaminama, bet kai tik bus sumontuota, įkelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 05, 12:45)
Aš būtent taip ir dariau, dėjau montuojamą gartraukį vienoj linijoj su viršutinėm spintutėm, gartraukio spintutę mažinom per gartraukio aukštį (apie 4 cm). Spintutės ir gartraukis kabos per 60 cm nuo pastatomų spintelių, man atrodo, kad tokio atstumo nuo el.viryklės pakaks (instrukcija rekomenduoja 65 cm).
Foto dar neturiu, nes virtuvė gaminama, bet kai tik bus sumontuota, įkelsiu smile.gif

tai va ir kas ten negrazaus nesupruntu g.gif nu jei spalvos labai skiriasi gal, pas mane kai spalvos panasios bus tai turetu gerai buti manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 05, 10:16)
gal kas čia darėsi? http://www.medlina.l...tuves_baldai_02

isvis kokios dabar kainos virtuvių g.gif  prieš porą metų tai visai pigiai prasissukau, bet daba nebeturiu to žmogaus kontaktų  doh.gif  tai baisu pradėt ieškot  doh.gif

Na mums sake metras apie 1000 kainuoja + dar tie mechanizmai bliutukai iutiukai ir t.t. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 11:54)
tai va ir kas ten negrazaus nesupruntu  g.gif  nu jei spalvos labai skiriasi gal, pas mane kai spalvos panasios bus tai turetu gerai buti manau  g.gif

Va, įdedu savo gaminamos virtuvytės projektuką smile.gif

http://images.bite.l...151cef9d16a.jpg

Tiesa, vis dar neapsisprendžiau dėl kriauklės, o ją jau ant dienų reikia įsigyti.. doh.gif Galvoju, ar daryti taip, kaip numatyta ir dėl patogesnio priėjimo aukoti stalviršį, ar dėti apvalią kriauklę kampe ir pasilikti daugiau naudingo stalviršio (beje, yra ir indaplovė)? Patarkit, prašau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 05 balandžio 2007 - 18:06
QUOTE(pinga @ 2007 04 05, 18:02)
Va, įdedu savo gaminamos virtuvytės projektuką smile.gif

http://images.bite.l...151cef9d16a.jpg

Tiesa, vis dar neapsisprendžiau dėl kriauklės, o ją jau ant dienų reikia įsigyti.. doh.gif  Galvoju, ar daryti taip, kaip numatyta ir dėl patogesnio priėjimo aukoti stalviršį, ar dėti apvalią kriauklę kampe ir pasilikti daugiau naudingo stalviršio (beje, yra ir indaplovė)?  Patarkit, prašau rolleyes.gif

As apvalia deciau ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit tokios patirties ir galėsit patarti: reikės paslėpti gartraukio žarną, noriu dėti gipskartonį, bet dabar nei laisvų litų, nei darbininkų tam reikalui nesurandu.. doh.gif Kaži, ar bus įmanoma tą gipskartonį sudėti ir jame halogenus sumontuoti jau po to, kai virtuvytė stovės?
Atsakyti
dar man iskilo toks vienas klausimelis... Kuo daugiau vartau, tuo daugiau matau, kad dabar dauguma nauju virtuviu su kvadratinemis spintelemis. O sakykit kaip jos darosi - i virsu ar i sona? Aisku, manau galima pasidaryti kaip nori, o kaip butu patogiau?
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 04 06, 00:30)
dar man iskilo toks vienas klausimelis... Kuo daugiau vartau, tuo daugiau matau, kad dabar dauguma nauju virtuviu su kvadratinemis spintelemis. O sakykit kaip jos darosi - i virsu ar i sona? Aisku, manau galima pasidaryti kaip nori, o kaip butu patogiau?

seip i virsu kai atsidarineja, tai dedasi amortizatoriai ar koks ten biesas, tai va jie kainuoja brungiau ir genda.. man tik toks skirtumas biggrin.gif seip man tokios dureles grazesnes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 05, 21:51)
Mergaitės, gal kuri turit tokios patirties ir galėsit patarti: reikės paslėpti gartraukio žarną, noriu dėti gipskartonį, bet dabar nei laisvų litų, nei darbininkų tam reikalui nesurandu.. doh.gif  Kaži, ar bus įmanoma tą gipskartonį sudėti ir jame halogenus sumontuoti jau po to, kai virtuvytė stovės?

aš kaip ir nemergaitė,bet pabandysiu padet- imanoma jei bus normalus priejimas sugrežt profilius ir gipsa,kitas reikalas kad apsish**s viskas nuo glaistymo ir shveitimo ir dar meistrai paims daugiau del pasunkejusio darbo salygu.
Atsakyti
merginos (ir berniukai smile.gif ) labai labai reikia jusu kritikos ir pastabu. del spalvu, stalciu ir spinteliu -nekreipkit demesio. svarbu kolkas tik elektriniu prietaisu isdestymas ir aplamai virtuves patogumas ir vaizdas rolleyes.gif zinau, kad vaizdelis kaip koridoriui, bet is tiesu virtuve nera tokia ilga, cia alno taip istempia... jos ismatavimai: plotis 280cm, ilgis 322cm
pirmiausiai dedu toki varianta, kuri pasiule architektas rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
labai laukiu jusu nuomoniu!
Papildyta:
o cia toks koks man grazesnis, bet ar patogesnis? g.gif
user posted image
user posted image

per vidury tarp spinteliu lieka 160cm...
klausimas- virsutines spinteles gali buti max 38cm plocio. kaip ziuretusi? unsure.gif

dekui uz bet kokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu, kam tokios diddeles virtuves g.gif
Atsakyti
cia man? ax.gif virtuve nedidele, tai speju turejai galvoj-tiek daug spintu spinteliu?
man ju tikrai neperdaug smile.gif kadangi svetaineje nebus jokiu sekciju, komodu ir pns. tai ka sudeti tikrai bus. kitas dalykas-as labai megstu gaminti maista ir vaisinti svecius, todel jau vien kiek serviravimo indu pas mane doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 06 balandžio 2007 - 11:39