Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Giga* @ 2007 04 04, 11:46)
spinteles butu atidaromos is virtuves ?  g.gif gal ir nebloga mintis, ale dar viena kampine spintele  doh.gif

sveika,
as daryciau plonute salyte, taip pat su kedem is vienos puses, o spintelem is kitos.
sala daryciau per viduri, aisku jei uztenka vietos. toks variantas kaip dabar pas tave, man atrodo labai tuscias, kazko truksta......
turiu labai nebloga nuotraukyte virtuves su plona sala, tik negaliu cia ikelti, neleidzia.
cia mano nuomone 4u.gif tikiuos nesupyksi ax.gif
man taip pat ne uz kalnu reiks virtuve projektuotis, tai labai daznai pasiskaitau cia pas jus.
Atsakyti
O aš daryčiau taip kaip man norisi, tik pasiteiraučiau kaip patogiau del kriaukliu ir orkaiciu bla bla, visa kita tik virtuvės savininko reikalas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 04, 10:48)
nu va, negriaunant paprastumo as dar apie toki varianta galvojau, kaip jums jis ?
user posted image

kazkodel mano kompe alno spalvu nerodo.. pakeiciu o jis tik kampukus nuspalvina sad.gif

as tikrai ne eksperte ir dar tik pradedu isivaizduot savo virtuve, bet argi gerai orkaite prie saldytuvo unsure.gif
kiek zinau saldytuvui nera gerai kai silta, tada jis labiau turi salti blush2.gif naudoja daugiau elektros ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 05, 08:05)
as tikrai ne eksperte ir dar tik pradedu isivaizduot savo virtuve, bet argi gerai orkaite prie saldytuvo  unsure.gif
kiek zinau saldytuvui nera gerai kai silta, tada jis labiau turi salti blush2.gif naudoja daugiau elektros ir pan.

Taigi viskas integruota, o ten dar tarpai buna, taip kad silta tikrai nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 04, 23:41)
O aš daryčiau taip kaip man norisi, tik pasiteiraučiau kaip patogiau del kriaukliu ir orkaiciu bla bla, visa kita tik virtuvės savininko reikalas wink.gif

aciuks.gif

tai as klausima taip ir buvau sustaciusi smile.gif palauksim Formos, ka ji del isdestymo pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, Noriu jusu patarimo. As noriu montuojamo gartraukio nes man taip graziau... bet tada man sako, kad reikia ta spinteles apacia auksciau pakelti kur gartraukis montuojamas, nes kitaip bus gartraukis per zemai. O kadangi pas mane baldai prie vienos sienos, tai man labai jau negrazu, kai eina viskas ne isvien... Tai neisivaizduoju kaip cia man daryti ar visas spinteles tada kelti auksciau sulig ta linija ar leisti gartrauki zemiau, bet ar nebus tada jis per zemai ir nemaisys? Maciau, kad kelios merginos yra ikelusios savo vituves, kur gartraukis islaiko tiesia linija su spintelemis. Ar galima taip? ir kokiame aukstyje tada reiktu kabinti gartrauki?
Atsakyti
Va va, aš irgi mąsčiau apie tai. Bet ko gero gausis, kad gartraukis bus išlindęs iš po spintelės. Mačiau kažkuri buvo foto įdėjusi tokio varianto. Man spintelės irgi turi vienoj linijoj būt, be jokių ten viena aukščiau, kita žemiau.
Atsakyti
gal kas čia darėsi? http://www.medlina.l...tuves_baldai_02

isvis kokios dabar kainos virtuvių g.gif prieš porą metų tai visai pigiai prasissukau, bet daba nebeturiu to žmogaus kontaktų doh.gif tai baisu pradėt ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 04 05, 09:30)
Sveikutes, Noriu jusu patarimo. As noriu montuojamo gartraukio nes man taip graziau... bet tada man sako, kad reikia ta spinteles apacia auksciau pakelti kur gartraukis montuojamas, nes kitaip bus gartraukis per zemai. O kadangi pas mane baldai prie vienos sienos, tai man labai jau negrazu, kai eina viskas ne isvien... Tai neisivaizduoju kaip cia man daryti ar visas spinteles tada kelti auksciau sulig ta linija ar leisti gartrauki zemiau, bet ar nebus tada jis per zemai ir nemaisys? Maciau, kad kelios merginos yra ikelusios savo vituves, kur gartraukis islaiko tiesia linija su spintelemis. Ar galima taip? ir kokiame aukstyje tada reiktu kabinti gartrauki?

Reikia skaityti konkretaus gartraukio instrukciją, kad sužinotum tinkamą aukštį. Bet tikrai yra tokių, kad galima kabinti vienoje linijoje su spintelėmis, nuo 50 cm. Tik tada reikia imti ištraukiamą (teleskopinį), o ne tokį, kuris visą laiką atsikišęs.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 05, 11:52)
Reikia skaityti konkretaus gartraukio instrukciją, kad sužinotum tinkamą aukštį. Bet tikrai yra tokių, kad galima kabinti vienoje linijoje su spintelėmis, nuo 50 cm. Tik tada reikia imti ištraukiamą (teleskopinį), o ne tokį, kuris visą laiką atsikišęs.

Bet ar tokiame aukstyje nera labai nepatogu dirbti, kai ji istrauki blush2.gif Nes tada jei spinteles 91 aukscio, o kabinasi dar uz 50cm. Tai vadinasi jis 1,41m. aukstyje bus istrauktas...Atsiprasau uz tokius klausimus, bet tai pirmoji mano virtuve, tad net neisivaizduoju nieko...
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 04 05, 12:10)
Bet ar tokiame aukstyje nera labai nepatogu dirbti, kai ji istrauki  blush2.gif  Nes tada jei spinteles 91 aukscio, o kabinasi dar uz 50cm. Tai vadinasi jis 1,41m. aukstyje bus istrauktas...Atsiprasau uz tokius klausimus, bet tai pirmoji mano virtuve, tad net neisivaizduoju nieko...

as irgi galvoju apie toki gartrauki g.gif o tai negalima jo pakabinti sulyg kitu spintuciu auksiu, o kar virsui irgi toks pat aukstis butu, ta spintute siek tiek mazesne daryt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 04 05, 12:10)
Bet ar tokiame aukstyje nera labai nepatogu dirbti, kai ji istrauki  blush2.gif  Nes tada jei spinteles 91 aukscio, o kabinasi dar uz 50cm. Tai vadinasi jis 1,41m. aukstyje bus istrauktas...Atsiprasau uz tokius klausimus, bet tai pirmoji mano virtuve, tad net neisivaizduoju nieko...

Man irgi atrodo, kad nelabai patogu, bet planuoju aukotis dėl grožio biggrin.gif. Dabar aš retai gartraukį naudoju, ir taip greitai išsivedina kvapai, tai tikiuosi, kad ir naujame bute nedažnai jį jungsiu ir nedažnai jis trukdys.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 12:18)
as irgi galvoju apie toki gartrauki  g.gif  o tai negalima jo pakabinti sulyg kitu spintuciu auksiu, o kar virsui irgi toks pat aukstis butu, ta spintute siek tiek mazesne daryt..  g.gif

Galima, bet nelabai gražu, kai spintelės nevienodos. Ypač jeigu virtuvė sujungta su svetaine. O jeigu turi omenyje, kad gartraukio apačią lygiuoti su spintelių apačia, tai tikrai neverta taip daryti - gartraukio aukščio labai mažai laimėsi, o spintelė kaip nukąsta atrodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 05 balandžio 2007 - 11:45