Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 04 04, 01:52)
truputi kazko truksta,labai jau nuobodu, kai tenka spresti tokius uzdavinius, bandau zmogu pastatyt ant koju, kad jis zinotu pats ko nori, o po to galima interpretuot,, o su tokiais ismatavimais, galima padaryti labai gera ir jaukia virtuve + svetaine mirksiukas.gif

nu tai kad as isivaizdavau kad to ir noriu ax.gif paprastumo. bet jei tas paprastumas yra nuobodus, tada jau negerai gal sad.gif
tiesa, is pradziu svarsciau ar nebutu galima uzlenkti gala spinteliu ri padaryti tarsi staliuka su dviem kedem, pusrycius kad vaikai ne prie didelio stalo galetu uzkasti.. bet kakzodel persigalvojau g.gif ai, prisiminiau, mes is pradziu prie saldytuvo norejom akvariuma statyti, bet ta minti jau pametem. o jei jis butu ten stovejes, erdves butu gerokai maziau..
nu tai dabar gal pabandysiu sudelioti su uzsuktu kampu
Atsakyti
Giga aš tai nesiblaškyčiau. Man labai patiko tavo virtuvės idėja , beje paprastume ir yra visa esmė. Jau vien kokia puošmena bus tavo langas wub.gif Dar įsivaizduok pasisodindi kokį gražiai žydintį medelį kad matytus per jį wub.gif Kanalizaciją tikrai galima dar perkelti, o šiaip geriau apsispręsk kur darysi virtuvę ir pasitark su gamintojais gal ką dar pasiūlys dėl spintelių išdėstymo. Tau tik bereikia konkrečiai išsidėlioti spinteles, o čia jau gali būti įvairių variantų smile.gif
Tik man gražiau atrodo stalčiai 90 cm , tai manau laisvai gali derintis 60 ir 90 cm , tuo labiau kad po kaitlente pas tave jau yra 90 cm Čia dar Forma gal daugiau gali patarti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 balandžio 2007 - 08:08
pas mus virtuve bus tokia kaip Gigos thumbup.gif tik mazesne siek tiek, todel spinteliu isdestymas irgi skiriasi. man paciai labiausiai patinka langas ax.gif
Atsakyti
nu va, negriaunant paprastumo as dar apie toki varianta galvojau, kaip jums jis ?
user posted image

kazkodel mano kompe alno spalvu nerodo.. pakeiciu o jis tik kampukus nuspalvina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 04, 09:48)
nu va, negriaunant paprastumo as dar apie toki varianta galvojau, kaip jums jis ?
user posted image

kazkodel mano kompe alno spalvu nerodo.. pakeiciu o jis tik kampukus nuspalvina sad.gif

Giga pas mus ir panašiai gaunasi, tik iš kitos pusės viskas

Galiu parodyti kelis variantus
Pirmas variantas tik langas prie kriaukles didesnis 80*150

user posted image

user posted image

user posted image

Antras variantas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 04 balandžio 2007 - 09:28
QUOTE(Saja @ 2007 04 04, 02:06)
Giga*, man ta ilga eilė spintelių irgi kliūna. Gal (a) į dešinę nuo lango viršutines spinteles pakabinti, (cool.gif arba ten padaryti pusaukštę spintą-komodą (žemesnę negu kairėje pusėje), ant jos vazą su gėlytėmis pastatyti, © arba užsukti virtuvę į U formą, paliekant apie 1 m nuo dešinės sienos laisvą  g.gif. Dėl kriauklės - tai norisi ją pastumti dešiniau, per vidurį lango. Kampinė spintelė su labai siauromis durelėmis - per jas nieko nepasieksi.

Oi, kas čia mano postui pasidarė? blink.gif Vietoj raidės "b" - veidukas su tamsiais akiniais, vietoj raidės "c" - copyright ženklas doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 04, 09:48)
user posted image

Irgi nelabai. Vientisumo trūksta. O jeigu vietoj stalo padaryti spinteles (galbūt mažesnio gylio), o stalviršį padaryti platesnį į dešinę pusę, kad sėdint būtų vietos kojoms?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 04, 13:43)
Irgi nelabai. Vientisumo trūksta. O jeigu vietoj stalo padaryti spinteles (galbūt mažesnio gylio), o stalviršį padaryti platesnį į dešinę pusę, kad sėdint būtų vietos kojoms?

spinteles butu atidaromos is virtuves ? g.gif gal ir nebloga mintis, ale dar viena kampine spintele doh.gif
Atsakyti
wilike, man labiau patiko 2 variantas, dabar kaip tik ieskau i virtuve stala ir kedes, maciau inete tokias kedes, patiko, idomu butu suzinot kaina, gal zinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 04, 17:57)
wilike, man labiau patiko 2 variantas, dabar kaip tik ieskau i virtuve stala ir kedes, maciau inete tokias kedes, patiko, idomu butu suzinot kaina, gal zinai?  4u.gif

Žinok nežinau, čia tik dėliojausi modelius, kad žinočius, kur apšvietimą, kur kanalizaciją vedžiot. Dėl pačių baldų modelių irgi nėra galutinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 04, 14:46)
spinteles butu atidaromos is virtuves ?  g.gif gal ir nebloga mintis, ale dar viena kampine spintele  doh.gif

Taip, iš virtuvės, o ta kampinė galėtų atsidaryti iš kitos pusės - susidėtum ten ką nors retai naudojamo. Arba irgi iš virtuvės pusės. O gal net iš abiejų pusių? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiuo metu taip pat semiuosi gerų idėjų virtuvės išplanavimui šiame skyrelyje. Labai faini komplektukai, linkiu sėkmės kuriančioms ir jau besidžiaugiančioms. Norėčiau skubios pagalbos: gal kas galėtų parekomenduoti kokių meistrų ('garažinių') Vilniaus mieste ar šalia jo. Informaciją siųskite į až. Labai lauksiu. Dėkoju iš anksto. 4u.gif
Atsakyti