Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Forma @ 2007 04 03, 09:38)
nu garaziniu Kaune tikrai nezinau ir negaliu rekomenduoti, o virtuves kvadratura nieko nesako, kad galima butu ka rekomenduoti

O kaip man cia dabar nupasakojus savo virtuve?

Nu paprasti blokiniai penkiaauksciai, 69 metu senumo lotuliukas.gif

pilnos tik dvi sienos, trecioj - durys, ketvirtoj langas. sienos po 2.47 m( ziurint tiesiai - kaire siena pilna, tiesiai - langas, desine - pilna, is ten kur ziuri - durys doh.gif ) suprantamiau nemoku paaiskinti biggrin.gif

Atsakyti
tai planeli su exceliu arba paintu nupiesk ir idesi 4u.gif
Atsakyti
Forma, man ta virtuve irgi nelabai, ypac virsui nieko gero nematau.. bet gi ir sakiau kad darysiuosi gi pagal save, tik del kampo parodziau ta modeli tongue.gif

QUOTE(Solve @ 2007 04 03, 10:17)
O kaip man cia dabar nupasakojus savo virtuve?

Nu paprasti blokiniai penkiaauksciai, 69 metu senumo  lotuliukas.gif

pilnos tik dvi sienos, trecioj - durys, ketvirtoj langas. sienos po 2.47 m( ziurint tiesiai - kaire siena pilna, tiesiai - langas, desine - pilna, is ten kur ziuri - durys  doh.gif ) suprantamiau nemoku paaiskinti biggrin.gif

tokia pat kaip pas mane.. mes galvojam kampa daryti o ne abi pilnas sienas uzgriozdinti.. t.y. spinteles butu priesais langa ir ten kur kriaukle su dujine.. o kitoj pusej gal kada kai prireiks stala pasistatysim ir saldytuvas bus.. beja, sienines spintos yra? mes issigriovem, tai daug erdviau ir be duru dabar gyvensim doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 02, 17:13)
Nu pasirodau ir as kokias spalvas issirinkau...
Maciau komplekta padaryta nu tai zinoki nerealiai atrodo  thumbup.gif Jau dabar as sapnuou ji  blush2.gif

Jei matei gyvą kompletą ir patiko, tai pats geriausias variantas - žinai, ką turėsi ir kaip atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 03, 08:07)
labai idomu bus gatava komplekta pamatyt,nes tokio spalvu derinio virtuves dar nemaciau  bigsmile.gif

Turiu telefe nuotrauka bet blyn man is tos programos nepersikelia doh.gif
Atsakyti
nui va.. prisidirbau doh.gif iki siol maniau , kad pas mane su virtuve viskas aisku. pasirodo ne taip ir aisku doh.gif vizija baldu isdestymo kaip ir yra, bet sudelitoi garziai kad nebutu makalynes, nesigauna sad.gif speju neteisingai nurodizu santechnikui kur atvesti kanalizacija kriauklei doh.gif please, merginos , kurios galite padeti ispresti sia dilema, patarkite (i spalvas nekreipkite visikai demesio kol kas):
situacija yra tokia:
user posted image
user posted image

virtuve kartu su svetaine. trumpoji siena 3.05 ilgoji 4.71 (dar reiketu patiklsinti matavimus kai apsitinkuos) kanalziacija atvesta 1.68 nuo sienos (plane pazymeta). sustatyma isivaizduoju butent taip kaip cia yra- saldytuvas bus neimontuojamas (turim gan nebloga, be to MB nesutinka su imontuojamu). tada spinta kurioje orkaite ir mikrobange (mirkobange desim ne virs orkaites, o po, kad vaikai pasiektu), tada virykle (noreciau su placiais stalciais kad butu patogu puodus laikyti, bet tie platus stalciai cia biski iskrenta is konteksto) tada kampas reciau naudojamiems daiktams laikyti, na gal bulvytes ir morkytes kokias sudeciau, tada reiektu deti kazka is 60 cm, tada 60cm kriaukle su konteineriu siuklems, tada indaplove 60 cm, nu rir tada iki galo jei daryti po 60 cm tai dar lieka kazkas 30 cm. arba ta 30 cm kazka iterpti tarp kriaukles ir indaploves kaip piesinuke g.gif
gal kas zinote ar kanalizacijos ivadas turi buti idealiai toje vietoje kur kriaukle ? vandens ivadai dar nevedzioti. gal nuo pat pradziu vaziuoti 90 cm stalciais/ bet tada indaplove vis tiek iskris is konteksto doh.gif

dar yra variantas is karto prie kampo statyti 60 cm indaplove, tada 60 cm kriaukles spintele o ada kaip tik 3x90 stalciai, bet tada nebus patogu indus is indaploves isimtus nesti i tuos stalcius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giga*: 03 balandžio 2007 - 15:21
manau kad reiktų kaip nors griaut tą horizantalumą, šiektiek į prekystalius panašu.
gal viryklę netoli lango pernešti -galesi bulves kepdama ziuret laukan. ar kokių spintelių prikabinti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 03, 17:19)
manau kad reiktų kaip nors griaut  tą horizantalumą, šiektiek į prekystalius panašu.
gal viryklę netoli lango pernešti -galesi bulves kepdama ziuret laukan. ar kokių spintelių prikabinti. unsure.gif

nu tai kad langas ten didelis gan, ne toks kaip piesinuke aisku, bet 100x280, t.y. jis prasideda berods 95 cm aukstyje +1 metras, tai baigias 1.95, tai kur jau ten spinteles doh.gif o ir gartraukio nepakabinsi taip aukstai. manau prekystalio ivazidi nebent su aukstom spinteliu koytemis panaikinti galima, o ir siaip man tas ivaizdis nemaiso, esu maciusi panasiu virtuviu ir man visai jos tiko, dabar jau virtuves nepakeisiu, tiek kad noretusi isdestymo taisyklingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2007 04 03, 08:49)
Man labai idomu ka galima sugalvoti  5.7 m2 virtuvej. Nu kisene, ale remontas jau nuo caro Riuricho laiku nedarytas  doh.gif ir plytelem jau metu apie 25, o baldam  lotuliukas.gif ....nu zodziu  irnesakyk.gif . Gal patarimu ar nuotrauku turit ( ir dar koki "garazinio" adresiuka galit brukstelti smile.gif )

Forma  please - tu cia pas mus virtuviu eksperte  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Gal galesiu tau pagelbeti viena nuoroda:www.ntv.ru. Ten reiketu surasti "Peredaci"-"Kvartirnij vopros". Tema vadinasi "Piatimetrovaja kuhnia" Bandau ikelt nuoroda :
http://promo.ntv.ru/...d...=47106&pn=1
Gal rasi sau naudingu ideju. Sekmes!
Atsakyti
Giga*, bet kaip faina-pas tave kokia virtuve-diiiidele thumbup.gif tau patinka toks paprastas isdestymas?(pas mane irgi toks bus biggrin.gif ) nenori kazka biski mandriau pagalvoti? ismatavimai neblogi rolleyes.gif
Atsakyti
Giga*, man ta ilga eilė spintelių irgi kliūna. Gal (a) į dešinę nuo lango viršutines spinteles pakabinti, (cool.gif arba ten padaryti pusaukštę spintą-komodą (žemesnę negu kairėje pusėje), ant jos vazą su gėlytėmis pastatyti, © arba užsukti virtuvę į U formą, paliekant apie 1 m nuo dešinės sienos laisvą g.gif. Dėl kriauklės - tai norisi ją pastumti dešiniau, per vidurį lango. Kampinė spintelė su labai siauromis durelėmis - per jas nieko nepasieksi.
Atsakyti
truputi kazko truksta,labai jau nuobodu, kai tenka spresti tokius uzdavinius, bandau zmogu pastatyt ant koju, kad jis zinotu pats ko nori, o po to galima interpretuot,, o su tokiais ismatavimais, galima padaryti labai gera ir jaukia virtuve + svetaine mirksiukas.gif
Atsakyti