Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

sviesiaplauke_as man tavo labai grazi virtuve thumbup.gif Tik as planuoju daryti atvirkstini spalvu varianta. Dureles sviesias, o sonus ir stalvirsi tamsius. Mat pas mus su svetaine kartu sujungta, tai svetaines baldai tokie tamsus, tai jau virtuves vien tamsios nebenoriu.
O as dar norejau toki klausimeli uzduoti - kaip zinoti koki apatiniu spinteliu auksti man deti g.gif Meistras klause kokiu mes norim 86cm ar 91cm. Kazka esu girdejusi, kad pagal zmogaus ugi reikia rinktis. Bet esme dar tame, kad bus pusbaris (lygus spinteliu auksciui). Gal galit patarti koki man reikia rinktis ta auksti, kad tiktu ir spintelems ir pusbariui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 02 balandžio 2007 - 09:31
QUOTE(happy @ 2007 04 02, 10:28)
pas manae toks stalvirsis kaip pas Sviesiaplauke, ant sienu plyteles
sviesios bet ne baltos,jos turi siek tiek atspalvio kaip apatines spinteles (pas mane finu bronza plokste),man labai gerai ziurisi  thumbup.gif
Papildyta:
cia gobi 1/49 jei neklystu
user posted image

aha, cia GOBI 1/49 bigsmile.gif
as irgi mastau apie sviesias plyteles.. ax.gif Gal keleta su dekoriuku imesti, na kai rinksimes tai paziuresim kaip iseis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesiaplauke_as: 02 balandžio 2007 - 09:49
.
QUOTE(Dija24 @ 2007 04 02, 10:29)
O as dar norejau toki klausimeli uzduoti - kaip zinoti koki apatiniu spinteliu auksti man deti g.gif  Meistras klause kokiu mes norim 86cm ar 91cm. Kazka esu girdejusi, kad pagal zmogaus ugi reikia rinktis. Bet esme dar tame, kad bus pusbaris (lygus spinteliu auksciui). Gal galit patarti koki man reikia rinktis ta auksti, kad tiktu ir spintelems ir pusbariui  4u.gif

Dauguma dabar daro 91 cm, nors mes darysime 86 cm, daugiausia dėl vaikų. Ir patys esame neaukšti - 165 ir 170 cm ax.gif. Ir viršutines spinteles galima bus žemiau pakabinti, lengviau pasiekti. Bet ūgiui virš 170 cm geriau tiks 91 cm. Ir gražiau atrodo spintelės ant aukštesnio cokolio.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 02, 09:01)
Man labai spalvos prie širdies  thumbup.gif
Manau, plytelės geriausiai būtų tokios, kaip baldų apačia. Lyg ir balta??? Nors gali labai teptis... Bet jei tamsias dėti, tai labai niūru gali būti... ax.gif

Aciu 4u.gif
sviesiaplauke_as man tavo labai grazi virtuve  thumbup.gif  Tik as planuoju daryti atvirkstini spalvu varianta. Dureles sviesias, o sonus ir stalvirsi tamsius. Mat pas mus su svetaine kartu sujungta, tai svetaines baldai tokie tamsus, tai jau virtuves vien tamsios nebenoriu.
O as dar norejau toki klausimeli uzduoti - kaip zinoti koki apatiniu spinteliu auksti man deti g.gif  Meistras klause kokiu mes norim 86cm ar 91cm. Kazka esu girdejusi, kad pagal zmogaus ugi reikia rinktis. Bet esme dar tame, kad bus pusbaris (lygus spinteliu auksciui). Gal galit patarti koki man reikia rinktis ta auksti, kad tiktu ir spintelems ir pusbariui  4u.gif

Dekui 4u.gif
Manau, kad aukstesnes geriau, ypac jei bariuka darot. Ir aisku pagal ugi, mes kadangi aukstaugiai, dar skalbykle slepsim po spintelem, tai darem aukstesni...
Atsakyti
Sveisiaplauke, tikrai grazi virtuvyte drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu pasirodau ir as kokias spalvas issirinkau dureles apatines bus tokios
user posted image
korpusas
user posted image
o virsutines stiklines spinteles ax.gif

Papildyta:
Maciau komplekta padaryta nu tai zinoki nerealiai atrodo thumbup.gif Jau dabar as sapnuou ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 04 02, 14:22)
Sveisiaplauke, tikrai grazi virtuvyte drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif

Aciukas, mums ji irgi patinka, nors dar ir tokiam stovyje, nepabaigta, isivaizduoju, kai viskas susides, kai bus stalvirsis bus dar graziau 4u.gif
O jus jau irgi turetumet tureti nauja virtuvike, ikelk pasirodyk, labai idomu kokia pasigaminot mirksiukas.gif Pamenu kartu ieskojom meistru.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 04 02, 20:34)
Aciukas, mums ji irgi patinka, nors dar ir tokiam stovyje, nepabaigta, isivaizduoju, kai viskas susides, kai bus stalvirsis bus dar graziau  4u.gif
O jus jau irgi turetumet tureti nauja virtuvike, ikelk pasirodyk, labai idomu kokia pasigaminot  mirksiukas.gif  Pamenu kartu ieskojom meistru..  ax.gif

Nu zinok, manoji gerokai veluoja, jau nusiminiau verysad.gif , taip norejau Velykom pasigaminti stala savo naujojoje virtuveje, jei nespes ketvirtadieniui, tai bus tik po svenciu. Ka darysi, kai tik sustatys, butinai idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 03 31, 14:04)
as jau nusiziurejau viena varijanta.. bet galvoju, ar bus patogu kriaukle naudotis.. man kazkaip status kampas atrodo kad butu labai nepatogus, toks gal geriau  g.gif  kaip manot?

man ta virtuve jau baisoka, senas modelis ziauriai, kazkaip tai galetu jau nebegaminti nokiu senienu. doh.gif

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 04 01, 18:37)
Na, bet iskart ispesiu, kad pas ji tektu laukti pora menesiu, mes pralaukem 3 men., kadangi mums neskubiai reikejo, o po to jau kai atejo musu eile, pagamino tikrai greit, kaip ir buvo zadejes..

as tai matau bereikalingu skyliu prigreziotu ir kampuku prisuktu ax.gif

sviesiaplauke_as man tavo labai grazi virtuve  thumbup.gif  Tik as planuoju daryti atvirkstini spalvu varianta. Dureles sviesias, o sonus ir stalvirsi tamsius. Mat pas mus su svetaine kartu sujungta, tai svetaines baldai tokie tamsus, tai jau virtuves vien tamsios nebenoriu.

jei desit indaplove butinai darykit 91cm, jei darysit mazesne reike plintuse skyle ispjovineti. siaip dabar standartiskai dazniausiai daro 91cm.
Atsakyti
Man labai idomu ka galima sugalvoti 5.7 m2 virtuvej. Nu kisene, ale remontas jau nuo caro Riuricho laiku nedarytas doh.gif ir plytelem jau metu apie 25, o baldam lotuliukas.gif ....nu zodziu irnesakyk.gif . Gal patarimu ar nuotrauku turit ( ir dar koki "garazinio" adresiuka galit brukstelti smile.gif )

Forma please - tu cia pas mus virtuviu eksperte notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 03 balandžio 2007 - 07:50
QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 02, 16:13)
Nu pasirodau ir as kokias spalvas issirinkau dureles apatines bus tokios
user posted image
korpusas
user posted image
o virsutines stiklines spinteles  ax.gif

Papildyta:
Maciau komplekta padaryta nu tai zinoki nerealiai atrodo  thumbup.gif Jau dabar as sapnuou ji  blush2.gif

labai idomu bus gatava komplekta pamatyt,nes tokio spalvu derinio virtuves dar nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2007 04 03, 08:49)
Man labai idomu ka galima sugalvoti  5.7 m2 virtuvej. Nu kisene, ale remontas jau nuo caro Riuricho laiku nedarytas  doh.gif ir plytelem jau metu apie 25, o baldam  lotuliukas.gif ....nu zodziu  irnesakyk.gif . Gal patarimu ar nuotrauku turit ( ir dar koki "garazinio" adresiuka galit brukstelti smile.gif )

Forma  please - tu cia pas mus virtuviu eksperte  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

nu garaziniu Kaune tikrai nezinau ir negaliu rekomenduoti, o virtuves kvadratura nieko nesako, kad galima butu ka rekomenduoti
Atsakyti