Sena tema
toliau dalinamės patarimais toms kurioms reikia virtuvės.
Papildyta:
dėl savo šio projektėlio sulaukiau kritikos iš draugo baldų gamintojo, tad duodų jį ir jūsų teismui
šia kur integruotas šaldytuvas, tai turėtų būti lentynėlės, o ne lygiai užkirstas kampas (tiesiog programiškai nemokėjau to padaryti )
Nu prašai, tai apsižiūrėjau
Antroj nuotraukos labai nepatogus priėjimas prie spintelių , per mažai vietos pavalgyti, geriau tada isvis nedaryti, jei bus atskira vieta, kam čia ta vieta spintelių saskaita? Na, bent jau man taip atrodo.
Ir išvis labai mazai vietos Plius sienos ne is plyteliu? Kad ie koks tai būtų dažas, plyteles nenurungs...
Paskutinej nuotraukoj labai nemaloni valgomoji zona, nugara i iejima, pati pagalvok.
Priešpaskutinėj nuotraukoj kriaukle nepatogioj vietoj, geriau ji butu prie lango, ar kur mikrobanginė.
Dar apie valgomaja zona. Stiklas gal ir grazu, bet jau po kelių savaičių jis apsitrins, susibraizys, tad jokio grožio nebeliks, o jei desit po apačia kazkokias serveteles, tai koks tikslas daryt iš stiklo.
I man pats tas jo isdsestymas kazkoks nepatogus.
O keptuves ar samcius geriau dek nusluoscius i stalcius, o ne kabink, nu paciai bus maloniau nematyt kokio nedaplauto pajuodavimo
O spalvos ir dizainai cia jau tavo reikalas
Antroj nuotraukos labai nepatogus priėjimas prie spintelių , per mažai vietos pavalgyti, geriau tada isvis nedaryti, jei bus atskira vieta, kam čia ta vieta spintelių saskaita? Na, bent jau man taip atrodo.
Ir išvis labai mazai vietos Plius sienos ne is plyteliu? Kad ie koks tai būtų dažas, plyteles nenurungs...
Paskutinej nuotraukoj labai nemaloni valgomoji zona, nugara i iejima, pati pagalvok.
Priešpaskutinėj nuotraukoj kriaukle nepatogioj vietoj, geriau ji butu prie lango, ar kur mikrobanginė.
Dar apie valgomaja zona. Stiklas gal ir grazu, bet jau po kelių savaičių jis apsitrins, susibraizys, tad jokio grožio nebeliks, o jei desit po apačia kazkokias serveteles, tai koks tikslas daryt iš stiklo.
I man pats tas jo isdsestymas kazkoks nepatogus.
O keptuves ar samcius geriau dek nusluoscius i stalcius, o ne kabink, nu paciai bus maloniau nematyt kokio nedaplauto pajuodavimo
O spalvos ir dizainai cia jau tavo reikalas
O man tai labai labai
Mėgstu aštrumą
o stiklas jėga!! m8s7 valgomojo stalas i6 stiklo ir n4ra jau toooks jautrus
be to, vistiek po kar6to patiekalo l4k6te reikia d4t servet4l3, nemanau kad tai kelia problem7....
Pati tokios virtuvės norėčiau..... kaip tik renkamės... su kokia programa darei? gal kur gaut galima...?
Mėgstu aštrumą
o stiklas jėga!! m8s7 valgomojo stalas i6 stiklo ir n4ra jau toooks jautrus
be to, vistiek po kar6to patiekalo l4k6te reikia d4t servet4l3, nemanau kad tai kelia problem7....
Pati tokios virtuvės norėčiau..... kaip tik renkamės... su kokia programa darei? gal kur gaut galima...?
Meka-man tai neaa ir baras ir uzbaigimas uz saldytuvo man nepatinka,ir kabancios spinteles man nedera tarpusavyje. Is vis daryciau virtuve tik prie dvieju sienu kampu,nes bent jau dabar man atrodo,kad gal vienai ir uztektu vietos,bet jei dar ateis vyras ar vaikai i virtuve tai stumdysites uzpakaliais
ačiū mergaitės..
baldininkas beveik lygiai ta pati pasake.. tai dabar turbut darysiu visiski priesinga varianta.. ..
sienos pas mane bus dazytos sviesiai.. tarp spinteliu galvoju deti sviesias plyteles... baro nedaryti (ten jis tik taip del vaizdo galima sakyt buvo kadangi atskiras valgomasis stalas bus salia didelio lango) virtuvinis komplektas turbut bus sviesus.. vienu zodziu visiska priesingybe tam ka as pasidariau.. bandysiu daryt is naujo laiko dar turiu kelias savaites.. kol gales baldininkai atvykti..
o programele tai nemokama is interneto parsisinciau berods...
http://www.inragasa....5f/VK3Setup.exe
Daugiau informacijos apie programą ir jos naudojimą galite rasti čia: http://vk3hilfe.alno.de
o kai padarysiu kita varianta vel pasirodysiu...
baldininkas beveik lygiai ta pati pasake.. tai dabar turbut darysiu visiski priesinga varianta.. ..
sienos pas mane bus dazytos sviesiai.. tarp spinteliu galvoju deti sviesias plyteles... baro nedaryti (ten jis tik taip del vaizdo galima sakyt buvo kadangi atskiras valgomasis stalas bus salia didelio lango) virtuvinis komplektas turbut bus sviesus.. vienu zodziu visiska priesingybe tam ka as pasidariau.. bandysiu daryt is naujo laiko dar turiu kelias savaites.. kol gales baldininkai atvykti..
o programele tai nemokama is interneto parsisinciau berods...
http://www.inragasa....5f/VK3Setup.exe
Daugiau informacijos apie programą ir jos naudojimą galite rasti čia: http://vk3hilfe.alno.de
o kai padarysiu kita varianta vel pasirodysiu...
QUOTE(Meka @ 2007 03 20, 09:21)
va dar tokias virtuve radau, bet man jos truputi per blizgios
itariu kainos nerealios tokiu virtuviu nes visos dureles lenktos
QUOTE(PUka @ 2007 03 20, 12:02)
itariu kainos nerealios tokiu virtuviu nes visos dureles lenktos
na cia aisq skonio reikalas, bet man kaip patinka minimalizmas, tai cia jau per daug visko.