Aš taip pat mėgstų pinti nedidelius daiktelius, bet man vis nesigauna gražiai pabaigti... Dabar gaminu rėmelius kai tik pabaigsiu bandysiu idėt nuotraukytę
Būtinai pasirodyk su savo darbeliu
na stai ka vakar priekspermenatavau , pries pradedama apklijuoti kokia deze, nusprendziau pabandyti ant ko nors ne tokio didelio, tai stai kas gavosi, na nuotrauku kokybe tai siaip sau, nes tik su mobiliaku galiu nufotkinti, bek kaska iziuresit
tiesa klijavau su karstais klijais, tai labai daug ju reikia, reiks koki paprastesni varijanta surasti, kad daug vienu metu galima butu priklijuoti, o dabar po viena teko klijuoti nes karsti klijai greitai sukieteja ir tada jau neptilimpa.
taip prasidejo
,
o cia pusiaukele, nes radus kaskokio seno lako nulakavau tai dabar balkone ant saulutes sildosi
tiesa klijavau su karstais klijais, tai labai daug ju reikia, reiks koki paprastesni varijanta surasti, kad daug vienu metu galima butu priklijuoti, o dabar po viena teko klijuoti nes karsti klijai greitai sukieteja ir tada jau neptilimpa.
taip prasidejo
,
o cia pusiaukele, nes radus kaskokio seno lako nulakavau tai dabar balkone ant saulutes sildosi
Kokia žaisminga dėžutė
nu labai aciu uz pagyras , be gal palaukim vakaro, gal dar graziau atrodys, vis tik nulakavau , bet nazinau kada MB pargrys, pas ji mobiliakas fotografuojantis , o dar reiks malonei prasyti, kad tas nuotraukeles i kompa sukeltu , pati tai nemoku , jau vakar replikas mete kad varzteliai mano atsisuko , sake kad i jo sistra darausi panasi , o tai blogas zenklas
Linutuke, o tu paskui tą skardinę ištraukei?
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 13:34)
Linutuke, o tu paskui tą skardinę ištraukei?
neeee, viska ant jos priklijavau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 13, 12:08)
klijavau su karstais klijais, tai labai daug ju reikia, reiks koki paprastesni varijanta surasti, kad daug vienu metu galima butu priklijuoti, o dabar po viena teko klijuoti nes karsti klijai greitai sukieteja ir tada jau neptilimpa.
Pabandyk klijus medžiui "Moment"
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 13:38)
nu tikrai geras varijantas, jie ilgai stengsta ilgenis laiko tarpas veiklai ir padeliojimams, dekui irmulia
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis Vakare reiks išbandyti O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 12:44)
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis Vakare reiks išbandyti O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu
Viskas, prisižadėjai pasirodyti su savo darbeliu, dabar nekantriai lauksim