Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Aš taip pat mėgstų pinti nedidelius daiktelius, bet man vis nesigauna gražiai pabaigti... Dabar gaminu rėmelius kai tik pabaigsiu bandysiu idėt nuotraukytę blush2.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Būtinai pasirodyk su savo darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
na stai ka vakar priekspermenatavau blink.gif , pries pradedama apklijuoti kokia deze, nusprendziau pabandyti ant ko nors ne tokio didelio, tai stai kas gavosi, na nuotrauku kokybe tai siaip sau, nes tik su mobiliaku galiu nufotkinti, bek kaska iziuresit biggrin.gif
tiesa klijavau su karstais klijais, tai labai daug ju reikia, reiks koki paprastesni varijanta surasti, kad daug vienu metu galima butu priklijuoti, o dabar po viena teko klijuoti nes karsti klijai greitai sukieteja ir tada jau neptilimpa.

taip prasidejo

user posted image,

o cia pusiaukele, nes radus kaskokio seno lako nulakavau tai dabar balkone ant saulutes sildosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 13 balandžio 2007 - 12:11
Kaip spalvota ir gražu 4u.gif thumbup.gif
Reiks ir man "spalvota" padaryt lotuliukas.gif a to vis juodai balta..
Atsakyti
Kokia žaisminga dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
nu labai aciu uz pagyras 4u.gif , be gal palaukim vakaro, gal dar graziau atrodys, vis tik nulakavau ax.gif , bet nazinau kada MB pargrys, pas ji mobiliakas fotografuojantis smile.gif , o dar reiks malonei prasyti, kad tas nuotraukeles i kompa sukeltu flirt.gif , pati tai nemoku verysad.gif , jau vakar replikas mete kad varzteliai mano atsisuko hah.gif , sake kad i jo sistra darausi panasi biggrin.gif , o tai blogas zenklas smile.gif
Atsakyti
Linutuke, o tu paskui tą skardinę ištraukei?
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 13:34)
Linutuke, o tu paskui tą skardinę ištraukei?

neeee, viska ant jos priklijavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 13, 12:08)
klijavau su karstais klijais, tai labai daug ju reikia, reiks koki paprastesni varijanta surasti, kad daug vienu metu galima butu priklijuoti, o dabar po viena teko klijuoti nes karsti klijai greitai sukieteja ir tada jau neptilimpa.

thumbup.gif

Pabandyk klijus medžiui "Moment" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 13:38)
thumbup.gif

Pabandyk klijus medžiui "Moment"  mirksiukas.gif

nu tikrai geras varijantas, jie ilgai stengsta ilgenis laiko tarpas veiklai ir padeliojimams, dekui irmulia
Atsakyti
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui blush2.gif Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis ax.gif Vakare reiks išbandyti smile.gif O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 12:44)
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui blush2.gif  Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis ax.gif  Vakare reiks išbandyti smile.gif O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu mirksiukas.gif

Viskas, prisižadėjai pasirodyti su savo darbeliu, dabar nekantriai lauksim ax.gif
Atsakyti