Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

[quote=LINUTUKĖ,2007 04 12, 12:12][color=blue][quote=natalyjabut,2007 04 12, 11:35] o as antriniu zaliavu pritrukau verysad.gif reiks lekti i norfa pasiskolinti bigsmile.gif
[/quote]

pričiupau save vos ne visuose PC apčiupinėjančią reklaminius leidinius, tai MB juokiasi, sako neišneši visko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 balandžio 2007 - 12:41
QUOTE(irmulia @ 2007 04 12, 12:14)
O kokio dydžio antrasis?
Papildyta:
ten toliau matosi mozaikinis vazonėlis  blush2.gif  pasigirk savo darbeliu mozaikos temoje  mirksiukas.gif

Antrasis darytas ant kibiro , atrodo 10 l g.gif ,
lotuliukas.gif o vazonelį pirkau maximoi per ispardavimą praeitais metais lotuliukas.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 12, 13:12)

o tu juos ant kokios formos uzsidejus sukai, ar siaip gera aki turi kad tokie tiesus mirksiukas.gif , man tai abu gerai atrodo neprisikabinciau, o as antriniu zaliavu pritrukau  verysad.gif  reiks lekti i norfa pasiskolinti  bigsmile.gif

pirmą dariau ant geliu vazono plastmasinio, o antrą ant kibiro, tai gan nemažas gavosi - diametras viršuje 23-24 cm.
Atsakyti
O man niekaip nedašunta kaip ten tą pačią pradžią reik pradėti sukti g.gif blush2.gif Paimti 5 vyteles, pasjui jas išlankstyt ar kaip? S O S blush2.gif
Papildyta:
Na, berods jau kažką išstudijavau blush2.gif Einu bandyt ax.gif
Atsakyti
Papyniau kažkiek... Ale man taip gražiai ir standžiai nesigauna blush2.gif Manyčiau, kad tas variantas, kur reik kartoninio dugno, yra paprastesnis ax.gif
Atsakyti
smile.gif Na, pirmas darbelis jau į pabaigą... Mano bug'as yra tame, kad man neišėjo padaryt gražios apačios: man nesigavo apskritimas, o gavosi kiaušo forma verysad.gif Tai ir prekinės išvaizdos nėra... Daba žiūrinėju kaip čia reikia kraštą užbaigti ir pabaigus eisiu bandyt gražaus apskritimo pinti... O jei nesigaus, ryt tada ieškokiuos kartono ir darysiuos stačiakampę dėžutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 12, 23:11)
smile.gif  Na, pirmas darbelis jau į pabaigą... Mano bug'as yra tame, kad man neišėjo padaryt gražios apačios: man nesigavo apskritimas, o gavosi kiaušo forma verysad.gif  Tai ir prekinės išvaizdos nėra... Daba žiūrinėju kaip čia reikia kraštą užbaigti ir pabaigus eisiu bandyt gražaus apskritimo pinti... O jei nesigaus, ryt tada ieškokiuos kartono ir darysiuos stačiakampę dėžutę ax.gif

mano pirmas bandinys toks pats gavosi-dugnas įdubęs, bet manau ąia tik praktikos reikalas, vieną, antrą, trečią kartą nepavyks, dešimtąjį idealiai nupinsi mirksiukas.gif pabandyk dėti daugiau pagrindinių juostelių arba pasinaudok vytelių pynimo principais smile.gif

Atsakyti
Ir man sunkiausias darbas buvo - tai nupinti dugną, o pirmame darbelyje dar ir užbaigimas sunkus buvo, gavosi negražus kraštas ir netvirtas schmoll.gif . Bet paskui pradėjau pinti labai labai tampriai, pnupinu eile - ir stipriai spaudžiu - tada gavosi kaip iš vytelių perpinimas bei pats krepšys tvirtesnis rolleyes.gif
Atsakyti
natalyjabut teisi dėl įtempimo, tik manau, kad tie vamzdeliai turėtų būt storesni, tuo pačiu ir tvirtesni, kad stipriau patraukus nesuplyštų
O čia pavyzdėlis iš vytelių pynimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2007 - 07:13
Labai faini pavizdžiai thumbup.gif Reikes kada išbandyt ir kitus dugno pynimo būdus . Bet manau, kad mažesniam darbui tiks ir iš laikrasčio dugnas, bet jau didesniam - būtinai jau reikia deti tvirtesnį pagrindą g.gif
Papildyta:
radau rūsaičių forume dežutę thumbup.gif rašo, kad padarytas iš "oriflame" reklaminių leidinių lotuliukas.gif atrodo liuks thumbup.gif http://forum.eklad.r...h...post&id=426
Papildyta:
o čia panaudota pynimo technika kartu su dekupažu thumbup.gif http://forum.eklad.r...h...post&id=448
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyjabut: 13 balandžio 2007 - 07:42
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 13, 07:27)
didesniam - būtinai jau reikia deti tvirtesnį pagrindą  g.gif

tai ir privertė paieškoti kitų dugno pynimo būdų (busimas darbas gana didelis bus)
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 13, 08:44)
radau rūsaičių forume dežutę  thumbup.gif  rašo, kad padarytas iš "oriflame" reklaminių leidinių  lotuliukas.gif atrodo liuks  thumbup.gif

tikrai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Laiksrastis pasirodo stebuklingas tokie darbai gimsta biggrin.gif
Atsakyti