Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

oooiii man irgi pitstus skauda, darau pertrauka, o tai dar cray.gif ,o tiek mazai dar prisukau, noriu tokia vidutinio didumo deze apklijuoti, pinti sunkokai gaunasi ax.gif , tai bandysiu lengvesni varijanta, bent jau as taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 11, 18:31)
oooiii man irgi pitstus skauda, darau pertrauka, o tai dar  cray.gif ,o tiek mazai dar prisukau, noriu tokia vidutinio didumo deze apklijuoti, pinti sunkokai gaunasi  ax.gif , tai bandysiu lengvesni varijanta, bent jau as taip manau  smile.gif

Kokį lengvesnį variantą turi minty? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 22:40)
Kokį lengvesnį variantą turi minty?  ax.gif

na tas susuktas tuteles priklijuoti prie kartonines dezes ir tada nudazyti ir nulakuoti, na panasiai cia matosi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
arba cia
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 11 balandžio 2007 - 22:15
LINUTUKE oho gal dar kokių nuorodų įdėtum arba pasufleruotum kur ieškoti tokių grožybių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 23:02)
LINUTUKE oho gal dar kokių nuorodų įdėtum arba pasufleruotum kur ieškoti tokių grožybių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

OK jei turiu savo albumuose tai idesiu, nes dabar tikrai jau nezinau kur radau 4u.gif , o as maniau kad buvau nuoroda ykelus g.gif , o gal ir pamirsau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 11, 22:10)
OK jei turiu savo albumuose tai idesiu, nes dabar tikrai jau nezinau kur radau 4u.gif , o as maniau kad buvau nuoroda ykelus  g.gif , o gal ir pamirsau  doh.gif

Kaip faina clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 23:13)
Kaip faina  clap.gif  clap.gif  clap.gif

prikabinau prie ankstesnes zinutes,
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 11, 22:16)
prikabinau prie ankstesnes zinutes,

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Na, mergaites, giriuosiu biggrin.gif
Rodau savo nelabai vikusi pirmą darbelį blush2.gif
user posted image
na ir antrą, mano nuomone geresnį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau kad prisisukau vakar vytelių thumbup.gif Tai šiandien vakare reiks bandyt darbuotis thumbup.gif Pinsiu vazelę aplink vyno butelį (tokiu plačiu kakliuku, kaip kad vaza)... Tikiuos viskas gausis liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 12, 10:35)
na ir antrą, mano nuomone geresnį  4u.gif

O kokio dydžio antrasis?
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 04 12, 11:09)
O kokio dydžio antrasis?

ten toliau matosi mozaikinis vazonėlis blush2.gif pasigirk savo darbeliu mozaikos temoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 12, 10:55)
Sveikos 4u.gif
Jau kad prisisukau vakar vytelių thumbup.gif  Tai šiandien vakare reiks bandyt darbuotis thumbup.gif  Pinsiu vazelę aplink vyno butelį (tokiu plačiu kakliuku, kaip kad vaza)... Tikiuos viskas gausis liuks ax.gif

Viskas bus ok, pamatysi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=natalyjabut,2007 04 12, 11:35]Na, mergaites, giriuosiu biggrin.gif
Rodau savo nelabai vikusi pirmą darbelį blush2.gif

na ir antrą, mano nuomone geresnį 4u.gif

o tu juos ant kokios formos uzsidejus sukai, ar siaip gera aki turi kad tokie tiesus mirksiukas.gif , man tai abu gerai atrodo neprisikabinciau, o as antriniu zaliavu pritrukau verysad.gif reiks lekti i norfa pasiskolinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 balandžio 2007 - 12:14