oooiii man irgi pitstus skauda, darau pertrauka, o tai dar ,o tiek mazai dar prisukau, noriu tokia vidutinio didumo deze apklijuoti, pinti sunkokai gaunasi , tai bandysiu lengvesni varijanta, bent jau as taip manau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 11, 18:31)
oooiii man irgi pitstus skauda, darau pertrauka, o tai dar ,o tiek mazai dar prisukau, noriu tokia vidutinio didumo deze apklijuoti, pinti sunkokai gaunasi , tai bandysiu lengvesni varijanta, bent jau as taip manau
Kokį lengvesnį variantą turi minty?
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 22:40)
Kokį lengvesnį variantą turi minty?
na tas susuktas tuteles priklijuoti prie kartonines dezes ir tada nudazyti ir nulakuoti, na panasiai cia matosi
arba cia
LINUTUKE oho gal dar kokių nuorodų įdėtum arba pasufleruotum kur ieškoti tokių grožybių
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 23:02)
LINUTUKE oho gal dar kokių nuorodų įdėtum arba pasufleruotum kur ieškoti tokių grožybių
OK jei turiu savo albumuose tai idesiu, nes dabar tikrai jau nezinau kur radau , o as maniau kad buvau nuoroda ykelus , o gal ir pamirsau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 11, 22:10)
OK jei turiu savo albumuose tai idesiu, nes dabar tikrai jau nezinau kur radau , o as maniau kad buvau nuoroda ykelus , o gal ir pamirsau
Kaip faina
Sveikos
Jau kad prisisukau vakar vytelių Tai šiandien vakare reiks bandyt darbuotis Pinsiu vazelę aplink vyno butelį (tokiu plačiu kakliuku, kaip kad vaza)... Tikiuos viskas gausis liuks
Jau kad prisisukau vakar vytelių Tai šiandien vakare reiks bandyt darbuotis Pinsiu vazelę aplink vyno butelį (tokiu plačiu kakliuku, kaip kad vaza)... Tikiuos viskas gausis liuks
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 12, 10:35)
na ir antrą, mano nuomone geresnį
O kokio dydžio antrasis?
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 04 12, 11:09)
O kokio dydžio antrasis?
ten toliau matosi mozaikinis vazonėlis pasigirk savo darbeliu mozaikos temoje
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 12, 10:55)
Sveikos
Viskas bus ok, pamatysi
[quote=natalyjabut,2007 04 12, 11:35]Na, mergaites, giriuosiu
Rodau savo nelabai vikusi pirmą darbelį
o tu juos ant kokios formos uzsidejus sukai, ar siaip gera aki turi kad tokie tiesus , man tai abu gerai atrodo neprisikabinciau, o as antriniu zaliavu pritrukau reiks lekti i norfa pasiskolinti
Rodau savo nelabai vikusi pirmą darbelį
o tu juos ant kokios formos uzsidejus sukai, ar siaip gera aki turi kad tokie tiesus , man tai abu gerai atrodo neprisikabinciau, o as antriniu zaliavu pritrukau reiks lekti i norfa pasiskolinti