beica.. bet raso,kad jis pagrinde medienai?
kaip supratau,reikia ir beico ir lako?ir kiek mazdaug tas beicas,geros kokybes,kainuoja? o nuejus i praduotuve taip ir prasyt beico? (man kazkaip labai keistai tas pavadinimas skamba)
megstu viska issiklausinet
labai aciu
va siandien daug laiko skiriau sitam darbeliui.. is pradziu susiduriau su sunkumu.. juosteles gaudavosi labai trumpos ir storejancios... kad gautusi normali,tekdavo vos ne 10-20 kartu persukti,bet dabar jau is pirmo karto gaunasi ilgos,plonos ir neryskiai storejancios.
jau bandziau maza krepsiuka daryti. bet gavosi per daug "mynkstas",per mazai suverziau.. na dar reikia mokintis
va siandien daug laiko skiriau sitam darbeliui.. is pradziu susiduriau su sunkumu.. juosteles gaudavosi labai trumpos ir storejancios... kad gautusi normali,tekdavo vos ne 10-20 kartu persukti,bet dabar jau is pirmo karto gaunasi ilgos,plonos ir neryskiai storejancios.
jau bandziau maza krepsiuka daryti. bet gavosi per daug "mynkstas",per mazai suverziau.. na dar reikia mokintis
svarbiausia pastangos ir didelis noras Laukiam nuotraukyčių
labai abejoju,kad bus foto...
o jeigu ir bus,tai labai labai negreitai
o jeigu ir bus,tai labai labai negreitai
Marsiete, kai turėsi galimybę tai parodyk mums savo darbelius
O čia rėmeliai (manau galima ir orginaliau sugalvoti)
QUOTE(irmulia @ 2007 04 05, 17:23)
Marsiete, kai turėsi galimybę tai parodyk mums savo darbelius
nu as vel suku, suku ir suku , bet man toks kl iskilo. noriu tokiu budu kaip sioje nuotraukoje padaryti dezute, tai kokiais klijais geriau bandyti klijuoti, turiu PVA ir tu karstu, na kur su tokiu pistoletuku pakaitini ir priklijuoji tai gal geriau su tais karstais, ka jus manote. ir dar o kaip atkirpsiu neissisuks tos tuteles, ar jas pirma priklijuoti ir tik tada kirpti, kas dare papasakokite kaip sekesi?
bandyk klijuoti su klijais medziui moment arba kaip ir rasei su karstais klijais tikrai laikys
Del tuteliu :
jei besukdama vamzeli suklijuoji tik juosteles pabaigoje paciame kamputyje tai pavienius karpant jie tikrai issivynios,(jei tepi klijus per visa juosteles ilgi kraste, tada neturetu issivynioti)
jei karpysi jau suklijuostus viena su kitu, mazesne tikimybe kad issivynios.
Del tuteliu :
jei besukdama vamzeli suklijuoji tik juosteles pabaigoje paciame kamputyje tai pavienius karpant jie tikrai issivynios,(jei tepi klijus per visa juosteles ilgi kraste, tada neturetu issivynioti)
jei karpysi jau suklijuostus viena su kitu, mazesne tikimybe kad issivynios.
Na koks grožis paskutinių rėmelių
Sveikos
Vakar atradau šia temukę Ale ko tik neprimąsto tos moteros Reiks pabandyt ir man jaučiu Nes atrodo gan nesudėtingai... Turiu begalę žurnalų (skaičiau, kad nuo jų ne taip rankos juoduoja), tai reiks jaučiu prisėsti ir pabandyti kažką pasigaminti Man labai patiko tie foto rėmeliai Gera idėja, o ir originalu labai Varau daba nuo pradžių vėl viską skaityti ir raitosiuosi rankoves (tikiuosi ).
Vakar atradau šia temukę Ale ko tik neprimąsto tos moteros Reiks pabandyt ir man jaučiu Nes atrodo gan nesudėtingai... Turiu begalę žurnalų (skaičiau, kad nuo jų ne taip rankos juoduoja), tai reiks jaučiu prisėsti ir pabandyti kažką pasigaminti Man labai patiko tie foto rėmeliai Gera idėja, o ir originalu labai Varau daba nuo pradžių vėl viską skaityti ir raitosiuosi rankoves (tikiuosi ).
QUOTE(laurechka @ 2007 04 11, 15:35)
Varau daba nuo pradžių vėl viską skaityti ir raitosiuosi rankoves (tikiuosi ).
aš jau du kartus tema perskaičiau, zadu mėgint, bet vis kas nors sutrugdo
QUOTE(laurechka @ 2007 04 11, 14:35)
Turiu begalę žurnalų (skaičiau, kad nuo jų ne taip rankos juoduoja),
Iš laikraščių susukti vamzdeliai yra minkštesni nei susukti iš reklaminių leidinių (šie kietesni sunkiai pinti, bet manau ir patvariau)
O pirštų juodumą lengva nuplauti tik kad pirštelius sopa. Aš suku dalimis vamzdelius, nes jei viską iš karto tai iki pūslių galima pritrinti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 11, 14:35)
Man labai patiko tie foto rėmeliai
Kažkur mačiau daugiau panašių rėmelių, rasiu įkelsiu foto