Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

rimulia12: štai kokie mums čia sutapimai biggrin.gif
Atsakyti
Mano mielos makulatūros perdirbinėtojos, tuoj 50 pslp. g.gif Kas bus toliau? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 23 spalio 2008 - 21:59
gal kazkas gales sukurt nauja tema ir idet sena,kai jau baigsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sukursim , sukursim, dar šitą damušt reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 24, 12:48)
Sukursim , sukursim, dar šitą damušt reikia wink.gif

kad paskui nebutu taip kad sukrusim net kelias lotuliukas.gif . manau butu faina pirmam puslapiuke idet ir pradziamokslio foto, nuo ko persideda ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 24, 12:14)
kad paskui nebutu taip kad sukrusim net kelias  lotuliukas.gif . manau butu faina pirmam puslapiuke idet ir pradziamokslio foto, nuo ko persideda ir pan.? g.gif

nu pabandysiu vakare sukurt... neprikalbėsim gal šitos... smile.gif
Atsakyti
Sukuriau naują temą ČIA. Bet prašom pirma pabaigti ir šią wink.gif
Atsakyti
mano dėžutė jau įpusėta,kaip pirmas blynas visai neblogas,bet tarpais ne taip perkaišiojau ir susimakalavo.. blush2.gif nieko.. ax.gif kitą už tat geresnę padarysiu biggrin.gif kai baigsiu įdėsiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 24, 23:58)
mano dėžutė jau įpusėta,kaip pirmas blynas visai neblogas,bet tarpais ne taip perkaišiojau ir susimakalavo..  blush2.gif nieko..  ax.gif kitą už tat geresnę padarysiu  biggrin.gif kai baigsiu įdėsiu foto  smile.gif

nu saunuole cia tau 4u.gif . Ir lauksim fotografiju
Atsakyti
Aga, prašom dėžučių foto wink.gif Aš vis kaupiuos, kaupiuos dėžutei.... blush2.gif
Atsakyti
oi kokia graži ir naudinga naujoji tema sukurta wub.gif
Atsakyti
As vis prisiziuriu cia visokiu rankdarbiu forume, ir is laikrasciu, ir dekupazo, ir siuvinejimo ir dar visokiu groziu wub.gif Vis planuoju ir planuoju daryt kazka, bet laiko nera visai doh.gif O jusu darbeliu vis uzeinu paziureti, bet nesigilinau labai i tema, nelabai supratau ka ir kaip dartyti reikia, bet va paziurejus naujaja tema su nuotraukomis viskas pasidare aisku kaip 2x2 thumbup.gif Kai tik rasiu laiko butinai pabandysiu ka nors padaryti biggrin.gif O jusu darbeliai... na super wub.gif
Atsakyti