rimulia12: štai kokie mums čia sutapimai
gal kazkas gales sukurt nauja tema ir idet sena,kai jau baigsim
Sukursim , sukursim, dar šitą damušt reikia
QUOTE(laurechka @ 2008 10 24, 12:48)
Sukursim , sukursim, dar šitą damušt reikia
kad paskui nebutu taip kad sukrusim net kelias . manau butu faina pirmam puslapiuke idet ir pradziamokslio foto, nuo ko persideda ir pan.?
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 24, 12:14)
kad paskui nebutu taip kad sukrusim net kelias . manau butu faina pirmam puslapiuke idet ir pradziamokslio foto, nuo ko persideda ir pan.?
nu pabandysiu vakare sukurt... neprikalbėsim gal šitos...
mano dėžutė jau įpusėta,kaip pirmas blynas visai neblogas,bet tarpais ne taip perkaišiojau ir susimakalavo.. nieko.. kitą už tat geresnę padarysiu kai baigsiu įdėsiu foto
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 24, 23:58)
mano dėžutė jau įpusėta,kaip pirmas blynas visai neblogas,bet tarpais ne taip perkaišiojau ir susimakalavo.. nieko.. kitą už tat geresnę padarysiu kai baigsiu įdėsiu foto
nu saunuole cia tau . Ir lauksim fotografiju
Aga, prašom dėžučių foto Aš vis kaupiuos, kaupiuos dėžutei....
oi kokia graži ir naudinga naujoji tema sukurta
As vis prisiziuriu cia visokiu rankdarbiu forume, ir is laikrasciu, ir dekupazo, ir siuvinejimo ir dar visokiu groziu Vis planuoju ir planuoju daryt kazka, bet laiko nera visai O jusu darbeliu vis uzeinu paziureti, bet nesigilinau labai i tema, nelabai supratau ka ir kaip dartyti reikia, bet va paziurejus naujaja tema su nuotraukomis viskas pasidare aisku kaip 2x2 Kai tik rasiu laiko butinai pabandysiu ka nors padaryti O jusu darbeliai... na super