Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(pmociute @ 2008 10 08, 07:47)
rimulia12, ačiū mirksiukas.gif

ner uz ka, jusu deka vel kisiu i darba. Mozuolio ant pirst nebere. bet man neramina kad mano siaudeliai labai jau platus ant galo gaunas, o jei ikisu kita is galo kad gautusi ilgesnis tai reikia beveik jo puse sukisti kad gautus vienodo storio. Tai truputi mane erzina kad neine graziai siaudeliu susukti.

QUOTE(irmulia @ 2008 10 08, 10:10)
Necituokite nuotraukų, taip bus daug paprasčiau skaityti žinutes ir plius sumažinsite darbo moderatoriams  doh.gif

Gerai pioneers.gif
Atsakyti
stai su kuom daziau dezute
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kokiu laku geriausia lakuoti? Nes yra visokiu ir nezinau kuri pirkti g.gif
Atsakyti
rimulia12, bandyk sukdama įrankį, ant kurio suki, dėti smailesniu kampu (tik ne per smailai, nes išsisuks viršutiniė šiaudelio dalis). Žodžiu eksperimentuok su kampu :bigsmile:Na ir - smarkiau patrauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 spalio 2008 - 17:39
QUOTE(pmociute @ 2008 10 06, 08:58)

QUOTE(laurechka @ 2008 10 06, 17:41)

QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 07, 21:07)

ohohooooo tai bent blink.gif ir tai iš laikraščių unsure.gif viskas bandau ir aš
jaigu ka kreipsiuos gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 08 spalio 2008 - 19:44
mamkos, kaip cituojat, nu nedėkit foto... stabdo visą darbą forumo gi wink.gif
pmociute, kai apypininėjot dėžę, ties kampais dėjot dvi vyteles (po vieną iš šonų) g.gif pagal nuotrauką tai taip įžiūriu...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 08, 20:31)
mamkos, kaip cituojat, nu nedėkit foto... stabdo visą darbą forumo gi wink.gif
pmociute, kai apypininėjot dėžę, ties kampais dėjot dvi vyteles (po vieną iš šonų) g.gif pagal nuotrauką tai taip įžiūriu...

taip.
Papildyta:
Nu ir mano anūkė jau rėmuose. Tik dar nežinau kokia spalva dažysiu. Gal geltonai? Įtariu, jog man reikėtų susimažinti paveikslėlius, kad mažiau vietos užimtų. Tik, deja, nemoku. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 spalio 2008 - 23:01
Gražiai atrodo ir nedažytas, nes padarytas labai kruopščiai thumbup.gif Aš turiu prisisukus vamzdelių, pabandžiau pinti apvalų dugną, nelabai gavosi ir numušė ūpą, bet pamačius tokius darbus jis vėl pakilo. Ech, kad pmočiutė gyventų Vilniuje, prašyčiausi į kursus doh.gif
P.S. Aš dedu nuotraukas per http://www.radikal.ru/ , jos automatiškai susimažina ir pagal reikalą pasididina. Jei norėsit, galėsiu paaiškinti smulkiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 09 spalio 2008 - 08:25
QUOTE(pmociute @ 2008 10 08, 23:54)
Įtariu, jog man reikėtų susimažinti paveikslėlius, kad mažiau vietos užimtų. Tik, deja, nemoku. g.gif

gal ir jums nezinau, bet nieko ten sudetingo mirksiukas.gif , jai spaudziate migtuka "atsakyti" atidarytam langelije jums ideta ir cituojama teksta, tai tame tekste tiesiog pratrinkit ta nuotrauka, o ar viskas gerai gaunasi labai lengva pasitikrinti, vietoj laukelio "atsakyti" paspauskit laukeli "perziureti zinute" ir matysit at teisingai pratrynet smile.gif sekmes mirksiukas.gif
tiesa, o pasipraktikuoti galite Nuotraukų įkelimas rankdarbių forume. ten niekam netrugdys ir moderatoriams nereiks tvarkyti temu mirksiukas.gif

beje labai noriu pagirti, tikrai daug ir graziu darbu esat padare

Atsakyti
pmociute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif remeliai,eisiu ir as bandyt,tikiuosi siandien jau pradesiu ax.gif ax.gif
Atsakyti
ten niekam netrugdys ir moderatoriams nereiks tvarkyti temu  mirksiukas.gif

beje labai noriu pagirti, tikrai daug ir graziu darbu esat padare
[/quote]
Ačiū už nuorodas, kurių aš, beje, irgi nemoku persiųsti. Bet treniruosiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 spalio 2008 - 09:24
pmociute, labai gražus rėmelis wink.gif Va, o aš nepadariau iškart tų užbaigimų gražių... ta prasme nedėjau pirmų ir paskutinių vytelių kampais nupjautų... Ale gerai ir taip pirmam kartui...
Atsakyti