Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(pmociute @ 2008 10 07, 17:56)
Venita, mąstau apie tavo priblemą dėl karkaso. Nežinau, kokio aukščio planuoji dėžę, tačiau turi įvertinti tai, kad aukštos dėžės 0,5 cm strypeliai
(ar kaip ten juos bepavadintum)  nelaikys - jie išlinks.

Kodėl nelaikys? Juos taip stipriai suveržt reikia? Jei kokie plieniniai, tai nežinau kokio dydžio turėtų būt dėžė, kad linktų lotuliukas.gif O mano dėžė nedidelė: 31x50x40. Tokia, kad tilptų tiksliai tarp tualeto ir dušo ir būtų patogu ant puodo šalia jos sedėt biggrin.gif

Beje, šiaip ar taip, karkasą jau padariau. Truputį kreivas, truputį šleivas, bet tikėkimės laikys. Bandau įkelt nuotraukas:

user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 07, 22:07)
na va jau pabaigiau
user posted image
user posted image

O kas ten toks rauktas? g.gif
Atsakyti
myliuvasara, o koks dėžutės pagrindas??? nedatraukiu, o pasididint neina foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 07 spalio 2008 - 20:34
QUOTE(venita @ 2008 10 07, 21:32)
Kodėl nelaikys? Juos taip stipriai suveržt reikia? Jei kokie plieniniai, tai nežinau kokio dydžio turėtų būt dėžė, kad linktų  lotuliukas.gif O mano dėžė nedidelė: 31x50x40. Tokia, kad tilptų tiksliai tarp tualeto ir dušo ir būtų patogu ant puodo šalia jos sedėt biggrin.gif

Beje, šiaip ar taip, karkasą jau padariau. Truputį kreivas, truputį šleivas, bet tikėkimės laikys. Bandau įkelt nuotraukas:

O kas ten toks rauktas?  g.gif
suglamžytas laikraštis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2008 - 08:05
glamzytas laikrastis
sorry uz kokybe 4u.gif
vel batu deze apklijavau su lankstomu dankciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 07 spalio 2008 - 20:58
myliuvasara, nuostabi dėžė... 4u.gif Neįtikėtino grožio wub.gif
Gal galėtum pasakyti, kuo laikraštis spalvintas?
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2008 10 07, 21:56]
glamzytas laikrastis
sorry uz kokybe 4u.gif
vel batu deze apklijavau su lankstomu dankciu
[/quote
Aš nemoku siųsti nuorodų, bet rusiškame forume yra parodyta, kaip klijuoti glamžytą popierių. Atrodo ,nudažius ir nulakavus, kaip oda. Turiu vieną iš savo pirmųjų darbelių. Pabandysiu įdėti. Tai dėžutės dangtis.Nu nufot., tik apšvietimas ne spec. - blizga. Natūroj neblizga
Papildyta:
Nu va, glamžytas laikraštis, tik dažų dangčiui pritrūko, tai nutepiau šlept -tept
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 07 spalio 2008 - 21:50
Įdomiai kaip... mirksiukas.gif Tai pirma suglamžai laikraštį ir tada jį klijuot g.gif Teisingai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 07, 22:50)
Įdomiai kaip... mirksiukas.gif  Tai pirma suglamžai laikraštį ir tada jį klijuot  g.gif Teisingai supratau g.gif

norimą apklijuoti pagrindą ištepi kljais, laikraštį suglamžai ir klijuoji, o tas "klostes" gali formuoti ir gilesnes , ir retesnes, ir tankesnes
Papildyta:
QUOTE(pmociute @ 2008 10 07, 21:42)
suglamžytas laikraštis

o karkasas, manau, visai vykęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 07 spalio 2008 - 22:01
Nu saunuoles merginos. Ypac esu suzaveta pmociutes darbais. Saunu.
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 07, 21:32)
Kodėl nelaikys? Juos taip stipriai suveržt reikia? Jei kokie plieniniai, tai nežinau kokio dydžio turėtų būt dėžė, kad linktų  lotuliukas.gif O mano dėžė nedidelė: 31x50x40. Tokia, kad tilptų tiksliai tarp tualeto ir dušo ir būtų patogu ant puodo šalia jos sedėt biggrin.gif

Papildyta:
O kas ten toks rauktas?  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dėžutė NUOSTABUMAS!!!!!!!!(Čia turėjo būti po dėžute )bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 07, 23:34)
Nu saunuoles merginos. Ypac esu suzaveta pmociutes darbais. Saunu.

rimulia12, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 spalio 2008 - 05:44
Labas rytas merginos darbai liuks thumbup.gif

myliuvasara - thumbup.gif ir visai nepanašu į laikraštinę dežutę bigsmile.gif

venita - ir man atrodo, kad karkasas net labai vykęs thumbup.gif

Pastebėjimas :

Necituokite nuotraukų, taip bus daug paprasčiau skaityti žinutes ir plius sumažinsite darbo moderatoriams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 08, 10:10)
venita - ir man atrodo, kad karkasas net labai vykęs  thumbup.gif
Pastebėjimas :

Labas rytas smile.gif
Dėkui už palaikymą 4u.gif Mano karkase nepatinka man tai, kad statmenis ne visai gerai įkaliau, t.y. šoninės sienos gavosi ne visai stačiakampiai, o truputį trapecijos. Bet pamenu tėtis kažkada mokino, kad trapecijos nesigautų reikia dar įstrižaines matuoti, tai bandysiu kokį siūlą gal ištempt, kad kol pinsiu tiesiai stovėtų.. g.gif Žiūrėsim, kas gausis... rolleyes.gif

O patyrusių merginų dar noriu paklausti, ar nėra kokios taisyklės, kad šiaudelių, aplink kuriuos pinama, turi būti NEporinis skaičius (tam kad suprastumėt kodėl, dedu paveiksliuką. Ir kaip Jūs sprendžiat tokią problemą? Nes pinant dėžę, jei vienoj pusėj ir kitoj pusėj šiaudelių tiek pat, tai nori nenori gaunasi porinis skaičius (2n). g.gif

Dėkui 4u.gif

Atsakyti