wow, pmociute Viskas, jaučiu pinimas vėl grįš pas mane Reik tik dėžę nuo vaikų padabot O idėja tai super duper, net nepagalvočiau tiap daryt... Tai kaip supratau, reik arčiau krašto tas skylutes pradurynėt...
laurechka
QUOTE(laurechka @ 2008 10 06, 00:37)
wow, pmociute Viskas, jaučiu pinimas vėl grįš pas mane Reik tik dėžę nuo vaikų padabot O idėja tai super duper, net nepagalvočiau tiap daryt... Tai kaip supratau, reik arčiau krašto tas skylutes pradurynėt...
Jo, durti reik arčiau krašto. Šis būdas ne mano sugalvotas. Jį aptikau, kai nardžiau po forumą, kuomet dar nebuvau dalyve. Tačiau kur būtent, šaukit nepasakysiu. Pabandysiu pažiūrėt retrospektyvoj. Gal dar likę.
QUOTE(pmociute @ 2008 10 04, 14:33)
bandau įkelti
QUOTE(pmociute @ 2008 10 06, 09:58)
Pilnas dėžių vaidzelis ir "pistoletas" kabėms
Papildyta:
Kako ne visos nusisiuntė. Papildau
Papildyta:
Kako ne visos nusisiuntė. Papildau
Va je kaip grazu o aš niekaip neprisiruošiu vaikams į lentynas dėžučių pripinti pasižiūriu kaip kiti pluša ir kokių grožių prisidariusios o pati niekaip nepadarau nu bet dabar pamačiau kaip fainai atrodo pagavau įkvėpimą ir kibsiu į darbą grįžus namo po darbų. Staliukas tai super atrodo
Ech, merginos, kokių grožybių čia pridarėt Aš irgi noriu. Prašau, užveskit mane ant kelio: tarkim norit dėžės kvadratinės 30x50 cm. Tai kaip darot? Ieškot tokio dydžio dėžės ir ją apipinat, ar konstruojat ką nors? Dėkui
pmociute uz foto,o tu senai turi si pistoleta kabems,idomu kokia kaina jo galetu buti?
labai noriu tokios dezes,kur viena ant kitos sudetos,nesvariems skalbiniams susidet
P.S. venita as tai zadu kopijuot pmociute
labai noriu tokios dezes,kur viena ant kitos sudetos,nesvariems skalbiniams susidet
P.S. venita as tai zadu kopijuot pmociute
Na va, rėmelis Jūsų teismui
Šį kartą dariau be tų baltų šoniukų, kaip kad pavyzdyje buvo, nes nepalikau jiems vietos
Šį kartą dariau be tų baltų šoniukų, kaip kad pavyzdyje buvo, nes nepalikau jiems vietos
pmociute labai aciu uz informacija
laurechka viskas dabar tai uzsikreciau nuo taves nerealei ,kaip noriu tokiu remeliu,sakes
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?o stikla dejai?
laurechka viskas dabar tai uzsikreciau nuo taves nerealei ,kaip noriu tokiu remeliu,sakes
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?o stikla dejai?
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 06, 16:06)
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?
Suktinukus klijavau ant dvipusės lipnios juostos. Super dalykas. Greitai darbas vyko Kliju nenaudojau visai šitame darbelyje (neskaitant ant vytelių, kur nupjovus reikejo sutvirtint, kad neirtų)... Naudojau storą kartoną pagrindui
o stikla?