Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

wow, pmociute 4u.gif Viskas, jaučiu pinimas vėl grįš pas mane biggrin.gif Reik tik dėžę nuo vaikų padabot biggrin.gif O idėja tai super duper, net nepagalvočiau tiap daryt... Tai kaip supratau, reik arčiau krašto tas skylutes pradurynėt...
Atsakyti
laurechka group.gif thumbup.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 06, 00:37)
wow, pmociute 4u.gif  Viskas, jaučiu pinimas vėl grįš pas mane biggrin.gif Reik tik dėžę nuo vaikų padabot biggrin.gif O idėja tai super duper, net nepagalvočiau tiap daryt... Tai kaip supratau, reik arčiau krašto tas skylutes pradurynėt...

Jo, durti reik arčiau krašto. Šis būdas ne mano sugalvotas. Jį aptikau, kai nardžiau po forumą, kuomet dar nebuvau dalyve. Tačiau kur būtent, šaukit nepasakysiu. Pabandysiu pažiūrėt retrospektyvoj. Gal dar likę.
Atsakyti
Pilnas dėžių vaidzelis ir "pistoletas" kabėms

user posted image user posted images44.radikal.ru/i105/0810/ad/036f1fdbfb2c.jpg[/IMG][/URL]user posted image
Papildyta:
Kako ne visos nusisiuntė. Papildau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 06 spalio 2008 - 07:55
QUOTE(pmociute @ 2008 10 04, 14:33)
bandau įkelti

QUOTE(pmociute @ 2008 10 06, 09:58)
Pilnas dėžių vaidzelis ir "pistoletas" kabėms

Papildyta:
Kako ne visos nusisiuntė. Papildau

Va je kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o aš niekaip neprisiruošiu vaikams į lentynas dėžučių pripinti pasižiūriu kaip kiti pluša ir kokių grožių prisidariusios o pati niekaip nepadarau nu bet dabar pamačiau kaip fainai atrodo pagavau įkvėpimą ir kibsiu į darbą grįžus namo po darbų. Staliukas tai super atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 spalio 2008 - 22:59
Ech, merginos, kokių grožybių čia pridarėt wub.gif Aš irgi noriu. Prašau, užveskit mane ant kelio: tarkim norit dėžės kvadratinės 30x50 cm. Tai kaip darot? Ieškot tokio dydžio dėžės ir ją apipinat, ar konstruojat ką nors? Dėkui smile.gif
Atsakyti
pmociute aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif uz foto,o tu senai turi si pistoleta kabems,idomu kokia kaina jo galetu buti?
labai noriu tokios dezes,kur viena ant kitos sudetos,nesvariems skalbiniams susidet bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

P.S. venita as tai zadu kopijuot pmociute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 06 spalio 2008 - 16:09
myliuvasara, pistoletą turiu jau gal apie metus. Kaina apie 25 lt, bet yra ir pigesnių
Atsakyti
Na va, rėmelis Jūsų teismui ax.gif
user posted image

Šį kartą dariau be tų baltų šoniukų, kaip kad pavyzdyje buvo, nes nepalikau jiems vietos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
pmociute labai aciu uz informacija 4u.gif
laurechka viskas dabar tai uzsikreciau nuo taves nerealei ,kaip noriu tokiu remeliu,sakes bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?o stikla dejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 06 spalio 2008 - 17:20
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 06, 16:06)
laurechka viskas dabar tai uzsikreciau nuo taves nerealei ,kaip noriu tokiu remeliu,sakes bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
gal galetum truputi papasakot ant ko klijavai suktinukus......?

Suktinukus klijavau ant dvipusės lipnios juostos. Super dalykas. Greitai darbas vyko wink.gif Kliju nenaudojau visai šitame darbelyje (neskaitant ant vytelių, kur nupjovus reikejo sutvirtint, kad neirtų)... Naudojau storą kartoną pagrindui ax.gif
Atsakyti
o stikla?
Atsakyti