Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Oi LINUTUKE aciu clap.gif clap.gif clap.gif kiek ideju ir ne tik pametejai, apetitas is vis pakilo essen.gif: norisi ir to ir to ir ano... wub.gif wub.gif tik kaip su tuo laiku zodziu prapleciu pintu daiktu is laikrasciu sarasiuka bigsmile.gif
Atsakyti
tiesiog fantastika net neisivaizdavau, kad tokiu dalykų galima padaryt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gal dar kas turi kokiu pynimo schemuciu? taip praverstu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu cia tai geeeras su tais laikrasciais blink.gif thumbup.gif
Lekiu rinktis ju ir kibsiu i darba thumbup.gif
Atsakyti
viskas susirgau doh.gif , einu apsvarinsiu kaimynu pasto dezutes, o tai nagai niezti o laikrascio neturiu verysad.gif
Atsakyti
vamzdeliu vyniojimui isbandziau ne tik laiksrascius bet ir reklaminius lapus pvz jysk ar elektromarkt. Tikrai gerai sukasi ir kietesni bei ilgesni vamzdeliai gaunasi. thumbup.gif
Atsakyti
nu as irgi prisisukau vamzdeliu, pirmi nelabai gavosi, bet po kokio 20-ojo ejosi kaip is pypkes biggrin.gif , bet turiu pripazinti pinti nebuvo lengva sunku islaikyti proporcijas ir siaip nuotraukose atrodo graziau, bent jau ne mano darbeliai bigsmile.gif , nu gal po dazymo ir lakavino pagrazes blush2.gif , aisku as pirma karta savo gyvenimelyje aplamai bandziau pinti, tai gal po ilgos praktikos kas ir gautusi normaliau, kada nors kai gausiu koki fotika i rankas. tai idesiu nuotraukas mano "grozybiu" , galesite pomidorai2.gif .
Atsakyti
sveikinu prisijungus savo pynimais manau nesame tokios ziaurios tad pomidorais neapmetysim mirksiukas.gif o darbeliu nuotraukyciu tai laukiam labai laukiam bigsmile.gif
man taip pat pirmi vamzdeliai is vis nesigavo o pirstai pirstai tokie purvini (laiksrastis vis tik dazo) ir siek tiek patine nuo sukimo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 03 29, 13:59)
sveikinu prisijungus savo pynimais manau nesame  tokios ziaurios tad pomidorais neapmetysim  mirksiukas.gif  o darbeliu nuotraukyciu tai laukiam  labai laukiam  bigsmile.gif
man taip pat pirmi vamzdeliai is vis nesigavo o pirstai pirstai tokie purvini (laiksrastis vis tik dazo) ir siek tiek patine nuo sukimo karsta.gif

nu jo pirstus tai tikrai skauda, bet mano rankos liko svarios, nes as sukau ne laikrasti (gaila kaimynu buvo, nugi dar butu cry.gif ) o parduotuviu reklaminius leidinius, tai grazus ir spalvoti gavosi biggrin.gif .
Atsakyti
taip kaimynai jautrus ypac siais laikais lotuliukas.gif
Atsakyti
Toms, kurios neturi laiko pinti, ar neturi laikraščių biggrin.gif
maximoje yra pirkti iš laikraščių vytelių pintų pintinių (Made in China), auštis 32cm, o kaina 16,99ct, nedažytos, gana kietos ir tikrai tvirtos, galima pripinti viršų ir įtiesti kokią medžiagą į vidų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 kovo 2007 - 15:36
NU VA, FOTIKO NEGAVAU, TAI SU MOBILIAKU PAFOTKINAU IR ATIDUODU JUSU TEISMUI, DAR NEPRISEDAU IR NENUDAZIAU, BET PIRMA TURIU KOKIO NORS LAKO GAUTI TADA BANDYSIU DAZYTI IR LAKUOTI smile.gif
O PASIZIURETI GALITE CIA NES NEGALIU IDETI DAR FOTO.

http://as.starware.c...Aqmsvd//9UTsyM=
Papildyta:
NU KASKA NE TAIP PADARIAU IR NERODO NUOTRAUKU verysad.gif
Papildyta:
BANDAU DAR KARTA

http://public.fotki.com/LINUTUKAS/
Papildyta:
PAGALIAU KAS KAS GAVOSI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 31 kovo 2007 - 14:32