Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

na va. Vieną rėmelį jau beveik baigiau. taigis... su juosta daug paprasčiau daryt ir patogiau (nereik laukti kol sudžius ir t.t.)... Rytoj bandysiu nudažyt, suklijuosiu viską į vietą ir kai bus baigta viskas, pasirodysiu čia smile.gif
Atsakyti
pmociute nu nieko sau kokie maštabai thumbup.gif staliukas labai gerai sugalvotas bigsmile.gif šaunuole ,bet kiek reikėjo laikraščiu prisukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 10 04, 22:48)
pmociute nu nieko sau kokie maštabai  thumbup.gif staliukas labai gerai sugalvotas   bigsmile.gif  šaunuole ,bet kiek reikėjo laikraščiu prisukti   doh.gif

Bramgioji, ar atkreipei dėmesį, kad aš pmočiutė? Taigi mano miego poreikis atitinka mano statusą bigsmile.gif Naktys ilgos... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 04, 21:20)
Pmociute, labai gražūs darbeliai wub.gif

Ten ta stačiakampė patalų dėžė g.gif  Dėjot kokį karkasą ar ant dėžės pynėt???

apipyniau tvirtą kartoninę dėžę. Gatavai su išpjautom skylėm -paimti. Tą dėžę ir palikau viduj. Tokiose dėžėse į parduotuves obuolius veža.
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 04, 22:25)
na va. Vieną rėmelį jau beveik baigiau. taigis... su juosta daug paprasčiau daryt ir patogiau (nereik laukti kol sudžius ir t.t.)... Rytoj bandysiu nudažyt, suklijuosiu viską į vietą ir kai bus baigta viskas, pasirodysiu čia smile.gif

Pavydžiu. Man palėpėje labai tiktų pinti rėmeliai, nes ten didžioji daiktų dalis - pinti. Susidėčiau anūkų nuotraukas - ir kaifuočiau bigsmile.gif Beje, iš ko pjovei pagrindą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 spalio 2008 - 22:55
mane domina, kuo jūs dažote savo darbelius? Aš naudoju beicą (rusiškas, parašyta "морилка"), bet labai jau jis smirda. Koll išsigaruoja, tai kvapelis ne koks... : schmoll.gif
Atsakyti
Pmociute, pagrindą pjoviau iš storo kartono.
Atsakyti
pmociute o dabar tai gausi i kaili,kodel nepasigyrei savo visais darbeliais,ka ziuriu kad prisidarius visokiu gerybiu !!!!!!!davai viska fotkink ir mums maivikis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri suprantat, iš kur šitas karkasas padarytas? Nejaugi reikia ieškot kur nors pirkt... Gal turit kokių įdėjų, kaip pasidaryti? Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 05, 17:11)
Sveikutės, gal kuri suprantat, iš kur šitas karkasas padarytas? Nejaugi reikia ieškot kur nors pirkt... Gal turit kokių įdėjų, kaip pasidaryti? Nuoroda

manau suvirintas g.gif
pmočiute, radau pas save irgi dėžę su skylėm rankom.. Dabar prašau pasakokit kaip pradėjot pynimą... Dar papildomą dugną klijavot ar kaip??? Aš tai mastau daryt taip: ant dėžės dugno prisiklijuot šiaudelius, tada užklijuot papildomą dugną ir pinti... Kas kiek dėjot vyteles? Reiks pakaupt laikraščių ir pradėt vytelių sukimą vėl biggrin.gif Rėmio šiandien nebaigsiu blush2.gif Aptingau. ryt vaikai išeis į ''darbus'' tai tuomet ramiai ir damušiu wink.gif
Atsakyti
aš apkerėta pmociutes grožybių wub.gif wub.gif
Atsakyti
as darau dezute dabar vel is batu dezes,rokandams susidet,kas senoje sekcijoje nesimatytu tu rokandu blush2.gif ,tiksliau apklijuojineju,tai sendien jauciu nepabaigsiu verysad.gif ,stengsiuosi rytoj baigt mirksiukas.gif

P.S.na tai kiek kainuoja tas pistoletas, ,ce pmociute turi?gal galetum nufotkint kaip jis atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 05 spalio 2008 - 20:44
[SIZE=1]
QUOTE(jurginėlis @ 2008 10 05, 19:39)
aš apkerėta pmociutes grožybių wub.gif  wub.gif

jurginėli, ačių. Malonu girdėt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 05, 16:00)
pmociute o dabar tai gausi i kaili,kodel nepasigyrei savo visais darbeliais,ka ziuriu kad prisidarius visokiu gerybiu !!!!!!!davai viska fotkink ir mums maivikis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jau aš ir taip stengiuosi. Jau apsisukimai nebe tie lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 05, 21:38)
as darau dezute dabar vel is batu dezes,rokandams susidet,kas senoje sekcijoje nesimatytu tu rokandu blush2.gif ,tiksliau apklijuojineju,tai sendien jauciu nepabaigsiu verysad.gif ,stengsiuosi rytoj baigt mirksiukas.gif

P.S.na tai kiek kainuoja tas pistoletas, ,ce pmociute turi?gal galetum nufotkint kaip jis atrodo?

Mu ne, mano miela, neturiu aš to pistoleto, O jų , manau būna įvairių. Mačiusi aš juos. Geras daiktas, klijuoja "mirtinai. Mokykloj yra, nufotkinsiu rytoj ir atsiųsiu"
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 05, 19:36)
manau suvirintas g.gif
pmočiute, radau pas save irgi dėžę su skylėm rankom.. Dabar prašau pasakokit kaip pradėjot pynimą... Dar papildomą dugną klijavot ar kaip??? Aš tai mastau daryt taip: ant dėžės dugno prisiklijuot šiaudelius, tada užklijuot papildomą dugną ir pinti... Kas kiek dėjot vyteles? Reiks pakaupt laikraščių ir pradėt vytelių sukimą vėl biggrin.gif Rėmio šiandien nebaigsiu blush2.gif  Aptingau. ryt vaikai išeis į ''darbus'' tai tuomet ramiai ir damušiu wink.gif

Aš tų dėžių pripynusi gal 8-9. Tai dugnus dariau įvairiai. Man patiko: maždaug kas 4-5 cm pribadai skyliu ir perveri šiaudeli(lyg sagą siūdama).Tuomet nereikia klijuot. Na, o kad būtų užbaigtas darbas- priklijuoju dugną papidomai. Gaila, kad visi dugnai priklijuoti ir nesimato. Pabandysiu ant paprasto popieriaus padaryti ir atsiųsiu, kad geriau įsivaizduotum
Papildyta:
QUOTE(pmociute @ 2008 10 05, 22:42)
jurginėli, ačių. Malonu girdėt ax.gif
Papildyta:

jau aš ir taip stengiuosi. Jau apsisukimai nebe tie lotuliukas.gif
Papildyta:

Mu ne, mano miela, neturiu aš to pistoleto, O jų , manau būna įvairių. Mačiusi aš juos. Geras daiktas, klijuoja "mirtinai. Mokykloj yra, nufotkinsiu rytoj ir atsiųsiu"
Papildyta:

Aš tų dėžių pripynusi gal 8-9. Tai dugnus dariau įvairiai. Man patiko: maždaug kas 4-5 cm pribadai skyliu ir perveri šiaudeli(lyg sagą siūdama).Tuomet nereikia klijuot. Na, o kad būtų užbaigtas darbas- priklijuoju dugną papidomai. Gaila, kad visi dugnai priklijuoti ir nesimato.

ar aiškiau
user posted image

user posted image
Papildyta:
nežinau, ką aš čia sušposyjau, ale, kad vaizdas netelpa ekrane. Jurginėli, aš č ia tau ant paprasto popieriaus parodžiau, kaip galima neklijuojant šiaudelius tvirtinti prie dugno. Aš skyles duriau kur papuolė, o reik arčiau krašto.
Papildyta:
o galima, aišku ir klijuoti iš blogos pusės, o paskui užklijuoti papildomą dugną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 spalio 2008 - 22:37
pmociute turejau omeni pistoleta ne ta kur klijuoja,gal netaip isireiskiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,rasei kad saudei kabemis,as ir noreciau tokio sautuvo.
nu kaip gudrei sugalvota neklijuojant siaudelius tvirtint prie dugno thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pmociute ka mes be taves darytumem va imk balioneli 4u.gif ir aciu uz issamuma friends.gif

P.S. pmociute kai turesi atliekamo laiko,gal galima butu tos patalu dezes visa foto kaip atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 05 spalio 2008 - 22:25