Pmociute, sveika prisijungus Darbeliai tai super duper
Aš vis mastau kaip pradėt tuos rėmelius daryt... Turiu kelias mintis, ale reik prisiruošt jų įgyvendinimui Tik dabar galvoju: o reik kokią plėvelę dėt vietoj stiklo??? Ar ne Vaikus irgi įdarbinsiu Jiems duosiu iš tokių pagaliukų pasidaryt rėmelius Ūkaip degtukai, tik be sieros). Galės pasikabint foto pas save kambary
QUOTE(laurechka @ 2008 10 04, 13:58)
Pmociute, sveika prisijungus Darbeliai tai super duper
Aš vis mastau kaip pradėt tuos rėmelius daryt... Turiu kelias mintis, ale reik prisiruošt jų įgyvendinimui Tik dabar galvoju: o reik kokią plėvelę dėt vietoj stiklo??? Ar ne Vaikus irgi įdarbinsiu Jiems duosiu iš tokių pagaliukų pasidaryt rėmelius Ūkaip degtukai, tik be sieros). Galės pasikabint foto pas save kambary
Aš irgi galvoju apie rėmelius. Jeigu pavyks "pagimdyti" kokią idėją - pasidalinsiu, Manau,kad vistik reikėtų kažkaip stiklą naudoti, o gal senus rėmelius kažkaip laikraščiais atnaujinti. Mąstau
o gal gali papasakoti kaip dariai sita staliuka , arba kokia nuoroda parayk pagal kuria darei
o cia idesiu kitas nuotraukas kad is karto pasimatytu tavieji groziai
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 04, 14:58)
o gal gali papasakoti kaip dariai sita staliuka , arba kokia nuoroda parayti pagal kuria darei
Galiu papasakot: apačia - apipinta stpri kartoninė dėžė, ant jos nuo seno fotelio pagalvė (atrama), viršus - apipyniau tokį storą kartoną (juo buvo apkaltos lubos)."vyteles" prišaudžiau kabėmis blogoje pusėje. Kad nereikėtų daug "šaudyti, tai po kelias."Turiu vieną dangtį dėžei dar nebaigtą, nufotkinsiu ir atsiųsiu pusfabrikatį. Ar paaiškėjo?
Papildyta:
QUOTE(pmociute @ 2008 10 04, 15:04)
Galiu papasakot: apačia - apipinta stpri kartoninė dėžė, ant jos nuo seno fotelio pagalvė (atrama), viršus - apipyniau tokį storą kartoną (juo buvo apkaltos lubos)."vyteles" prišaudžiau kabėmis blogoje pusėje. Kad nereikėtų daug "šaudyti, tai po kelias."Turiu vieną dangtį dėžei dar nebaigtą, nufotkinsiu ir atsiųsiu pusfabrikatį. Ar paaiškėjo?
Staliukas - daugiafunkcinis. Kai mezgu, nuimu apipintą viršų ir ant pagalvės susidedu kojas
QUOTE(pmociute @ 2008 10 04, 15:06)
Papildyta:
Staliukas - daugiafunkcinis. Kai mezgu, nuimu apipintą viršų ir ant pagalvės susidedu kojas
aciu jau aiskiau, mintis, nuotraukos zinoma nepakenks , bet jau isivaizduoju daug maz kaip buvo daroma, Papildyta:
pmociute, va kokius rėmelius eisiu daryt Čia irmulia buvo 10-12psl įkėlus foto
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 04, 15:08)
aciu jau aiskiau, mintis, nuotraukos zinoma nepakenks , bet jau isivaizduoju daug maz kaip buvo daroma,
http://s55.radikal.r...37b8227edb3.jpg
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 04, 15:15)
Nu čiki rėmeliai. Ačiū
Papildyta:
šitie rėmeliai, manau, ir stiklą išlaikys. Pakankamai stiprūs atrodo
Išsipjoviau jau rėmelius. Dabar galvuju: šiaudelius klijuot klijais ar dvipuse lipnia juosta
manau kad klijais,ta juosta as nepasitikeciau
pmociute kruopstus dailus darbeliai tavo
norejau dar paklaust kiek kainuoja toks kabiu pistoletas?
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 04, 16:35)
Na, ta juosta tai stipri yra (skirta kiliminei dangai klijuoti... reiks jaučiu ir taip, ir taip pabandyt
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 04, 18:35)
myliuvasara, esu labai pamaloninta tavo pagyrimu. Ačiū. turiu daugiau darbelių, tik, kad didžioji dalis dar napabaigti: reikia nudažyti, nulakuoti t.y. suteikti "perkinę išvaizdą". Tačiau, kai pabaigsiu, būtinai parodysiu. Girtis tai aš mėgstu
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 04, 18:07)
Išsipjoviau jau rėmelius. Dabar galvuju: šiaudelius klijuot klijais ar dvipuse lipnia juosta
Žinai, aš pasitikiu ta dvipuse juostele, tuo labiau, kad ji pas tave tik vyteles laikys. Manau, kad gali drąsiai rizikuoti. Aš su tokia plonyte "Milan" klijuoju atvirutes ir skirtukus knygoms. Nieko - laikosi
Papildyta:
Sakiau gi, kad mėgstu girtis. Įdedu butelį, kurį šiandien apipyniau. Tik kvietkas susukau iš folgos, tai blizga. Nu gal įsivaizduosit. Dažysiu tamsia medžio spalva. Gėlės dabar tik adatėlėmis prisegtos
Papildyta:
nu tai dar dviejų butelių pusfabrikačiai ir manau šiai dienai pakaks
Pmociute, labai gražūs darbeliai
Ten ta stačiakampė patalų dėžė Dėjot kokį karkasą ar ant dėžės pynėt???
Ten ta stačiakampė patalų dėžė Dėjot kokį karkasą ar ant dėžės pynėt???