vauuu... nu irmuliukas kaip visada su idejomis,nuorodomis,aciu
QUOTE(Aduka @ 2008 09 27, 14:44)
Sveikos visos, gal galit papasakoti, kaip tuos laikraščių šiaudelius pasidaryti,iš to puslapio nelabai supratau, o labai noriu pabandyti?
Ačiū iš anksto
Ačiū iš anksto
Reikia susikarpyti skiauteles maždaug 6cm pločio.Paskui susukti ant virbalo,pieštuko.Ir galą to šiaudelio užklijuoti klijais kad neatsisuktų.Veliau šiaudelius sumauti vieną į kitą norint prasiilginti.Jei nelabai aiškiai,galėsiu sudėt foto kaip tai daroma.Beje,šios temos pirmuose puslapiuose tūrėtų būti tokie vaizdiniai parodymai.Sėkmės
Aduka - peržiūrėk šias, jose tikrai rasi pynimo (sukimo) instrukciją nuo A iki Z
Rankinė iš susuktų laikraštinių vazmdelių
Kaip nupinti vazą gėlėms
Kaip nupinti rankinę
Truputis idėjų (vasarinės šlepetės, rankinės...)
Dar vienas puslapiukas
Rankinės tuto
Indo ledukams pynimas
Tuto- padėklas vaisiams
Tuto- kaip nupinti vaisinę
Rankinė iš susuktų laikraštinių vazmdelių
Kaip nupinti vazą gėlėms
Kaip nupinti rankinę
Truputis idėjų (vasarinės šlepetės, rankinės...)
Dar vienas puslapiukas
Rankinės tuto
Indo ledukams pynimas
Tuto- padėklas vaisiams
Tuto- kaip nupinti vaisinę
kiek puikių idėjų
Sveikos merginos,
jungiuosi i jusu buri. Kaip tik reikia man pintu krepsiu daiktam. Ju nemazai reiktu man, tai pirkti brangomka. dar apibersiu jus klausimais, bet pirmiause reika tuos siaudelius pamegint susikti
jungiuosi i jusu buri. Kaip tik reikia man pintu krepsiu daiktam. Ju nemazai reiktu man, tai pirkti brangomka. dar apibersiu jus klausimais, bet pirmiause reika tuos siaudelius pamegint susikti
pats pagrindas siaudelei,daugiau tik fantazijos ir kantrybes reikia
Sveikos
Vis paskaitynėju čia... Šiaudelių turiu prisisukus nuo paskutinio karto belekiek... Ale kažkaip nekyla rankos kažką daryt... Reiks gal rėmelius kokius pasidaryt Bus originalu ir galėsiu namus pasipuošt Ale reik tik atsisėst... Paskui , kai įsivažiuoji... žiūrėk tuoj ir vidurnaktis...
Vis paskaitynėju čia... Šiaudelių turiu prisisukus nuo paskutinio karto belekiek... Ale kažkaip nekyla rankos kažką daryt... Reiks gal rėmelius kokius pasidaryt Bus originalu ir galėsiu namus pasipuošt Ale reik tik atsisėst... Paskui , kai įsivažiuoji... žiūrėk tuoj ir vidurnaktis...
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 01, 23:39)
lovyte lelytei padariau yra truputis laikrascio,is batu dezes
: