Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

stai dar,o jus kur dingot,tikriausiai jau visus namus apsipynet,na ka gi lauksiu gal naujokiu prisijungs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
myliuvasara, liuks darbelis thumbup.gif O kokio jis aukščio?
Atsakyti
15cm,apipyniau kibireli nuo majonezo,tik pirma apipjausciau krastus nuo kibirelio kad butu lugu pint.
Atsakyti
gražu wub.gif
Atsakyti
myliuvasara Super blink.gif thumbup.gif Ar labai sunku tą istižą liniją daryti? unsure.gif Puiki idėja man dailės pamokai bigsmile.gif
Atsakyti
pirma kart tai nesigavo ismeciau i siuksliu deze,o paskui gerai istudijavau kaip daryt ir gavosi va kaip blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 18, 16:16)
stai dar,o jus kur dingot,tikriausiai jau visus namus apsipynet,na ka gi lauksiu gal naujokiu prisijungs 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image
user posted image

gražus darbelis thumbup.gif šeip jau senokai skaitineju šia tema .esu ir pati ne viena padariusi ,buvau nufotkinus ,bet vaikas netyčia ištryne iš fotiko viska ,nespejus man sukelti i kompa ,tai dabar reikes vel viska nufotkinti iš naujo ir tada pasirodysiu ,nes jau pagaliau pavyko išmokti ikelti nuotraukas i foruma.
dabar vel ruošiuosi popieriu pinimui .tai man sunkiausias ir daugiausiai užimantis laiko darbas. blush2.gif
Atsakyti
greiciau fotkink as jau nekantrauju pamatyt,gal ko idomesnio turi nupynusi clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 18, 13:16)
stai dar,o jus kur dingot,tikriausiai jau visus namus apsipynet,na ka gi lauksiu gal naujokiu prisijungs 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif ir laaabai idomi technika thumbup.gif ,netgi nelabai girdeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 22, 15:30)
greiciau fotkink as jau nekantrauju pamatyt,gal ko idomesnio turi nupynusi clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

varau atidaryti foto studija .nufotkinsiu visus savo darbus ,ne tik iš popieriaus .bet ikelti i kompa g.gif ,jau reikes sunaus prašyti doh.gif ,čia jau aš visiškai žalia (tikiuosi ,kad neilgam) tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti