Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2008 08 20, 09:54)
Aišku galioja  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Gali kad ir šį vakar užlėkti jų paimti.  mirksiukas.gif  O tai jau svarsčiau kaip čia juos išmetus lauk  doh.gif  nes niekas neatsiliepė.  biggrin.gif
mestelk i AZ kordinates, siandien nezinau ar galesiu, MB visa diena bus prie teliko (krepsinuko diena), o as eilini siki akuma nusodinau, tai dabar pajunktas pakrauti, kol nepasikraus as be ratu doh.gif saviski ko gero nuo teliko nenutrauksiu, tai masinuko neturesiu ax.gif tikiuosi rytoj jau ides ta daigta i masina ax.gif
Atsakyti
Sutarta, drinks_cheers.gif jie sudėti į dėžę- bus patogu transportuoti thumbup.gif .Jei ne šiandien užšoliuosi, tai kitą kokią dieną bigsmile.gif mirksiukas.gif Lekiu až rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

gaivinu tema 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

stai dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 25 rugpjūčio 2008 - 22:27
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

auuuuu.... merginos group.gif kur dingot?
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 09, 23:18)
user posted image
user posted image

auuuuu.... merginos group.gif kur dingot?

Auuuu auuuuu bigsmile.gif kodel as tavo ankstesniu darbeliu nematau. O tas paskutinis krepsiukas thumbup.gif graziai atrodo o as niekaip neprisiruosiu nieko nupinti vis paziopsau paziopsau bet rankos nusvyra kai prisimenu kaip ilgai pyniau pirma krepsiuka doh.gif . Bet teks nes susiplanavau ir man dabar reikia i vaiku lentyna pora klrepseliu reiks prisiversti mirksiukas.gif o jums sekmes kuriom rankos nesvyra bigsmile.gif
Atsakyti
nzn,kodel nepatai,man ir taip buna,paskui vel matau blink.gif
ziuresim kiek man tos kantrybes uzteks,sukt tas tuteles blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip matau niekas nebepina,is laikrasciu, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 25, 13:05)
user posted image
user posted image

gaivinu tema 4u.gif

Man šitas toks fainuolis atrodo wub.gif O pakabintas jis nenori iširt?
Atsakyti
na tai kad nenori nes suklijuotas tais klijai na kur floristikoje naudoja pistoleta toki
Atsakyti
wow, pribloskiantis vaizdas smile.gif ir kad visa tai is laikrasciu...Nesuvokiama
Atsakyti