Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

lotuliukas.gif

nusipirkau kaskokius be rysio dazus medienai,dabar dar karta atidziai perskaiciau tema,ir supratau kad MEDIENOS BEICO o ne dazu ce reikia doh.gif doh.gif doh.gif .ot neatdidi as blush2.gif blush2.gif

dabar vaziuosiu pirk to FURNICOLOR,medienos beico,tikiuos vel neapsizioplinsiu g.gif
ar jis kieno nors ismegintas?
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 19, 00:29)
Sveikos 4u.gif
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau blush2.gif  ax.gif  Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto smile.gif
user posted image

Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius ax.gif  Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių ax.gif

mano lbai panasus pirmas darbelis,i tavo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Super idėjos, tiek prisižiūrėjau bigsmile.gif
Nusipyniau krepšelį paprastą pabandymui thumbup.gif Beliko nudažyti... biggrin.gif
Atsakyti
kai nudazysi,nufotkink ir parodyk bigsmile.gif

o as vistiek nudaziau su tais medienos dazais,kazkokiais,nulakuot beliko ax.gif

blush2.gif blush2.gif laukiu kol vyras gaus lt,leksiu i senukus,nes labai noriu nusipin deze skalbiniams sunglasses2.gif
Atsakyti
Krepšiukas biggrin.gif
user posted image
Nelabai matosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 12 rugpjūčio 2008 - 12:47
Merginos aš taip ir neprisiruošiau nusipinti sau kokių krepšių doh.gif blush2.gif , o buvau prisukusi labai daug laikraštinių vytelių biggrin.gif (patiko pats sukimo procesas lotuliukas.gif ).

Tad jei kam jų reikia, dovanoju - tik išsivežti reikėtų. Vytelių ilgis ~ 60cm

Vieta - Vilnius

Štai kaip atrodo smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 rugpjūčio 2008 - 14:24
QUOTE(irmulia @ 2008 08 12, 15:22)
Merginos aš taip ir neprisiruošiau nusipinti sau kokių krepšių  doh.gif  blush2.gif , o buvau prisukusi labai daug  laikraštinių vytelių  biggrin.gif (patiko pats sukimo procesas  lotuliukas.gif ).
Tad jei kam  jų reikia, dovanoju - tik išsivežti reikėtų.  Vytelių ilgis ~ 60cm 
Vieta - Vilnius
Štai kaip atrodo  smile.gif
nu tu ir pavarai blink.gif , tai gi pagrindinis darbas jau padarytas, pats pinimas jau tik liko, davai pati pink, o tai dar as uzsimanysiu tuvyteliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai štai ir yra klausimas - vargu ar artimiausiu metu užsiimsiu pynimu biggrin.gif jau geriau kas nors kitas sau pasigamins kokį šaunų darbelį, nei pas mane veltui stovės (ir tik vietą užims - jų ten tikrai daug blink.gif ) ) iki negalėjimo ar dar blogiau - iki išmetimo momento mirksiukas.gif

Taip kad, kas norite, prašom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 rugpjūčio 2008 - 16:00
mayami nelabai matosi,bet vistiek isziuret galima,o ka desi i si krepseli? bigsmile.gif

as jau nulakavau,tik va idet nemoku doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=107&i=pict0109qn9.jpg][IMG]
Papildyta:
user posted image
user posted image

pavyko clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Dėsiu plaukų gumutes, sages... biggrin.gif

Gera idėja su kaspinėliu pritvirtinti dangtelį thumbup.gif

Mano šiandieninis darbas biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
as taip pat gumutes sagtukus sudejau savo mergytes,reikia dar sau nusipint g.gif,bet labai noriu skalbiniu dezes g.gif
Papildyta:
mayami kas ten per remelis,ar pati darei?

man labai patinka tavo krasteliai,krepselio uzbaigimas.Man seip nesudetinga pint is laikrasciu,nes vaikysteje lankiau pynimo is vyteliu bureli,bet truputuka kai kurias smulktmenas buvau uzmirsusi,na tai buvo pries 10-12m

o cia atradau kaip galeciau prisimint vaikyste clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 14 rugpjūčio 2008 - 10:34
QUOTE(irmulia @ 2008 08 12, 16:45)
Tai štai ir yra klausimas - vargu ar artimiausiu metu užsiimsiu pynimu  biggrin.gif  jau geriau kas nors kitas sau pasigamins kokį šaunų darbelį, nei pas mane veltui stovės (ir tik vietą užims - jų ten tikrai daug  blink.gif ) ) iki negalėjimo ar dar blogiau - iki išmetimo momento  mirksiukas.gif 

Taip kad, kas norite, prašom  bigsmile.gif

nezinau ar atsirado norinciu, jai ne tai gal as priglausiu blush2.gif blush2.gif jai dar pasiulymas galioja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 19 rugpjūčio 2008 - 22:09
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 19, 22:09)
nezinau ar atsirado norinciu, jai ne tai gal as priglausiu  blush2.gif  blush2.gif jai dar pasiulymas galioja  ax.gif

Aišku galioja thumbup.gif drinks_cheers.gif Gali kad ir šį vakar užlėkti jų paimti. mirksiukas.gif O tai jau svarsčiau kaip čia juos išmetus lauk doh.gif nes niekas neatsiliepė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugpjūčio 2008 - 08:55