Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

joo.... niekad nemaniau kad taip galima įdomiai panaudoti popierių.
reiks kada pabandyti.
patiko tokios idėjos.
Atsakyti
Patiko man šitas labai biggrin.gif

Štai, jau išdžiuvo lakas

http://public.fotki....asilaikaio.html
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 25, 16:57)
Patiko man šitas labai biggrin.gif

Štai, jau išdžiuvo lakas

http://public.fotki....asilaikaio.html

Kaip gražiai atrodo bigsmile.gif O aš savojo taip ir nenulakavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2008 03 25, 21:52)
Kaip gražiai atrodo  bigsmile.gif  O aš savojo taip ir nenulakavau  ax.gif

Labai neilgai užtrunka 4u.gif
Atsakyti
O kokio lako ir kokios pakuotes (talpos) užtenka?
Atsakyti
Noreciau stai va tokias dezeles apipinti 4u.gif nuo ko man pradet? is ko dugna padaryt? ir is vis kaip ka daryt lotuliukas.gif vis dar nedristu daryt kad nesugadinciau nes nesuprantu kaip ji uztvvirtint ta pati virsu blush2.gif
user posted image

Papildyta:
Bet dabar pagalvojau kad gal dugno is vis nedaryt, tik sonus apipint kazkaip? g.gif nes jej dugnas bus man neuzsides viena ant kitos doh.gif nes ten su kojelem isistato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 29, 12:16)
Noreciau stai va tokias dezeles apipinti   4u.gif nuo ko man pradet? is ko dugna padaryt? ir is vis kaip ka daryt  lotuliukas.gif  vis dar nedristu daryt kad nesugadinciau nes nesuprantu kaip ji uztvvirtint ta pati virsu  blush2.gif

Bet dabar pagalvojau kad gal dugno is vis nedaryt, tik sonus apipint kazkaip?  g.gif  nes jej dugnas bus man neuzsides viena ant kitos  doh.gif nes ten su kojelem isistato  unsure.gif

Gali šonus tiesiog apklijuoti atitinkamo ilgio (pagal dėžutės matmenis) supjaustytais laikraštiniais vamzdeliais, taip kad matytųsi tik tos kojytės, kad jas vėliau galima būtų įstatyti mirksiukas.gif arba apipinti aplinkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 kovo 2008 - 07:32
na va ir mes su dukra pabandem pinti ax.gif ir stai kas mum isejo
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nepatikėsit, ką dabar darau... ogi suku laikraščius doh.gif lotuliukas.gif tik man iškilo klausimas, o jūs visos naudojat virbalą? nes kažkur žiūrėjau, tai rodė, kad ant pagaliuko reikia sukti, o man ir taip sukasi g.gif
Atsakyti
Esu bandžiusi ir su virbalu schmoll.gif , ir su mediniu pagaliuku barbekiu schmoll.gif , bet man labiausiai patiko sukti su ... dantų krapštuku - biggrin.gif thumbup.gif susisuka labai kietai ir tvirtai, tik kad pirštai po sukimo visada lidavo juodi juodi it pas kaminkrėtį lotuliukas.gif
Atsakyti
jo, mano irgi juodi lotuliukas.gif nu nežinau, man kažkaip normaliai susisuka ir be jokių pagaliukų g.gif tik nelabai juos tarpusavyje gaunasi sujungti doh.gif na bet pasipraktikavus, gal kas gausis 4u.gif
Atsakyti
Kad ir kaip besuktum visada (bent man) gaunasi kad vienas vamzdelio galas yra vos siauresnis už kitą- tokiu atveju tą siauresnį galą reikia įkišti į kito vamzdelio platesnį patepus klijais -puikiai susijungia thumbup.gif
Atsakyti