Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(Koxamte @ 2008 03 07, 22:43)
Sakyk o kai pradejej lengva buvo?  ax.gif susidurei su kokiom bedelem? mat ir as noriu nusipint tik laiko vis pritrukstu ir nz ar pavyks man  blush2.gif

man asmeniskai tai pirstus labai skaudejo nuo tu tuteliu sukimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 08, 01:00)
nu priklausomai kokio dydzio noresi, as pyniau 35X23 ir turiu pasakyti gavosi skystokos, planavau kad butu vaikams zaislus susideti, bet dabar pasiemiau sau, nes tokios lankscios gavosi, pamaniau kad ilgai neatlaikys  smile.gif
apie sitas dezes kalbu  mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image

Jo jo aš apie tokias kalbu. Sakai per skystos. O mano tas krepšelis tai gan kietas gavosi netgi labai kietas gal dėl to kad ji dukart dažiau ir du kart lakavau. Todėl ir pagalvojau vaikams tokias dėžutes padaryt nes maniškis krepšiukas kietas
Papildyta:
Beje tos taviškės dėžutės labai gražios aš vat būtent tokių ir noriu nu pamėginsiu kas bustas juks savaitgalis ilgas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 23:12)
Jo jo aš apie tokias kalbu. Sakai per skystos. O mano tas krepšelis tai gan kietas gavosi netgi labai kietas gal dėl to kad ji dukart dažiau ir du kart lakavau. Todėl ir pagalvojau vaikams tokias dėžutes padaryt nes maniškis krepšiukas kietas
Papildyta:
Beje tos taviškės dėžutės labai gražios aš vat būtent tokių ir noriu nu pamėginsiu kas bustas juks savaitgalis ilgas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu manau labai priklausys, kokio storumo tavo tos tuteles gausis, manau kad as persistengiau ir labai lonas padariau, tai gal del to nelabai tvirtos gavosi
o daziau ir lakavau ir gi po 2 kartus, siaip jos visai nieko, bet vaikams per silpnos ax.gif
Atsakyti
niu bandysiu laime ir as 4u.gif tik va man ten is paaiskinimu nelabai aisku kaip daryt, bet gal kaip nors iseis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 08, 01:31)
niu bandysiu laime ir as  4u.gif  tik va man ten is paaiskinimu nelabai aisku kaip daryt, bet gal kaip nors iseis  biggrin.gif

Pbandyk pasiskaityti ČIA ten viskas parašyta kaip tas tūteles daryti. Aš taip ir išmokau. Kaip minėjau ne iškarto gerai gavosi bet kokias 20 susukus jau rankelė įgunda. Svarbiausia kad besukant neišstorėtų galas tokią klaida dariau aš ir kai pradėjau pinti žiūriu kad man negražiai susijungia. Manau tikrai tau pavyks jei pavyko blush2.gif man vadinasi pavyks visiem 4u.gif .

Su kovo 8-ąja moterytės ir mergytės !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linutuke,
kokie krepšseliukai wub.gif
ant dėželės pynei?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 03 08, 11:55)
Linutuke,
kokie krepšseliukai wub.gif
ant dėželės pynei?

aciu blush2.gif , taip pyniau ant kartonines dezes, o dugnas dariau is dvigubo kartono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 08, 09:56)
Pbandyk pasiskaityti ČIA ten viskas parašyta kaip tas tūteles daryti. Aš taip ir išmokau. Kaip minėjau ne iškarto gerai gavosi bet kokias 20 susukus jau rankelė įgunda. Svarbiausia kad besukant neišstorėtų galas tokią klaida dariau aš ir kai pradėjau pinti žiūriu kad man negražiai susijungia. Manau tikrai tau pavyks jei pavyko  blush2.gif man vadinasi pavyks visiem 4u.gif .

Su kovo 8-ąja moterytės ir mergytės !!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui mirksiukas.gif sita turiu jau nusikopinus 4u.gif ir dar zurnaliuku parsisiunciau bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas

Čia truputis idėjų ką dar galima išgauti laikraštinių tūtelių dėka thumbup.gif

user posted image
šaltinis

user posted image

user posted image
šaltinis

Kaip sukti vamzdelius
user posted image
šaltinis

veidrodis (rėmai)
user posted image

user posted image
šaltinis

Daugiau

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Šaltinis

user posted image
Atsakyti
Oooo kiek naujoviu padavei wub.gif wub.gif wub.gif Saunuole ir super wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Bet ir kainas jie ten uzsilupe doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 03 09, 13:45)
labas rytas

Čia truputis idėjų ką dar galima išgauti laikraštinių tūtelių dėka  thumbup.gif

cia tai geras kad ir taip imanoma padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 kovo 2008 - 18:17
Aciu,Irmulia uz idejas drinks_cheers.gif
Kaip tik sukasi galvoje ka cia idomaus nupinti pirma karta, o dabar tiek minciu atsirado!!!!Dabar tik pusdienio laiko tereikia lotuliukas.gif

Atsakyti