Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

[quote=dalruka,2008 02 20, 20:26]
[/quote]
Sveikos,
Netyčia užklydau į šitą temą ir pamačius darbelius sakau VAU,SUPER.
Ir tuo pačiu noriu paklausti, kokiais dažais dažot darbelius?
[/quote]
ivairiais biggrin.gif , tas mano rudos dubuo dazytos su rudu pigmentu ir nulakuotos, o sita zalia daziau su akriliniais dazais ir nulakavau, tas geltonas tai aplamai nudazytas su tokiais aliejiniais smirdanciais dazais, tiesiog ekspermentavau biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif [quote=LINUTUKĖ,2008 02 22, 00:02]
Sveikos,
Netyčia užklydau į šitą temą ir pamačius darbelius sakau VAU,SUPER.
Ir tuo pačiu noriu paklausti, kokiais dažais dažot darbelius?
[/quote]
ivairiais biggrin.gif , tas mano rudos dubuo dazytos su rudu pigmentu ir nulakuotos, o sita zalia daziau su akriliniais dazais ir nulakavau, tas geltonas tai aplamai nudazytas su tokiais aliejiniais smirdanciais dazais, tiesiog ekspermentavau biggrin.gif

[/quote]

Labai jau superiniai eksperimentai gavosi!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu cia ir uzklydau as doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uzsimaniau ir as isbandyti si reikala biggrin.gif ar lengvai jis jum ejosi? smile.gif noreciau kokia dezute nupinti pvz smulkmenom rankdarbiu priemonem susidet 4u.gif gal kas pynete? gal kokia schemute butu? blush2.gif
Atsakyti
Labutis darbštuolytės nu aš esu sužaveta visų darbeliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Užsimaniau ir aš išbandyti šią technika blush2.gif aišku iš manęs nekokia pinėja bet pabandyti verta niekas per galvike neduos blush2.gif. Kažin kas gavosi blush2.gif , vaikam patiko krepšiukas tai jiems ir atidaviau, bet niekaip nemoku įkelti nuotraukos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
na štai gal kas pavyks
Papildyta:
gal gausiu velnių kad tokia didelė, bet kitaip nesigauna labai nepykit blush2.gif Jūsų teismui mano pirmas darbelis pintas ši savaitgalį iš "Lietuvos ryto" biggrin.gif
Papildyta:
Natūroj atrodo gražiau nei nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 14:57)
user posted image
na štai gal kas pavyks
Papildyta:
gal gausiu velnių kad tokia didelė, bet kitaip nesigauna labai nepykit  blush2.gif Jūsų teismui mano pirmas darbelis pintas ši savaitgalį iš "Lietuvos ryto"  biggrin.gif
Papildyta:
Natūroj atrodo gražiau nei nuotraukoje

Labai labai SUPER atrodo!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 13:57)
user posted image
na štai gal kas pavyks
Papildyta:
gal gausiu velnių kad tokia didelė, bet kitaip nesigauna labai nepykit  blush2.gif Jūsų teismui mano pirmas darbelis pintas ši savaitgalį iš "Lietuvos ryto"  biggrin.gif

Kokios gražios Lietuvos ryto gėlės 4u.gif Wow wub.gif
Atsakyti
pukučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai superinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
Nu ačiū merginos blush2.gif labai smagu, kad jums irgi patiko ne tik mano vaikams blush2.gif 4u.gif . Nusprendžiau pabandyti didesnę dėžę, vaikų žaislams sudėti nes pintos pirkti tai gana brangios. Tikiuosi nepritrūksiu kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sakyk o kai pradejej lengva buvo? ax.gif susidurei su kokiom bedelem? mat ir as noriu nusipint tik laiko vis pritrukstu ir nz ar pavyks man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 20:17)
Nu ačiū merginos  blush2.gif  labai smagu, kad jums irgi patiko ne tik mano vaikams blush2.gif  4u.gif . Nusprendžiau pabandyti didesnę dėžę, vaikų žaislams sudėti nes pintos pirkti tai gana brangios. Tikiuosi nepritrūksiu kantrybės  4u.gif

nu priklausomai kokio dydzio noresi, as pyniau 35X23 ir turiu pasakyti gavosi skystokos, planavau kad butu vaikams zaislus susideti, bet dabar pasiemiau sau, nes tokios lankscios gavosi, pamaniau kad ilgai neatlaikys smile.gif
apie sitas dezes kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sunkumais kaip ir nesusidūriau ax.gif , bet sunkiausia buvo išmokti gerai susisukti tuos vamzdelius. Tai per kietas tai kreivas tai per storas susukau kokius 20 tada jau gavos daugmaž vienodi. Ir visų svarbiausia stengtis kuo plonesni galą palikti kad neišstorėtu sukant nes tada labai negražiai susijungia.Tai didžiausi sunkumai. Ir atras laisva minutėlę tai labai įtraukia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti