[quote=dalruka,2008 02 20, 20:26]
[/quote]
Sveikos,
Netyčia užklydau į šitą temą ir pamačius darbelius sakau VAU,SUPER.
Ir tuo pačiu noriu paklausti, kokiais dažais dažot darbelius?
[/quote]
ivairiais , tas mano rudos dubuo dazytos su rudu pigmentu ir nulakuotos, o sita zalia daziau su akriliniais dazais ir nulakavau, tas geltonas tai aplamai nudazytas su tokiais aliejiniais smirdanciais dazais, tiesiog ekspermentavau
[quote=LINUTUKĖ,2008 02 22, 00:02]
Sveikos,
[/quote]
ivairiais , tas mano rudos dubuo dazytos su rudu pigmentu ir nulakuotos, o sita zalia daziau su akriliniais dazais ir nulakavau, tas geltonas tai aplamai nudazytas su tokiais aliejiniais smirdanciais dazais, tiesiog ekspermentavau
[/quote]
Labai jau superiniai eksperimentai gavosi!!!!!!
Sveikos,
[/quote]
[/quote]
Labai jau superiniai eksperimentai gavosi!!!!!!
Nu cia ir uzklydau as Uzsimaniau ir as isbandyti si reikala ar lengvai jis jum ejosi? noreciau kokia dezute nupinti pvz smulkmenom rankdarbiu priemonem susidet gal kas pynete? gal kokia schemute butu?
Labutis darbštuolytės nu aš esu sužaveta visų darbeliais Užsimaniau ir aš išbandyti šią technika aišku iš manęs nekokia pinėja bet pabandyti verta niekas per galvike neduos . Kažin kas gavosi , vaikam patiko krepšiukas tai jiems ir atidaviau, bet niekaip nemoku įkelti nuotraukos
na štai gal kas pavyks
Papildyta:
gal gausiu velnių kad tokia didelė, bet kitaip nesigauna labai nepykit Jūsų teismui mano pirmas darbelis pintas ši savaitgalį iš "Lietuvos ryto"
Papildyta:
Natūroj atrodo gražiau nei nuotraukoje
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 14:57)
na štai gal kas pavyks
Papildyta:
gal gausiu velnių kad tokia didelė, bet kitaip nesigauna labai nepykit Jūsų teismui mano pirmas darbelis pintas ši savaitgalį iš "Lietuvos ryto"
Papildyta:
Natūroj atrodo gražiau nei nuotraukoje
Labai labai SUPER atrodo!!!!!!
pukučiai labai superinis darbas
Nu ačiū merginos labai smagu, kad jums irgi patiko ne tik mano vaikams . Nusprendžiau pabandyti didesnę dėžę, vaikų žaislams sudėti nes pintos pirkti tai gana brangios. Tikiuosi nepritrūksiu kantrybės
Sakyk o kai pradejej lengva buvo? susidurei su kokiom bedelem? mat ir as noriu nusipint tik laiko vis pritrukstu ir nz ar pavyks man
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 20:17)
Nu ačiū merginos labai smagu, kad jums irgi patiko ne tik mano vaikams . Nusprendžiau pabandyti didesnę dėžę, vaikų žaislams sudėti nes pintos pirkti tai gana brangios. Tikiuosi nepritrūksiu kantrybės
nu priklausomai kokio dydzio noresi, as pyniau 35X23 ir turiu pasakyti gavosi skystokos, planavau kad butu vaikams zaislus susideti, bet dabar pasiemiau sau, nes tokios lankscios gavosi, pamaniau kad ilgai neatlaikys
apie sitas dezes kalbu
Su sunkumais kaip ir nesusidūriau , bet sunkiausia buvo išmokti gerai susisukti tuos vamzdelius. Tai per kietas tai kreivas tai per storas susukau kokius 20 tada jau gavos daugmaž vienodi. Ir visų svarbiausia stengtis kuo plonesni galą palikti kad neišstorėtu sukant nes tada labai negražiai susijungia.Tai didžiausi sunkumai. Ir atras laisva minutėlę tai labai įtraukia