Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

isbandziau ir as sita mena biggrin.gif prisipyniau kascikiuku, isveziau i kaima nezgrabni kazkokie man jie gavosi, turbut nebegrysiu prie sitos srities, neuzkabino manes kazkaip ax.gif
http://public.fotki....-/cimg1277.html
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 22, 16:08)
isbandziau ir as sita mena  biggrin.gif  prisipyniau kascikiuku, isveziau i kaima nezgrabni kazkokie man jie gavosi, turbut nebegrysiu prie sitos srities, neuzkabino manes kazkaip  ax.gif
http://public.fotki....-/cimg1277.html

Kodel nezgrabni? blink.gif Man jie visai nieko mirksiukas.gif Kazin ar man gausis pirmasis blynas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielos auksarankes...
viskas... blogai... vakar radau sia tema ir susirgau, vaika paguldziau... puse nakties pranarsiau, dabar maziukas pietu miegelio, o mama raudonom akim vel prie kompo narso ir mokosi... ideju- pilna galva, liko tik pradeti...
aciu uz paskatinimus ir idejas ir paveiksliukus... kai pagaminsiu, pabandysiu pasigirti
Atsakyti
QUOTE(houkur @ 2007 11 02, 14:30)
Sveikos mielos auksarankes...
viskas... blogai... vakar radau sia tema ir susirgau, vaika paguldziau... puse nakties pranarsiau, dabar maziukas pietu miegelio, o mama raudonom akim vel prie kompo narso ir mokosi... ideju- pilna galva, liko tik pradeti...
aciu uz paskatinimus ir idejas ir paveiksliukus... kai pagaminsiu, pabandysiu pasigirti

lauksim lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, as kaskada bandziau daryti, prisidariau pilna tu tubeliu, bet man niekaip neisejo dugnelio padaryt, kraipesi man tos tubeles visos i sonus, lakste kaip paselusios ir nieko man ten nesigavo ( turbut suprantat ka norejau pasakyt ). Gal galit pasakyt kodel man cia taip buvo, ka blogai dariau? Aciu. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SukurtaTau @ 2007 11 03, 14:37)
Laba diena, as kaskada bandziau daryti, prisidariau pilna tu tubeliu, bet man niekaip neisejo dugnelio padaryt, kraipesi man tos tubeles visos i sonus, lakste kaip paselusios ir nieko man ten nesigavo ( turbut suprantat ka norejau pasakyt ). Gal galit pasakyt kodel man cia taip buvo, ka blogai dariau? Aciu.  ax.gif  blush2.gif

manau reikia praktikos, o jai jau atsibodo praktikuotis, tai pabandyk toki dugno varijanta mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 03, 16:50)
manau reikia praktikos, o jai jau atsibodo praktikuotis, tai pabandyk toki dugno varijanta  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

aciu smile.gif bandysim thumbup.gif Beje dar norejau paklausti, kai jau darai vazonelio sieneles ir besukant tubele ji pasibaigia ir lieka galiukas kur ji padeti? Jeigu as ji ikisiu i vidu ar neisirs vazonelis? Kaip pradeti nauja tubele sukti? Atsiprasau jeigu perdaug paklausiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SukurtaTau: 03 lapkričio 2007 - 14:58
sekmes mirksiukas.gif , jai kas nusipins butinai pasirodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 03, 16:57)
sekmes  mirksiukas.gif , jai kas nusipins butinai pasirodyk  smile.gif

vaziuosiu i kaima laikrasciu is seneliu pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Labutis.Turiu ir aš jau savo darbelį.Senokai jau pabaigtas,tik laiko pritrūkdavau įkelti ax.gif Prašom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
finy thumbup.gif tavo darbelis. Papuostas dar juostele, kiek iziuriu.. Cia ideja kiekvienam darbui, drazinant ji smile.gif o ant ko pynei, ant kokio stiklainio ar kaip?
Atsakyti
http://picasaweb.goo...ras/ARTEEMPAPEL
Atsakyti