isbandziau ir as sita mena prisipyniau kascikiuku, isveziau i kaima nezgrabni kazkokie man jie gavosi, turbut nebegrysiu prie sitos srities, neuzkabino manes kazkaip
http://public.fotki....-/cimg1277.html
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 22, 16:08)
isbandziau ir as sita mena prisipyniau kascikiuku, isveziau i kaima nezgrabni kazkokie man jie gavosi, turbut nebegrysiu prie sitos srities, neuzkabino manes kazkaip
Kodel nezgrabni? Man jie visai nieko Kazin ar man gausis pirmasis blynas
Sveikos mielos auksarankes...
viskas... blogai... vakar radau sia tema ir susirgau, vaika paguldziau... puse nakties pranarsiau, dabar maziukas pietu miegelio, o mama raudonom akim vel prie kompo narso ir mokosi... ideju- pilna galva, liko tik pradeti...
aciu uz paskatinimus ir idejas ir paveiksliukus... kai pagaminsiu, pabandysiu pasigirti
viskas... blogai... vakar radau sia tema ir susirgau, vaika paguldziau... puse nakties pranarsiau, dabar maziukas pietu miegelio, o mama raudonom akim vel prie kompo narso ir mokosi... ideju- pilna galva, liko tik pradeti...
aciu uz paskatinimus ir idejas ir paveiksliukus... kai pagaminsiu, pabandysiu pasigirti
QUOTE(houkur @ 2007 11 02, 14:30)
Sveikos mielos auksarankes...
lauksim lauksim
Laba diena, as kaskada bandziau daryti, prisidariau pilna tu tubeliu, bet man niekaip neisejo dugnelio padaryt, kraipesi man tos tubeles visos i sonus, lakste kaip paselusios ir nieko man ten nesigavo ( turbut suprantat ka norejau pasakyt ). Gal galit pasakyt kodel man cia taip buvo, ka blogai dariau? Aciu.
QUOTE(SukurtaTau @ 2007 11 03, 14:37)
Laba diena, as kaskada bandziau daryti, prisidariau pilna tu tubeliu, bet man niekaip neisejo dugnelio padaryt, kraipesi man tos tubeles visos i sonus, lakste kaip paselusios ir nieko man ten nesigavo ( turbut suprantat ka norejau pasakyt ). Gal galit pasakyt kodel man cia taip buvo, ka blogai dariau? Aciu.
manau reikia praktikos, o jai jau atsibodo praktikuotis, tai pabandyk toki dugno varijanta
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 03, 16:50)
manau reikia praktikos, o jai jau atsibodo praktikuotis, tai pabandyk toki dugno varijanta
aciu bandysim Beje dar norejau paklausti, kai jau darai vazonelio sieneles ir besukant tubele ji pasibaigia ir lieka galiukas kur ji padeti? Jeigu as ji ikisiu i vidu ar neisirs vazonelis? Kaip pradeti nauja tubele sukti? Atsiprasau jeigu perdaug paklausiau...
sekmes , jai kas nusipins butinai pasirodyk
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 03, 16:57)
sekmes , jai kas nusipins butinai pasirodyk
vaziuosiu i kaima laikrasciu is seneliu pasiimt
Labutis.Turiu ir aš jau savo darbelį.Senokai jau pabaigtas,tik laiko pritrūkdavau įkelti Prašom
finy tavo darbelis. Papuostas dar juostele, kiek iziuriu.. Cia ideja kiekvienam darbui, drazinant ji o ant ko pynei, ant kokio stiklainio ar kaip?