norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti merginos Visai nesenai užtikau šitą stebuklą - darbą su laikraščiais Tik aš tai nutepiau beicu padarytą darbą ir tuomet laku... paaiškinkit man kuo akriliniai dažai skiriasi nuo tų emalinių? nes pastarųjų tai turiu šiek tiek nuo visokių dažymų, tik ar jais galima dažyt šituos darbus laikraštinius? Gal kas jau bandė?
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 28, 14:25)
norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti merginos Visai nesenai užtikau šitą stebuklą - darbą su laikraščiais Tik aš tai nutepiau beicu padarytą darbą ir tuomet laku... paaiškinkit man kuo akriliniai dažai skiriasi nuo tų emalinių? nes pastarųjų tai turiu šiek tiek nuo visokių dažymų, tik ar jais galima dažyt šituos darbus laikraštinius? Gal kas jau bandė?
jei rimtai tai apie dazus suprantu tik tiek, kad vienus skiedzia vandeniu o kitus tam skirtais skiedikliais (labai smirdantys), skiedziami vandeniu greiciau nudziusta, bet tada toki darbeli laikrastini reikia nulakuoti, o tie kiti na tokie dazniausiai labai smirdantys ir ilgai dziunantis, tai dar nezinau, nes pora kasikeliu nudaziau, bet jie like kaime ir nezinau kaip ir kas, nes jau ilgai nebuvau kaime kai nuvaziuosiu paziuresiu ir informuosiu
ačiū už pagalbą Linutuke Kiek aš žinau, tai tie emaliniai ir yra skiedžiami smirdinčiu skiedikliu t.y. vait spiritu
labai įdomu bus sužinoti, kai nulėksi į kaimą ir apžiūrėsi savo pintinėles, kaip ten jos atrodo, nes supratau, kad būtent jas dažei tais smirdančiais dažais, ir jau nebelakuosi jų, ane?
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 31, 16:54)
ačiū už pagalbą Linutuke Kiek aš žinau, tai tie emaliniai ir yra skiedžiami smirdinčiu skiedikliu t.y. vait spiritu
labai įdomu bus sužinoti, kai nulėksi į kaimą ir apžiūrėsi savo pintinėles, kaip ten jos atrodo, nes supratau, kad būtent jas dažei tais smirdančiais dažais, ir jau nebelakuosi jų, ane?
NE NELAKUOSIU , TEN TOKIAS MAZAS NUPYNIAU SAVO PANELEMS PAZAISTI, NEZINAU KA JOS VEIKS SU TAIS KASIKELIAIS , BET BUVO LABAI LIETINGA IR NEBUVO KAS VEIKTI KAIME TAI IR PYNIAU, NET ANYTA UZKRECIAU , SAKE BANDE BET NESIGAVO, TAI TEKS PAMOKINTI KAI NUKELIAUSIU
tai va ką jūs su laikraščiais veikiat... dabar ir aš žinosiu.
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 31, 16:54)
nu va gryzau ir parveziau nuotrauku, atrodo neblogai, tuo labiau, kad daziau tik viena sluoksni, o kitas salia, tai tik nulakuotas, anyta sake, kad labai originaliai atrodo ir nedazytas, taip kad nusavino is mano paneliu savo reikmems tik nuotrauku kokybe siaip sau, turiu tik telefona, tai juo ir fotkinu.
Linutuke, tikrai labai gražu!!! Žaviuosi...
Linutuke,aš irgi prisidedu prie susižavėjusių Gražūs darbeliai
o tu šiuos krepšelius pynei ant kokio nors daikto užsidėjus, nes jie matosi tokie gražūs lygūs, mano tai tokie truputį kerėpliški daiktai būna....
o tu šiuos krepšelius pynei ant kokio nors daikto užsidėjus, nes jie matosi tokie gražūs lygūs, mano tai tokie truputį kerėpliški daiktai būna....
QUOTE(IF... @ 2007 08 06, 10:43)
labai aciu uz pagyras
QUOTE(_vetra_ @ 2007 08 06, 17:09)
Linutuke,aš irgi prisidedu prie susižavėjusių Gražūs darbeliai
taip, ta kuri tik nulakuota ir nedazytatai tai pinta ant dazu tuscios skarbonkes, o ta kuri geltona, tai bandziau ant staciakampes dezutes, bet kadangi nepavyko padaryti staciakampio formos dugno, tai gavosi tokios formos, nei staciakampis nei ovali
Linutuke viskas aisku tam kartui
ir as toki dalyka pabandziau...labai jau knietejo...tik as nelakavau..man ir taip graziai atrodo.
http://public.fotki....tvaizd0092.html
http://public.fotki....tvaizd0092.html