Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti merginos 4u.gif Visai nesenai užtikau šitą stebuklą - darbą su laikraščiais thumbup.gif Tik aš tai nutepiau beicu padarytą darbą ir tuomet laku... paaiškinkit man kuo akriliniai dažai skiriasi nuo tų emalinių? nes pastarųjų tai turiu šiek tiek nuo visokių dažymų, tik ar jais galima dažyt šituos darbus laikraštinius? g.gif Gal kas jau bandė?
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 28, 14:25)
norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti merginos  4u.gif Visai nesenai užtikau šitą stebuklą - darbą su laikraščiais thumbup.gif  Tik aš tai nutepiau beicu padarytą darbą ir tuomet laku... paaiškinkit man kuo akriliniai dažai skiriasi nuo tų emalinių? nes pastarųjų tai turiu šiek tiek nuo visokių dažymų, tik ar jais galima dažyt šituos darbus laikraštinius? g.gif  Gal kas jau bandė?

jei rimtai tai apie dazus suprantu tik tiek, kad vienus skiedzia vandeniu o kitus tam skirtais skiedikliais (labai smirdantys), skiedziami vandeniu greiciau nudziusta, bet tada toki darbeli laikrastini reikia nulakuoti, o tie kiti na tokie dazniausiai labai smirdantys ir ilgai dziunantis, tai dar nezinau, nes pora kasikeliu nudaziau, bet jie like kaime ir nezinau kaip ir kas, nes jau ilgai nebuvau kaime ax.gif kai nuvaziuosiu paziuresiu ir informuosiu biggrin.gif
Atsakyti

ačiū už pagalbą Linutuke mirksiukas.gif Kiek aš žinau, tai tie emaliniai ir yra skiedžiami smirdinčiu skiedikliu t.y. vait spiritu ax.gif

labai įdomu bus sužinoti, kai nulėksi į kaimą ir apžiūrėsi savo pintinėles, kaip ten jos atrodo, nes supratau, kad būtent jas dažei tais smirdančiais dažais, ir jau nebelakuosi jų, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 31, 16:54)
ačiū už pagalbą Linutuke  mirksiukas.gif Kiek aš žinau, tai tie emaliniai ir yra skiedžiami smirdinčiu skiedikliu t.y. vait spiritu  ax.gif

labai įdomu bus sužinoti, kai nulėksi į kaimą ir apžiūrėsi savo pintinėles, kaip ten jos atrodo, nes supratau, kad būtent jas dažei tais smirdančiais dažais, ir jau nebelakuosi jų, ane? tongue.gif

NE NELAKUOSIU , TEN TOKIAS MAZAS NUPYNIAU SAVO PANELEMS PAZAISTI, NEZINAU KA JOS VEIKS SU TAIS KASIKELIAIS ax.gif , BET BUVO LABAI LIETINGA IR NEBUVO KAS VEIKTI KAIME biggrin.gif TAI IR PYNIAU, NET ANYTA UZKRECIAU blink.gif , SAKE BANDE BET NESIGAVO, TAI TEKS PAMOKINTI KAI NUKELIAUSIU umn.gif
Atsakyti
tai va ką jūs su laikraščiais veikiat... dabar ir aš žinosiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 07 31, 16:54)
ačiū už pagalbą Linutuke  mirksiukas.gif Kiek aš žinau, tai tie emaliniai ir yra skiedžiami smirdinčiu skiedikliu t.y. vait spiritu  ax.gif

nu va gryzau ir parveziau nuotrauku, atrodo neblogai, tuo labiau, kad daziau tik viena sluoksni, o kitas salia, tai tik nulakuotas, anyta sake, kad labai originaliai atrodo ir nedazytas, taip kad nusavino is mano paneliu savo reikmems biggrin.gif lotuliukas.gif tik nuotrauku kokybe siaip sau, turiu tik telefona, tai juo ir fotkinu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 05 rugpjūčio 2007 - 23:30
Linutuke, tikrai labai gražu!!! thumbup.gif Žaviuosi... wub.gif
Atsakyti
Linutuke,aš irgi prisidedu prie susižavėjusių mirksiukas.gif Gražūs darbeliai thumbup.gif

o tu šiuos krepšelius pynei ant kokio nors daikto užsidėjus, nes jie matosi tokie gražūs lygūs, mano tai tokie truputį kerėpliški daiktai būna.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vetra_: 06 rugpjūčio 2007 - 16:10
QUOTE(IF... @ 2007 08 06, 10:43)
Linutuke, tikrai labai gražu!!!  thumbup.gif  Žaviuosi...  wub.gif

labai aciu uz pagyras blush2.gif
QUOTE(_vetra_ @ 2007 08 06, 17:09)
Linutuke,aš irgi prisidedu prie susižavėjusių  mirksiukas.gif Gražūs darbeliai  thumbup.gif

o tu šiuos krepšelius pynei ant kokio nors daikto užsidėjus, nes jie matosi tokie gražūs lygūs, mano tai tokie truputį kerėpliški daiktai būna....  blush2.gif

taip, ta kuri tik nulakuota ir nedazytatai tai pinta ant dazu tuscios skarbonkes, o ta kuri geltona, tai bandziau ant staciakampes dezutes, bet kadangi nepavyko padaryti staciakampio formos dugno, tai gavosi tokios formos, nei staciakampis nei ovali biggrin.gif
Atsakyti
Linutuke viskas aisku tam kartui mirksiukas.gif
Atsakyti
na si technika isties idomi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
ir as toki dalyka pabandziau...labai jau knietejo...tik as nelakavau..man ir taip graziai atrodo. 4u.gif
http://public.fotki....tvaizd0092.html
Atsakyti