Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 11, 20:07)
nu ka galiu pasakyti, pinti buvo daug fainiau negu kad dabar dazyti ir lakuoti  doh.gif

tai taip biggrin.gif pinti smagiau. nors man dažymas ko nors kito visai malonus dalykas, bet dažyti šiuos pintus daiktus, taikras š......., nors ir kaip stengiuosi vis tiek lieka mažų neuždažytų tarpukų...nervas ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 11, 13:48)

superinis zurnalas thumbup.gif
tik tai kaži koki čia popierių naudoja? g.gif toks rudas, gal kas žino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 05 12, 15:37)
superinis zurnalas  thumbup.gif
tik tai kaži koki čia popierių naudoja?  g.gif toks rudas, gal kas žino? unsure.gif

man ir kilo toks klausimas g.gif kas ten per popierius g.gif
Atsakyti
jei tas rudas, tai kiek supratau, tai popieriniai, duonai skirti maišeliai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2007 - 16:36
blink.gif
Be zodziu... Niekada ir nebuvau pagalvojus kad taip naudingai galima laikrascius panaudoti doh.gif
Atsakyti
user posted image

1/2 l šilto vandens (ne verdančio)
1 valg. š. dažų miltelių g.gif

Dažus sumaišyti su šiltu vandeniu. Panardinti iš abiejų pusių duonos maišelį, kad sudrėktų.

Palikti išdžiūti maišelį, pakabintą ant virvės (galima su skalbinų segtukais prisegti)

Klijų receptas:

1l vandens
4 valg. š. miltų
1 arb. š. baltų klijų (lipalo)
1 valg.š. acto

Sumaišyti visus ingridientus, supilti į butelį ir laikyti šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 12, 17:35)
jei tas rudas, tai kiek supratau, tai popieriniai, duonai skirti maišeliai.
user posted image

man tai nelabai panašus g.gif nu gal? o kraštai kaip su žvake nudeginti?
g.gif
Atsakyti
Be abejo, kad ne toks pats biggrin.gif radau tokį pavyzdį ir įdėjau, kad būtų lengviau įsivaizduoti.
O kodėl apdeginti kraštai? blink.gif kiek suprantu tai dažų pagalba išgaunamas toks efektas.
Be to kažkur mačiau, kad naudojami panaudoti kavos filtrai- nė deginti ar dažyti nereikės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2007 - 18:15
QUOTE(irmulia @ 2007 05 12, 19:14)
Be abejo, kad ne toks pats  biggrin.gif radau tokį pavyzdį ir įdėjau, kad būtų lengviau įsivaizduoti.
O kodėl apdeginti kraštai?  blink.gif  kiek suprantu tai dažų pagalba išgaunamas toks efektas.
  lotuliukas.gif

Na čia kiek matau taip daro
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 05 12, 17:48)
man tai nelabai panašus  g.gif nu gal? o kraštai kaip su žvake nudeginti?
g.gif

kiek supratau nebuvo užsiminta apie deginimą, tik pamerkimą į dažus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 12, 21:05)
kiek supratau nebuvo užsiminta apie deginimą, tik  pamerkimą į dažus  mirksiukas.gif

man atrodo, kad abu būdai tinka ir galima derinti juos - ir nudažyti ir apdeginti- labai man tokie kraštai patinka ax.gif
Atsakyti
Gal to dar nebuvo
http://picasaweb.goo...nPapelPeriodico

http://picasaweb.goo...rteComJornalN80
Atsakyti