Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Aš irgi drinks_cheers.gif
Galvoju kaip čia susivirinus strypus tokiai pintai iš laikraščių vytelių komodai g.gif
Atsakyti
nu va ekspermentu ataskaita biggrin.gif
1- nudaziau su situo user posted image ir nulakavau, lakuojant bande nusivalyti pigmentas, bet finalas visai nieko gavosi user posted image
2-pripyliau i truputi skiesta laka pigmento, bet kadangi lakavau ant to kurie buvo pintas is reklaminiu zurnalu, tai nenorejo lakuotis nors nuotraukoje atrodo neblogai, bet is tikruju tai s... gavosi user posted image
3-na ir specialiai nupyniau siandien toki dubeni, kad suzinoti kaipgi visa tai veiks ant is laikrasciu pinto daigto. likau patenkinta reikia tik dar karta nulakuoti user posted image
Atsakyti
Linutuke, labai fainai atrodo darbeliai... Ant ko pynei ta paskutini dubeni? As mastau kazka tokio, tik nezinau ant ko pint, kad forma tokia grazi butu g.gif Darbu mintyse jauciu milijonas jau pas mane, kad to laiko tik kas duotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 22:41)
Linutuke, labai fainai atrodo darbeliai... Ant ko pynei ta paskutini dubeni? As mastau kazka tokio, tik nezinau ant ko pint, kad forma tokia grazi butu  g.gif  Darbu mintyse jauciu milijonas jau pas mane, kad to laiko tik kas duotu blush2.gif

turiu namie toki palstmasini dubeni, tai ant jo ir pyniau, tik sunkoka buvo nulaikyti kad nenkrypciau bepinant, neturejau normalaus svorio uzsideti tai truputi kreivokas gavosi, bet per foto sesija pastaciau taip kas kreivumas nesimatytu biggrin.gif
Atsakyti
ši idėja nieko
user posted image
Atsakyti
kaip nesukant galima sukinukus vieną ant kito klijuoti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 11, 12:37)
kaip nesukant galima sukinukus vieną ant kito klijuoti
user posted image

nesimato

[B]žurnalas "RECICLAGEM"[/B]

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 11, 13:48)
nesimato
[url=http://picasaweb.google.es/maryalvarezmendez/

nesuprantu kodėl jum nesimato, o aš matau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 11 gegužės 2007 - 13:11
Tokį krepšelį būtų įmanoma nusipinti? g.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

ŽURNALAS
user posted image
Atsakyti
nu ka galiu pasakyti, pinti buvo daug fainiau negu kad dabar dazyti ir lakuoti doh.gif
Atsakyti