Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui smile.gif ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 kovo 2007 - 00:27
QUOTE(irmulia @ 2007 03 20, 02:26)
siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui  smile.gif ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
user posted image

4u.gif sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi? ax.gif
Atsakyti
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 03 20, 09:48)
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?

manau, nulakavus keleta sluoksniu spec. laku ir nudazius turetu laikyti pakankamai ilgai. Aisku tai ne tas pats kaip kad is vyteliu, padarysim paziuresim kaip laiko wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 03 20, 09:39)
4u.gif  sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi?  ax.gif

butinai, kad ir kaip iseis parodysiu nuotraukytes, mirksiukas.gif
siandien isbandziau sia pynimo techika bet manau kad didesniems darbams reiketi vyteliu pynimo technikos (kitaip dignas bus nelabai tvirtas) tai dabar narsau ir ieskau info apie vyteliu pynima ti kkad lietuviu kalba (kaip ir visada verysad.gif ) niekada nieko nera g.gif idomu ar kada nors atsiras kokie blogai su paaiskinimais nuo a iki z... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 kovo 2007 - 17:53
pats pynimas tai visai nesunku ir įdomu ir gana greit, tik tas vamzdelių sukimas....
Neturiu fotiko. O kaip per telefona? Kaip paskui perkelt į kompą? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Išbandžiau šią technika ir aš, tik nedažiau ir laku nedengiau - taip ir stovi. Labai patiko pinti. Kas liečia dugno, tai ji reikia daryti iš kieto pagrindo (imami pvz dsp lakstai ar kt m-gą, išpjaustoma norima forma, 2 vnt ir tarp jų dedami jau laikrasčio vamzdeliai, o tada tiesiog apklijuojama glamžitu laikrasčių - duotoje nuorodoje 1 psl. viskas parodyta, kaip tai padaryt)
Dabar esu ne savo mieste, tai kai grįšiu, pabandysiu įkelt nuotraukas, kas man gavosi blush2.gif
Na, radau va taip reikia daryti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyjabut: 20 kovo 2007 - 23:42
Kai darai pagrindą iš kardono - formą lengviau taisyklingą išgaut.
Aš kur pasidarius kol kas laikosi g.gif Na juos kai nulakuoji, jie kieti pasidaro, nors ir nelakuoti kietoki...
Aš tai vieną tokią dėžutę su mėlynu guašu nudažiau, kai nudžiūvo - laku.
Atsakyti
Cia tai thumbup.gif ideja del dugno smile.gif
Atsakyti
Na mintys thumbup.gif , reikės pabandyt biggrin.gif
yahoo.gif assa.gif naujo "vėjo" atnešėt į mano padangę 4u.gif
Atsakyti
ar nereiktu to kartoninio pagrindo prie laikrastiniu vamzdeliu prisaudyti su "krokodilu", kad islaikytu dideli svori g.gif manau vien tik suklijavus klijais nelabai patvaru bus...
Atsakyti
Na čia tai bent g.gif Tikrai nemaniau ,kad tai įmanoma .Reikės pabandyti ,aišku kai ateis eilė lotuliukas.gif .Čia pasiskaitinėjus taip daug visko užsinori.... ax.gif
Sėkmės visoms bandančioms 4u.gif
Atsakyti