siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
QUOTE(irmulia @ 2007 03 20, 02:26)
siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi?
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?
QUOTE(alkoholicka @ 2007 03 20, 09:48)
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?
manau, nulakavus keleta sluoksniu spec. laku ir nudazius turetu laikyti pakankamai ilgai. Aisku tai ne tas pats kaip kad is vyteliu, padarysim paziuresim kaip laiko
QUOTE(kriro @ 2007 03 20, 09:39)
sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi?
butinai, kad ir kaip iseis parodysiu nuotraukytes,
siandien isbandziau sia pynimo techika bet manau kad didesniems darbams reiketi vyteliu pynimo technikos (kitaip dignas bus nelabai tvirtas) tai dabar narsau ir ieskau info apie vyteliu pynima ti kkad lietuviu kalba (kaip ir visada ) niekada nieko nera idomu ar kada nors atsiras kokie blogai su paaiskinimais nuo a iki z...
pats pynimas tai visai nesunku ir įdomu ir gana greit, tik tas vamzdelių sukimas....
Neturiu fotiko. O kaip per telefona? Kaip paskui perkelt į kompą?
Neturiu fotiko. O kaip per telefona? Kaip paskui perkelt į kompą?
Sveikos mamos Išbandžiau šią technika ir aš, tik nedažiau ir laku nedengiau - taip ir stovi. Labai patiko pinti. Kas liečia dugno, tai ji reikia daryti iš kieto pagrindo (imami pvz dsp lakstai ar kt m-gą, išpjaustoma norima forma, 2 vnt ir tarp jų dedami jau laikrasčio vamzdeliai, o tada tiesiog apklijuojama glamžitu laikrasčių - duotoje nuorodoje 1 psl. viskas parodyta, kaip tai padaryt)
Dabar esu ne savo mieste, tai kai grįšiu, pabandysiu įkelt nuotraukas, kas man gavosi
Na, radau va taip reikia daryti
Dabar esu ne savo mieste, tai kai grįšiu, pabandysiu įkelt nuotraukas, kas man gavosi
Na, radau va taip reikia daryti
Kai darai pagrindą iš kardono - formą lengviau taisyklingą išgaut.
Aš kur pasidarius kol kas laikosi Na juos kai nulakuoji, jie kieti pasidaro, nors ir nelakuoti kietoki...
Aš tai vieną tokią dėžutę su mėlynu guašu nudažiau, kai nudžiūvo - laku.
Aš kur pasidarius kol kas laikosi Na juos kai nulakuoji, jie kieti pasidaro, nors ir nelakuoti kietoki...
Aš tai vieną tokią dėžutę su mėlynu guašu nudažiau, kai nudžiūvo - laku.
Cia tai ideja del dugno
ar nereiktu to kartoninio pagrindo prie laikrastiniu vamzdeliu prisaudyti su "krokodilu", kad islaikytu dideli svori manau vien tik suklijavus klijais nelabai patvaru bus...
Na čia tai bent Tikrai nemaniau ,kad tai įmanoma .Reikės pabandyti ,aišku kai ateis eilė .Čia pasiskaitinėjus taip daug visko užsinori....
Sėkmės visoms bandančioms
Sėkmės visoms bandančioms