nu su siuo pigmentu nelabai gerai, lakuojant jis nuvivalyti bando, tai sakiau dar pabandysiu to pigmento i laka ilasinti nuotraukos veliau
Sveikos. Vakar patyriau siokia tokia nesekme su savo sumastyta piestukine (dariau viena didele dezute (ta gavosi liuks) ir turejau 5 mazas padaryt ale priklijavau per mazai juosteliu, tai nupyniau viska, o kai istraukiau buteliuka, man viskas issileido )... Tai daba sakiau darysiu va sita Piestukine
O cia jam kazi taip pat vyteles sukti reikia ar kaip kitaip? Man jos cia kazkaip kitaip atrodo, bet gal, kad dazytos tamsiau? Nesimato to istrizo sukimo ....
O cia jam kazi taip pat vyteles sukti reikia ar kaip kitaip? Man jos cia kazkaip kitaip atrodo, bet gal, kad dazytos tamsiau? Nesimato to istrizo sukimo ....
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 11:43)
Sveikos. Vakar patyriau siokia tokia nesekme su savo sumastyta piestukine (dariau viena didele dezute (ta gavosi liuks) ir turejau 5 mazas padaryt ale priklijavau per mazai juosteliu, tai nupyniau viska, o kai istraukiau buteliuka, man viskas issileido )... Tai daba sakiau darysiu va sita Piestukine
čia nepinta, čia tie vamzeliai tiesiog klijuoti ant pagrindo (atrodo ant tuatetinio popieriaus to vamzdelio, kur lieka kai baigiasi popierius ) vertikaliai vienas prie kito.
Įdedu čia
iš arčiau
iš arčiau
Nesupratot mano klausimo... Zinau, kad cia apklijuota. As klausiau apie vyteles: jas reikia pasiruost kaip ir visada, ar kitaip truputi sukti? Nes man jos cia tokios lygios atrodo...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 10, 09:58)
nu su siuo pigmentu nelabai gerai, lakuojant jis nuvivalyti bando, tai sakiau dar pabandysiu to pigmento i laka ilasinti nuotraukos veliau
Sveikos, atsiprašau, kad įsikišiu taip staiga, bet taigi gerų norų kupina
Su JOKIU pigmentu tau nepavyks nudažyti, ne tik su šituo. Pigmentas skirtas įmaišyt į baltus dažus. Dėl lako nežinau, bet gal ir jam tiks?
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 12:17)
Nesupratot mano klausimo... Zinau, kad cia apklijuota. As klausiau apie vyteles: jas reikia pasiruost kaip ir visada, ar kitaip truputi sukti? Nes man jos cia tokios lygios atrodo...
ai vat kaip nius soriux tada . O vamzdelius tai įprastu būdu suk, tik gal klijais tept reiktų per visą ilgį , nes kai nukirpsi per vidurį gali ir išsisukt vamzdelis.
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 12:17)
jokio ypatingo paruosimo nereikia, tik pirma priklijuok o paskui nukirpk, kaskada rodziau savo tokiu budu daryta, , daugiau nuotrauku yra cia http://s153.photobuc.....KRASCIO MANO/
QUOTE(saulala @ 2007 05 10, 12:23)
Sveikos, atsiprašau, kad įsikišiu taip staiga, bet taigi gerų norų kupina
Su JOKIU pigmentu tau nepavyks nudažyti, ne tik su šituo. Pigmentas skirtas įmaišyt į baltus dažus. Dėl lako nežinau, bet gal ir jam tiks?
tai zinau kad jis tik tam tinkamas, nu bet gi negalejau nepabandyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 10, 12:02)
tai zinau kad jis tik tam tinkamas, nu bet gi negalejau nepabandyti
Tai tada dar nepamiršk papasakoti, kaip su pigmentu nudažytu laku seksis!
QUOTE(saulala @ 2007 05 10, 13:13)
butinai, kaip tik siandien zadu ekspermentuoti