Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

nu su siuo pigmentu user posted image nelabai gerai, lakuojant jis nuvivalyti bando, tai sakiau dar pabandysiu to pigmento i laka ilasinti g.gif nuotraukos veliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar patyriau siokia tokia nesekme su savo sumastyta piestukine (dariau viena didele dezute (ta gavosi liuks) ir turejau 5 mazas padaryt ale priklijavau per mazai juosteliu, tai nupyniau viska, o kai istraukiau buteliuka, man viskas issileido verysad.gif )... Tai daba sakiau darysiu va sita Piestukine
O cia jam kazi taip pat vyteles sukti reikia ar kaip kitaip? g.gif Man jos cia kazkaip kitaip atrodo, bet gal, kad dazytos tamsiau? Nesimato to istrizo sukimo ....
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 11:43)
Sveikos. Vakar patyriau siokia tokia nesekme su savo  sumastyta piestukine (dariau viena didele dezute (ta gavosi liuks) ir turejau 5 mazas padaryt ale priklijavau per mazai juosteliu, tai nupyniau viska, o kai istraukiau buteliuka, man viskas issileido  verysad.gif  )... Tai daba sakiau darysiu va sita Piestukine
O cia jam kazi taip pat vyteles sukti reikia ar kaip kitaip?  g.gif  Man jos cia kazkaip kitaip atrodo, bet gal, kad dazytos tamsiau? Nesimato to istrizo sukimo ....

čia nepinta, čia tie vamzeliai tiesiog klijuoti ant pagrindo (atrodo ant tuatetinio popieriaus to vamzdelio, kur lieka kai baigiasi popierius g.gif ) vertikaliai vienas prie kito.
Atsakyti
Įdedu čia 4u.gif
user posted image

iš arčiau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nesupratot mano klausimo... Zinau, kad cia apklijuota. As klausiau apie vyteles: jas reikia pasiruost kaip ir visada, ar kitaip truputi sukti? Nes man jos cia tokios lygios atrodo...
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 10, 09:58)
nu su siuo pigmentu  user posted image nelabai gerai, lakuojant jis nuvivalyti bando, tai sakiau dar pabandysiu to pigmento i laka ilasinti  g.gif nuotraukos veliau  biggrin.gif

Sveikos, atsiprašau, kad įsikišiu taip staiga, bet taigi gerų norų kupina biggrin.gif
Su JOKIU pigmentu tau nepavyks nudažyti, ne tik su šituo. Pigmentas skirtas įmaišyt į baltus dažus. Dėl lako nežinau, bet gal ir jam tiks?
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 12:17)
Nesupratot mano klausimo... Zinau, kad cia apklijuota. As klausiau apie vyteles: jas reikia pasiruost kaip ir visada, ar kitaip truputi sukti? Nes man jos cia tokios lygios atrodo...

ai vat kaip blush2.gif nius soriux tada mirksiukas.gif . O vamzdelius tai įprastu būdu suk, tik gal klijais tept reiktų per visą ilgį g.gif , nes kai nukirpsi per vidurį gali ir išsisukt g.gif vamzdelis.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 05 10, 12:17)

jokio ypatingo paruosimo nereikia, tik pirma priklijuok o paskui nukirpk, kaskada rodziau savo tokiu budu daryta, user posted image, daugiau nuotrauku yra cia http://s153.photobuc.....KRASCIO MANO/

QUOTE(saulala @ 2007 05 10, 12:23)
Sveikos, atsiprašau, kad įsikišiu taip staiga, bet taigi gerų norų kupina  biggrin.gif
Su JOKIU pigmentu tau nepavyks nudažyti, ne tik su šituo. Pigmentas skirtas įmaišyt į baltus dažus. Dėl lako nežinau, bet gal ir jam tiks?

tai zinau kad jis tik tam tinkamas, nu bet gi negalejau nepabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 10, 12:02)
tai zinau kad jis tik tam tinkamas, nu bet gi negalejau nepabandyti  biggrin.gif

biggrin.gif
Tai tada dar nepamiršk papasakoti, kaip su pigmentu nudažytu laku seksis!
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 05 10, 13:13)
biggrin.gif
Tai tada dar nepamiršk papasakoti, kaip su pigmentu nudažytu laku seksis!

butinai, kaip tik siandien zadu ekspermentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 10, 16:53)

va nuo tokių daikčiukų tai aš alpstu thumbup.gif
Atsakyti