Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Taip jau taip, laikraščių tikrai neapsimoka mesti lauk biggrin.gif
Atsakyti
Pritaikoma idėja biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 05, 12:41)
Pritaikoma idėja  biggrin.gif

user posted image

geras thumbup.gif
Atsakyti
Iš šio pavyzdžio matyti, kad galima pritaikyti bet ką pinant ir įpinti bet ką

user posted image
Atsakyti
kaip tik turiu namie 2 ragus besimėtančius, reiks gal ką išmąstyt...
Atsakyti
Šiam indui turbūt nereikia jokios pynimo formos g.gif nebent pinant apatinę plačiąją dalį g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2007 - 14:32
nu va pagaliau turiu ka parodyti, bet dar nepabaigiau, bet pazadu ir baigtus pasireklaminti biggrin.gif pirma nuotrauka darbo eigoje

user posted image

o cia jau abu baigti, tik reikia nudazyti ir nulakuoti, bet kadangi dazu pritruksiu, tai gal beicuosiu, na dar neapsisprendziau, tai ir nebaigti dar

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif o kaip dugną darei? iš kartono ar pynei? 4u.gif
Atsakyti
is kartono, man dugnas nesigauna pinti,

user posted image

dar liko prisuktu "vyteliu" tai gal koki dubeneli pabandysiu nupinti ax.gif
Atsakyti
aš irgi vakar prisisukau vamzdelių ir išsikirpau dugną. ruošiuosi kažką panašaus daryti kaip LINUTUKĖ. tik galvoju padaryt kelias vienodas dėželes, paskui kažkokį karkasą iš ko nors g.gif g.gif na kad būtų šitos dėželės kaip stalčiukai.kad nesimėtytų jos kampais, o būtų tikrai nauda. nes jysk-e kai pamačiau pintas visokias komodėles, tai niekaip iš vaizduotės neišeina, ale pirkt tai nesinori, o ir malonumas pint g.gif
Atsakyti
Linutuke, as apakus dezuciu groziu... wub.gif Tu man daba pasakyk, kaip tau taip lygiai pavyko? Ir tu, kaip matau, pynei viska vientysai (as tai pyniau visus 4 sonus atskyrai, o tik paskui sujungiau...). Pasakyk, kaip pavyko nesusiaurinti? Gal dejai kokius pagaliukus i kampus ar vielute kokia? Greit sakyk, nes as apakus nerealiai tavo dezutes groziu ax.gif
As vakar pradejau daryt vyrui piestukine. Tai pagrindine dali jau nupyniau (ant vazonelio), dabar reik nupinti 5 mazesnes dezutes ir reiks jas priklijuoti prie tos didziosios.... Tikiuos, kad gausis viskas gerai... Paskui kai baigsiu viska, pasivaidensiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=laurechka,2007 05 09, 11:34]
Linutuke, as apakus dezuciu groziu... wub.gif Tu man daba pasakyk, kaip tau taip lygiai pavyko? Ir tu, kaip matau, pynei viska vientysai (as tai pyniau visus 4 sonus atskyrai, o tik paskui sujungiau...). Pasakyk, kaip pavyko nesusiaurinti? Gal dejai kokius pagaliukus i kampus ar vielute kokia? Greit sakyk, nes as apakus nerealiai tavo dezutes groziu ax.gif
As vakar pradejau daryt vyrui piestukine. Tai pagrindine dali jau nupyniau (ant vazonelio), dabar reik nupinti 5 mazesnes dezutes ir reiks jas priklijuoti prie tos didziosios.... Tikiuos, kad gausis viskas gerai... Paskui kai baigsiu viska, pasivaidensiu... mirksiukas.gif
[/quote

labai paprastai biggrin.gif , ant kartonines dezes, susiradau man tinkamo dydzio issikirpau reikiamo dydzio kartono gabalus suklijavau ir variau ratuku, tik prisiklijuokit nelygini skaiciu vamzduku, o tai pinti negalesit smile.gif tik antra deze kai dariau per daug standziai apipyniau doh.gif , tai buvo sunku nuimti blink.gif sekmes o as tai pagailejau pinigu beicui, tai dabar bandysiu su tokiais akriliniais dazais spalvinti nezinau kas gausis g.gif
Atsakyti