Na nemanau kad įmanoma iš laikraščių nupint krėslus - truputi iš fantastikos srities
Tokius daiktus pint reikia ir įgūdžių turėt...
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 04 26, 10:08)
tirštas kaip riebi grietinė, labai skiedžiau, o ant akrilinių dažų tai jis tiks, nes ir pats jis akrilinis
QUOTE(laurechka @ 2007 04 29, 23:50)
merginos, o kelis kartus lakavote, o tai as nupyniau tokia deze 25X35cm, bet gavosi truputi skystoka ,
vis tik irmulia buvo teisi, reikia kuo tankiau tuos pagaliukus klijuoti, dariau 3cm tarpus, tai skystoka deze, linguoja i salis tikiuosi po dazymo ir lakavimo tvirtesne bus
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 02, 19:35)
merginos, o kelis kartus lakavote
Aš beicavau vieną kartą... Nelakuosiu aš. Na, nebent dar kartą nubeicuosiu. Pas mane ir nėra jau tokia standi ji, bet kadangi bus padėta taip, kad netampyti jos kasdien, tia manau, kad atlaikys
QUOTE(irmulia @ 2007 04 30, 19:23)
Manau ir šitą būtų imanoma nupinti iš laikraščių vytelių
Mačiau užvakar panašių Jysk, niekaip negalėjau atsižiūrėti...bet kaip tą pačią spintelėę pasidaryt, kad tuos stalčiukus įdėt Jau seniai audžiu šią mintį
Manau, kad viskas kas iš vytelių pinta, įmanoma ir iš laikraščių...juk tai irgi vytelės
Iš storos vielos suvirinus turėtų laikyti, bet virinimas
O gal apipynus vamzdeliais medines sujungtas tarpusavyje dėžes
QUOTE(irmulia @ 2007 05 03, 10:30)
Iš storos vielos suvirinus turėtų laikyti, bet virinimas
Aš ir kažkaip panašiai mąstau, arba galvoju pagaliukus apvyniot juostelėm ir iš jų padaryt ale karkasą
QUOTE(furyy @ 2007 05 03, 10:24)
Aš ir kažkaip panašiai mąstau, arba galvoju pagaliukus apvyniot juostelėm ir iš jų padaryt ale karkasą
čia irgi idėja panašiai kaip bambukiniai baldai
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 05 02, 14:04)
Na nemanau kad įmanoma iš laikraščių nupint krėslus - truputi iš fantastikos srities
Štai ką radau
iš arčiau
iš arčiau
Šis indas
Dekoracija
Rėmeliai
Šie gal jau buvo
Ir keletas idėjų papuošalams
Rėmeliai
Šie gal jau buvo
Ir keletas idėjų papuošalams
Niu, mergaitės, ir grožiai iš laikraščių gaunas kažkaip jaučiu, kad laikraščių nebeišmetinėsiu Sužavėjo jūsų darbeliai ir idėjos