Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 11:07)
o kur nuotraukytės?

Nuotraukytės bus kai padarysiu viską wink.gif k a n t r y b ė s tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Va as vakar pabandziau taip pat darbeli is laikrascio vyteliu nupinti,apvijau stiklaini,kurio negalejau niekaip istraukti blush2.gif ,teko sudauzyti biggrin.gif,tai dukra sake bus jai gumytem susideti thumbup.gif.foto nekokia,bet gal matysis mano pirmas blynas blush2.gif,dar nedazyta
user posted image
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 23, 13:21)
Nuotraukytės bus kai padarysiu viską wink.gif k a n t r y b ė s  tongue.gif

as ir labai nekantrauju pamatyti tavo darbeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip pražioplinau šią temą blush2.gif
Aš giminaičiams kalėdoms krepšiukus pyniau, tai viena tetulė net neabejojo, kad čia pirktas krepšiukas iš vytelių bigsmile.gif , kol napasakėm ir kol ji geriau jo neapžiūrėjo, nes negalėjo patikėti lotuliukas.gif
Pavyzdukai mirksiukas.gif

Kampuota kosmetinukė. "Suvalgė" daugiausiai vamzdelių ir kantrybės nemažai, bet rezultatu likau visai patenkinta mirksiukas.gif bigsmile.gif Dugną dariau dvigubą iš kartoninės dėžės :
user posted image

Šitą buvo laaabai smagu pinti, pynėsi labai greitai, o kai nudažiau ir padekoravau spalvotais klijais gavosi labai graži vaziukė, tik kad nufotografuoti užbaigtą pamiršau, labai gaila ax.gif
user posted image

Tokios daugiau niekada nedarysiu doh.gif , nes laaabai sunku, daug terlionės, jokio patvarumo blink.gif ir neįpatingas grožis schmoll.gif
user posted image

Paprastutės:
user posted image

user posted image

O čia paprastutė, bet įdomesnė šiek tiek. (kaspinėlis negražus blush2.gif ):
user posted image

Skrynutė. Reikėtų, kad gražiai gautųsi skritulius (dugnui) pinti, nes dangtelį taip pyniau, mano skrituliai nekokie vis dar lotuliukas.gif
user posted image

Na o šitie du - pirmieji mano bandymai. Juos dariau iš žurnalų. Kai vėliau pabandžiau laikraščius - labiau patiko - darbeliai tvirtesni, vamzdeliai paklusnesni mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Tai tiek kol kas "šedevrų" lotuliukas.gif . Jei kas domintų - klauskit, 4u.gif mielai pasidalinsiu savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 23 balandžio 2007 - 12:32
Vau, blink.gif čai tai bent rankų miklumas oioioi dabar tai kamuosim su klausimais ir t.t..t.t. pasiruošk Anakondaaz mirksiukas.gif
Papildyta:
man ŠIS DUBUO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 04 23, 13:26)
......
Pavyzdukai  mirksiukas.gif
.....

Šitą buvo laaabai smagu pinti, pynėsi labai greitai, o kai nudažiau ir padekoravau spalvotais klijais gavosi labai graži vaziukė, tik kad nufotografuoti užbaigtą pamiršau, labai gaila ax.gif
user posted image

......

Tai tiek kol kas "šedevrų"  lotuliukas.gif . Jei kas domintų - klauskit,  4u.gif mielai pasidalinsiu savo patirtimi mirksiukas.gif

O kaip va tą grožį nupint 4u.gif , man taip patiko bigsmile.gif

Gal kokią literatūrą turi? NEs aš savamokslę ir moku tik paprastą.... o čia taip gražu man bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Anakondaaz bigsmile.gif oho kokiu groziu thumbup.gif
O va man niekaip neiseina uzbaikt krastu doh.gif taip kaip jusu krastai uzbaigtti,bet cia tik pirmas blynas tikiuosi antras jau iseis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 04 23, 12:36)
O kaip va tą grožį nupint  4u.gif , man taip patiko  bigsmile.gif 

Gal kokią literatūrą turi? NEs aš savamokslę ir moku tik paprastą.... o čia taip gražu man  bigsmile.gif  thumbup.gif

čia tas pats pynimo prncipas, gal Anakondaaz ar kas kitas ką nors geresnio įmes mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
čia trumpai apie paprastą pynimą
Papildyta:
Dėžė
APRAŠYMAS (brazilų ar portugalų kalba)

user posted image
Atsakyti
Užsimaniau ir aš pabandyti, vakar visą dieną sukau vamzdelius, prisukau virš 200, daugiau rankos nebeklausė. Šeimyna juokėsi, sakė-niekais užsiimi. Tai pinti dar neišdrįsau, gal niekas neišeis. Pabandysiu, kai niekas nematys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 13:33)
Vau,  blink.gif  čai tai bent rankų miklumas oioioi dabar tai kamuosim su klausimais ir t.t..t.t. pasiruošk Anakondaaz  mirksiukas.gif
Papildyta:
man ŠIS DUBUO  wub.gif

Ačiū 4u.gif . Būtent šį palaikė pirktiniu ir pati jį laikau labiausiai pavykusiu ax.gif

QUOTE(ErikaI @ 2007 04 23, 13:36)
O kaip va tą grožį nupint, man taip patiko  bigsmile.gif 

Gal kokią literatūrą turi? NEs aš savamokslę ir moku tik paprastą.... o čia taip gražu man thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 15:36)
čia tas pats pynimo prncipas, gal Anakondaaz ar kas kitas ką nors geresnio įmes
Papildyta:
čia trumpai apie paprastą pynimą
Papildyta:
Dėžė
APRAŠYMAS (brazilų ar portugalų kalba)

Būtent taip ir pyniau thumbup.gif . Čia tik iš pradžių atrodo sudetinga, bet kai pabandai ir įsikerti - eina kaip iš pypkės

QUOTE(momima @ 2007 04 23, 13:39)
Anakondaaz  bigsmile.gif oho kokiu groziu thumbup.gif
O va man niekaip neiseina uzbaikt krastu  doh.gif taip kaip jusu krastai uzbaigtti,bet cia tik pirmas blynas tikiuosi antras jau iseis

aš kraštukui užbaigti naudoju virbalą (pirma užkiš virbalą, o palei jį ir galiuką vamzdelio lengvai). O užkišti patariu kiek įmanoma giliau
ir dar, jei tvirti kieti vamzdeliai (aš iš alio reklamos sukau thumbup.gif - patys geriausi (iš 1 lapo 4 vamzdelius dariau mirksiukas.gif ), o vat LR tai ir sukosi sunkiai, ir lamdėsi labai schmoll.gif ir beje ne man vienai g.gif ) tai ir pintas daiktas gražiau atrodo, ir užbaigti lengviau mirksiukas.gif

QUOTE(kabarksta @ 2007 04 23, 15:56)
Užsimaniau ir aš pabandyti, vakar visą dieną sukau vamzdelius, prisukau virš 200, daugiau rankos nebeklausė. Šeimyna juokėsi, sakė-niekais užsiimi. Tai pinti dar neišdrįsau, gal niekas neišeis. Pabandysiu, kai niekas nematys. g.gif

200 labai daug bigsmile.gif ir tikrai pavyks mirksiukas.gif bandyk ir rodykis! Kai nupinsi - jau nebesijuoks, o žiūrės išsižioję. Ir kitą partiją vamzdelių sukti padės lotuliukas.gif Sėkmės!
Atsakyti
šią dekoro idėją puikiausiai galima pritaikyti rankinėms iš laikraščių mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o čia idėja nusipinti šviestuvui iš laikraščio vamzdelių

user posted image
Atsakyti
merginos, turiu klausimeli, o situo laku gerai bus jei nulakuosiu, dar nenusipirka, tai ir klausiu, gal koki kita reiktu pirkti

user posted image
Atsakyti