LINUTUKE, rožinė dėžutė
laurechka
1. manau, jei tarp vamzdelių paliktum 2-3 cm gali būti per "skysta" sakyčiau kas 1cm
2. čia tai mintis, tik ar tas įkištas pagaliukas nepraplėš popieriaus nepinant
QUOTE(irmulia @ 2007 04 22, 19:38)
laurechka
1. manau, jei tarp vamzdelių paliktum 2-3 cm gali būti per "skysta" sakyčiau kas 1cm
1. dariau kas 1.5cm
2. va ir aš manau, ar neprasiplės apačia prie kartono... Bet šiaip tai tvirta turėtų gautis ne tas žodis... reiks pamėginti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 22, 20:45)
1. dariau kas 1.5cm
2. va ir aš manau, ar neprasiplės apačia prie kartono... Bet šiaip tai tvirta turėtų gautis ne tas žodis... reiks pamėginti
manau taip gali įvykti darbo eigoje. Bet, jei nubeicavus ir padengus laku, tai turi sukietėti ir automatiškai nebeprasiplėš
QUOTE(irmulia @ 2007 04 22, 19:56)
manau taip gali įvykti darbo eigoje. Bet, jei nubeicavus ir padengus laku, tai turi sukietėti ir automatiškai nebeprasiplėš
Tai va, kol nupinsiu visus 4 šonus, tai pirmi ir nukrist gali... Hm... ką čia padarius Nes paskui tai turėtų po visų beicavimų tai jau gerai būt...
QUOTE(laurechka @ 2007 04 22, 20:59)
Tai va, kol nupinsiu visus 4 šonus, tai pirmi ir nukrist gali... Hm... ką čia padarius Nes paskui tai turėtų po visų beicavimų tai jau gerai būt...
o gal pagrindui naudoti storesnę vielą? kaip karkasą padaryti, o po to vyt vamzdeliais iš laikraščių
QUOTE(irmulia @ 2007 04 22, 20:01)
o gal pagrindui naudoti storesnę vielą? kaip karkasą padaryti, o po to vyt vamzdeliais iš laikraščių
Tai kad aš jau susiklijavau viską... Daba laukiu kol sudžius, ir vaikam nuėjus miegoti, kibsiu darban
QUOTE(laurechka @ 2007 04 22, 21:59)
QUOTE(irmulia @ 2007 04 22, 22:01)
va sitas mano darytas su kartoniniu dugnu ir tarpai gal koki 3 sm tarp vyteliu, nieko , neturetu nuplysti, mano panos jau kiek laiko tampo ir nieko, tai as ji tik klijais PVA nuklijavau
aisku jis pas mane nedidelis gal koks 13X16cm
kas dėl dėžių tai labai fainai galima pagaminti dėžę vaikų žaislams sudėti
privalumai:
ir nesunki
ir kampai ne tokie aštrūs
ir dekoruoti galima pagal skonį
ir nebragiai gaunasi pasigaminti
bei pakankamai patvari
privalumai:
ir nesunki
bei pakankamai patvari
QUOTE(irmulia @ 2007 04 22, 23:46)
kas dėl dėžių tai labai fainai galima pagaminti dėžę vaikų žaislams sudėti
privalumai:
ir nesunki
bei pakankamai patvari
privalumai:
ir nesunki
bei pakankamai patvari
mano mintis zarstai , kaip tik tokie planai pas mane ir sukasi , bet vis dar ekspermentuoju su mazesniais darbeliukais, praktikuojuosi , be to sukau is visokiu reklaminiu zurnaliuku, bet kaip pabandziau su laikrasciu, tai labiau patiko pats procesas, dabar suksiu per nauja, gerai kad nebuvau labai daug prisisukus
Tik štai galvoju kaip čia ratukus pritaisius, kad būtų patogiau gala tada pagrindui naudoti kartono plokštę?
QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 07:59)
Tik štai galvoju kaip čia ratukus pritaisius, kad būtų patogiau gala tada pagrindui naudoti kartono plokštę?
Manau, jei dėsi ratukus, tai reik tvirto pagrindo... Idėja tai liuks
Aš vakar jau pavariau dėžutės didžiuosius šonus. Gavosi gan gerai. Pirmasis gal kiek susiaurėjo, bet bus gerai. Šiandien vakare tikiuosi pabaigsiu (jei užteks vytelių)... Ir jau mastau ką darysiu paskui
QUOTE(laurechka @ 2007 04 23, 12:03)
Manau, jei dėsi ratukus, tai reik tvirto pagrindo... Idėja tai liuks
Aš vakar jau pavariau dėžutės didžiuosius šonus. Gavosi gan gerai. Pirmasis gal kiek susiaurėjo, bet bus gerai. Šiandien vakare tikiuosi pabaigsiu (jei užteks vytelių)... Ir jau mastau ką darysiu paskui
o kur nuotraukytės?