Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

tongue.gif

P.S. Teisingai - pirma vaikai, o darbai/hobiai palauks!!!

Gražių šaškių besidarbuojančioms! 4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 22:05)
O štai ir nuotraukytė:
user posted image

P.S. čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!!  tongue.gif

Labai gaaaaaaaaaazu. Šaunuolė. Okaip tu visą tą šedevrą padarei g.gif Ant šonų tai matau kad laikraštis suktas, o iš ko ir kaip visa kita darbelio dalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 21:05)
čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!!  tongue.gif

pasidarbavai kaip reikiant thumbup.gif

spėju kad pagrindas su sendinimo efektą suteikiančiu laku padengtas
Atsakyti
Pagrindas iš fanieros, o Irmulia teisi pagrindas dekoruotas su Sadolin antique mirksiukas.gif paveikslėlis spausdintas ant batų popieriaus - rezultatas beveik avangardas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 21 balandžio 2007 - 15:27
QUOTE(furyy @ 2007 04 21, 14:27)
Labai gaaaaaaaaaazu. Šaunuolė. Okaip tu visą tą šedevrą padarei g.gif Ant šonų tai matau kad laikraštis suktas, o iš ko ir kaip visa kita darbelio dalis g.gif

Kur jūs tas nesamones iš laikraščių dedat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logitech @ 2007 04 22, 09:35)
Kur jūs tas nesamones iš laikraščių dedat? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Namie biggrin.gif
Atsakyti
Sumasčiau daba daryt stačiakampę dėžute kartoniniu dugnu, tai daba sprendžiu dilemą:
1. Kas kiek cm klijuoti vyteles?
2. O jei aš į vytelės vidų įdėčiau tokį medinį pagaliuką (BBQ iešmuką) g.gif Turėtų būti tvirčiau ir forma gražesnė, ar ne taip?
Nes daba tik dugną išsikirpau 30x24cm. Tai nesumastau kaip čia su tais tarpais ir t.t. Reiks vėliau važiuoti iki pardės pasižiūrėti Beico. Tai va.
Atsakyti
nu va pagaliau mano MB is telefonu nuotrauka perkele i kompa, ale kokia nekokybiska tai baisu, nu bet bendra vaizda matysit, baigatas nulakuotas nu bet tikrai dabar nezinau ka su juo veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , svarbu procesas man, kaip matau, o ka su tuo dagtu darysiu, tai amzinai nezinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Linutuke, labai faina ta tavo dėžutė/krepšelis wub.gif
tik kaip jum tokios lygios tos vytelės gaunasi, a tai man vienur storiau, kitur ploniau... doh.gif
Atsakyti
nezinau siaip tai ne visos ir pas mane tiesios, bet tas super tiesumas trugdo, kai reikia sujungti galus, bent jau man, kai nera praplatejimo tai sudetingiau suklijuoti juosteles, be to siandien supratau, kad is laikrascio smagiau pinasi, nu bet gi viska supartalinau ir neturiu ka parodyti, per smarkiai ant dezutes bepinant uzverziau, ir negalejau nuimti, o tada dar paklausiau savojo MB kuris patare paslapinti ir nusiims lengviau, tai dabar papuosiau siuksliu deze lotuliukas.gif ir neturiu nei ka pinti, nei is ko cry.gif teks ir vel antriniu zaliavu kaskur ieskoti g.gif , laikrasciu tai neuzsisakinejam blink.gif
Atsakyti
Mano bendradarbės vis atsitempia "15 minučių" - jau susikaupus nemaža krūva, tai pasiėmiau šusnį ir parsitempiau namo rolleyes.gif

P.S. sakiau kad langus valysiu, nesakysi jog krepšelius daryt ruošiuosi?.. doh.gif
Atsakyti
IF..., fantastiška būsima raktinė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti