Nu va kaip fainai, šaunuolė o dažysi ar taip paliksi?
QUOTE(laurechka @ 2007 04 18, 23:29)
Sveikos
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto
Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto
Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių
va, šaunuolė
aš noriu ir pamėgint, bet kazkaip vis bijau, kazkodėl galvoju kad man nesigaus
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 05:50)
Nu va kaip fainai, šaunuolė o dažysi ar taip paliksi?
Dažysiu, tik reik varyt į pardę susirast visų pribumbasų Bet sakiau, reik pirma daugiau pasidaryt, o tada jau dažymais užsiimti
QUOTE(Džeinė @ 2007 04 19, 06:15)
va, šaunuolė
Nesunku, ir vaikus įdarbint galėsi, patiks Mano permaži, bet tavo panutės kokius rėmelius tai problemų padarytų
QUOTE(laurechka @ 2007 04 19, 12:15)
Nesunku, ir vaikus įdarbint galėsi, patiks Mano permaži, bet tavo panutės kokius rėmelius tai problemų padarytų
didziajai tai patiko, bet kad laiko jai mazoka, iš mokyklos vėlai gryzta, kol pamokas padaro... ir jau vakaras
na bet vasara jau netoli, galės uzsiimti darbeliais
Vakar prisisukau 265 vyteles Tai vakare pradėsiu daryti stačiakampę dėžutę kartoniniu dugnu mamai irgi patiko šis užsiėmimas, bet jai ten kažkas nesigauna, tai sakė, kad grįžus į LT turėsiu instruktažą pravesti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 20, 12:31)
Vakar prisisukau 265 vyteles Tai vakare pradėsiu daryti stačiakampę dėžutę kartoniniu dugnu mamai irgi patiko šis užsiėmimas, bet jai ten kažkas nesigauna, tai sakė, kad grįžus į LT turėsiu instruktažą pravesti
tegul užsuka į supermamas pravesim vamzdelių sukimo instruktažą
QUOTE(irmulia @ 2007 04 20, 11:34)
tegul užsuka į supermamas pravesim vamzdelių sukimo instruktažą
tai ji buvo čia užsukus, ale iš nuotraukų nelabai kažką atgamino turbūt Niekis, greit susimatysim, galės paskui mokykloj su bernais darbelius daryt
Na o aš jau rėmelius susimeistravau
Dukra pamatė, ir klausia, kokias čia šaškes darai?
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 14:08)
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 13:08)
o kur nuotraukytės?
O štai ir nuotraukytė:
P.S. čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!!
P.S. čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!!
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 22:05)
O štai ir nuotraukytė:
eik tu sau kaip grazu numiriau is pavydo
Papildyta:
o as tai sukau sukau, vaikas apsirgo tai dabar tik akim gaudau viska su vaiku priesaky