Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

Nu va kaip fainai, šaunuolė thumbup.gif o dažysi ar taip paliksi?
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 18, 23:29)
Sveikos 4u.gif
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau blush2.gif  ax.gif  Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto smile.gif
  Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius ax.gif  Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių ax.gif

va, šaunuolė thumbup.gif mirksiukas.gif
aš noriu ir pamėgint, bet kazkaip vis bijau, kazkodėl galvoju kad man nesigaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 05:50)
Nu va kaip fainai, šaunuolė  thumbup.gif  o dažysi ar taip paliksi?

Dažysiu, tik reik varyt į pardę susirast visų pribumbasų smile.gif Bet sakiau, reik pirma daugiau pasidaryt, o tada jau dažymais užsiimti ax.gif

QUOTE(Džeinė @ 2007 04 19, 06:15)
va, šaunuolė  thumbup.gif  mirksiukas.gif
aš noriu ir pamėgint, bet kazkaip vis bijau, kazkodėl galvoju kad man nesigaus  blush2.gif

Nesunku, ir vaikus įdarbint galėsi, patiks smile.gif Mano permaži, bet tavo panutės kokius rėmelius tai problemų padarytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 19, 12:15)
Nesunku, ir vaikus įdarbint galėsi, patiks smile.gif Mano permaži, bet tavo panutės kokius rėmelius tai problemų padarytų mirksiukas.gif

didziajai tai patiko, bet kad laiko jai mazoka, iš mokyklos vėlai gryzta, kol pamokas padaro... ir jau vakaras verysad.gif
na bet vasara jau netoli, galės uzsiimti darbeliais smile.gif
Atsakyti
Vakar prisisukau 265 vyteles blink.gif Tai vakare pradėsiu daryti stačiakampę dėžutę kartoniniu dugnu ax.gif mamai irgi patiko šis užsiėmimas, bet jai ten kažkas nesigauna, tai sakė, kad grįžus į LT turėsiu instruktažą pravesti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 04 20, 12:31)
Vakar prisisukau 265 vyteles blink.gif  Tai vakare pradėsiu daryti stačiakampę dėžutę kartoniniu dugnu ax.gif  mamai irgi patiko šis užsiėmimas, bet jai ten kažkas nesigauna, tai sakė, kad grįžus į LT turėsiu instruktažą pravesti  tongue.gif

tegul užsuka į supermamas pravesim vamzdelių sukimo instruktažą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 20, 11:34)
tegul užsuka į supermamas pravesim vamzdelių sukimo instruktažą  mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai ji buvo čia užsukus, ale iš nuotraukų nelabai kažką atgamino turbūt ax.gif Niekis, greit susimatysim, galės paskui mokykloj su bernais darbelius daryt tongue.gif
Atsakyti
Na o aš jau rėmelius susimeistravau tongue.gif
Dukra pamatė, ir klausia, kokias čia šaškes darai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 14:08)
Na o aš jau rėmelius susimeistravau  tongue.gif
Dukra pamatė, ir klausia, kokias čia šaškes darai?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 13:08)
Na o aš jau rėmelius susimeistravau  tongue.gif
Dukra pamatė, ir klausia, kokias čia šaškes darai?  lotuliukas.gif

o kur nuotraukytės? biggrin.gif
Atsakyti
O štai ir nuotraukytė:
user posted image

P.S. čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 20 balandžio 2007 - 21:07
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 22:05)
O štai ir nuotraukytė:
P.S. čia bus raktinė, apačioje į tuos didesnius ratukus įsuksiu kabliukus ir ant sukabinsiu įdomius raktus ir visą šį "šedevrą" įkurdinsiu koridoriuje!!!  tongue.gif

eik tu sau kaip grazu mega_shok.gif numiriau is pavydo 4u.gif
Papildyta:
o as tai sukau sukau, vaikas apsirgo tai dabar tik akim gaudau viska su vaiku priesaky biggrin.gif
Atsakyti