Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių

o man kazkaip nesigavo taip kaip noretusi, zodziu neuzsikabinau
mano bandymukai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 16:27)
mano bandymukai:
user posted image

user posted image

Kodėl nesigavo? g.gif kaip pirmieji darbeliai tai thumbup.gif , ir dar kad jie gyviau atrodytų nudažyk kokia gyvesne spalva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 12:44)
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui blush2.gif  Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis ax.gif  Vakare reiks išbandyti smile.gif O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu mirksiukas.gif

Niu tai kur žadėtosios nuotraukos? biggrin.gif laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 17:27)
mano bandymukai:

thumbup.gif !!!
man tai dar rankos nekyla, mieliau žiūriu kaip kiti daro tongue.gif
Nors labai knieti..bet tik pagalvoju... dar nepribrendau... doh.gif
Atsakyti
Viskam savas laikas mirksiukas.gif

o man per vieną kartą pavyksta susukti apie 100 vnt. vamzdelių, vakar neiškenčiau suskaičiavau lotuliukas.gif
Atsakyti
OHO, na ir rankų miklumėlis!!! blink.gif
thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif pastebėjau kad kuo daugiau susuki, tuo vamzdeliai tapma lygesni o ne storėjantys/plonėjantys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 18, 08:31)
Viskam savas laikas  mirksiukas.gif

o man per vieną kartą pavyksta susukti apie 100 vnt. vamzdelių, vakar neiškenčiau suskaičiavau  lotuliukas.gif

Tu visur spėji ir 100 vamzdelių susukt, ir mozaikint ir patarimus dalint. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O!!! bigsmile.gif ačiū už idėjas, aš kaip tik mąstau apie rėmelius iš laikraščių rolleyes.gif , ir laikraščių nereikia daug sukti ir įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Man tas antrasis toks nepanašus kad daryta iš laikraščio vamzdelių, tiesiog intriga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau blush2.gif ax.gif Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto smile.gif
user posted image

Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius ax.gif Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 18 balandžio 2007 - 22:41