o man kazkaip nesigavo taip kaip noretusi, zodziu neuzsikabinau
mano bandymukai:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 16:27)
Kodėl nesigavo? kaip pirmieji darbeliai tai , ir dar kad jie gyviau atrodytų nudažyk kokia gyvesne spalva
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 13, 12:44)
Aš vakare gal įdėsiu savo nevykusį bandymą Jūsų teismui Bet man rodos, su to vyteliu pynimu įdėtas varinatas, turėtų būti geresnis Vakare reiks išbandyti O jei ne, tai dėžutę gaminsiuos tadu
Niu tai kur žadėtosios nuotraukos? laukiam
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 17:27)
!!!
man tai dar rankos nekyla, mieliau žiūriu kaip kiti daro
Nors labai knieti..bet tik pagalvoju... dar nepribrendau...
Viskam savas laikas
o man per vieną kartą pavyksta susukti apie 100 vnt. vamzdelių, vakar neiškenčiau suskaičiavau
o man per vieną kartą pavyksta susukti apie 100 vnt. vamzdelių, vakar neiškenčiau suskaičiavau
OHO, na ir rankų miklumėlis!!!
pastebėjau kad kuo daugiau susuki, tuo vamzdeliai tapma lygesni o ne storėjantys/plonėjantys.
QUOTE(irmulia @ 2007 04 18, 08:31)
Viskam savas laikas
Tu visur spėji ir 100 vamzdelių susukt, ir mozaikint ir patarimus dalint. Šaunuolė
O!!! ačiū už idėjas, aš kaip tik mąstau apie rėmelius iš laikraščių , ir laikraščių nereikia daug sukti ir įdomu
Man tas antrasis toks nepanašus kad daryta iš laikraščio vamzdelių, tiesiog intriga
Sveikos
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto
Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių
Aga, prižadėjau aną kartą ir dingau Pirmojo darbelio neradau šiandien, todėl negaliu nufotkinti... Įmesiu antrojo foto
Daba mastau ką daryt: dėžutę stačiakampę ar rėmelius Na, pirma tai reiks prisisukti vytelių