Ameda didelis aciu! kad tik viskas taip ir butu.. tik nenoriu, kad nebeeitu pas mane miegot... kaip as be jo, tegul jau dviese ateina, tik manes nepalieka, as irgi egoiste
o tai tas varinejimas vienas paskui kita yra normaliai, ar cia jie kariauja?
Jetau, skaitau jūsų vargus ir galvoju, kad man pasisekė labiau... Nes maniškiai susidraugavo ramiau: tiesa, senukas irgi nelabai apsidžiaugęs naujoke buvo: pirmas dvi dienas šnypštė, o į atneštą kvapą reaguodavo jį ignoruodamas. Atneši mažosios dekutį ir padedi šalio jo - apuosto ir išdidžiai pasitraukia į patį tolimiausią kampą. Atsineši mažąją ant rankų, padedi ant žemės - ta iš smalsumo artyn. Senukas prisispaudžia ir šnypščia, bet nepuola ir nemuša - tik akys didelės kaip lėkštutės Į trečią dieną leidom su priežiūra pabūt kartu... ir ką galvojat? viskas baigėsi tuo, kad mažoji "užvertė" senuką ir pradėjo jį žyst o tas kaip kokia mama perekšlė ją praust... ir baigėsi visi šnypštimai Tiesa, dar savaitėlę vistiek be priežiūros vienų kartu nepalikdavom. O dabar - dabar būna privalomooji programa kasdien - kokia valandžikė gaudynių ir bušido kovų (nagai abiejų nukarpyti - tad jokių sužalojimų kolkas neturim), po to susitaikymo ritualas (kai vienas kitą prausia) ir palaimingas pamiegojimas kur kuris (būna kad ir kartu miega vienas kitą apsikabinę). Teko išsivežt mažąją po mėnesio pas veterinarus - o brolyti... senukas apėjo visą butą beieškodamas, o paskui atsisėdo prie durų ir raudojo kviesdamas mažąją. O grįžus - dvi savaitęs miegodavo bokse, kad neduok die vėl be jo žinios mažosios neišveštumėm va tau ir nesvetingas šeimininkas, kuris naują gyventoją apšnypšdavo tik užuodęs.
A... dėl WC - mes iškart leidom "prisiregistruot" ten kur širdutė geisdavo - kad greičiau kvapai susimaišytų. Dabar nors stovi namuose du WC abu vistiek naudojasi vienu ir padeda vienas kitam atliktus reikalus užkasinėt
Ir miegam dabar visi trys aš per vidurį, senukas prie kairio šono, o mažoji iš dešinio šalia pagalvės
A... dėl WC - mes iškart leidom "prisiregistruot" ten kur širdutė geisdavo - kad greičiau kvapai susimaišytų. Dabar nors stovi namuose du WC abu vistiek naudojasi vienu ir padeda vienas kitam atliktus reikalus užkasinėt
Ir miegam dabar visi trys aš per vidurį, senukas prie kairio šono, o mažoji iš dešinio šalia pagalvės
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 31, 09:22)
Ameda didelis aciu! kad tik viskas taip ir butu.. tik nenoriu, kad nebeeitu pas mane miegot... kaip as be jo, tegul jau dviese ateina, tik manes nepalieka, as irgi egoiste
Nu,net nusijuokiau,o tai vyra kur migdote ?
Ateis ir dviese.
Kai leisdavau savo katems miegoti su manimi,tai viena ant vienos rankos,kita-ant kios,o trecia-ant koju ,tai pasijudint bijodavau,paskui nutariau,kad gana kankintis ir uzdariau duris-iprato be manes miegoti.
Kad varinejasi,tai normalu-aiskinasi santykius,hierarchija gal bando nustatyt,juk mazasis dar nekastruotas,o be to dickis cia seimininkas-turi nustatyti taisykles.Kaciu santykiai labai sudetingi,ir mes dar daug ko nesuprantame ir darome klaidas,noredami pakreipt viska pagal save .Na,nors kate ne suo,bet vistiek galima palaipsniui daug ko ismokyt norima kryptimi.Viskas susitvarkys,-bukit tikra.
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 31, 10:33)
aciu jums!
5 diena. uzvakar didelis beveik nustojo snypsti ir priejo pauostyti mazaji, dabar jie laksto vienas paskui kita ir duoda vienas kitam i snuki su letena, o kartais ir labiau pesasi, sakyciau mazasis net agresyvesnis negu didelis, jau abudu turi po maza zaizdele ant nosies.. visa ta laika kai jie vienas paskui kita begiojo as begiojau paskui su purkstuvu, kad jeigu kas atvesinti Nezinau ar jie paleidzia nagus, nematau, bet su letena tai vienas kita musa. Mazas yra labai naglas, jau kelinta karta bando "padaryti" i didelio tualeta, bet as kolkas neleidziu, turi jis savo. Valgo jie abudu tai maziuko maista, tai didesnio maista, kartais prieina nosiukais pauosto vienas kita ir nueina sau, o kartais prieina lyg ramiai o po to kaaip duos per galva.. Ar cia jau pas mane eina etapas link susidraugavimo? Nes kolkas tai tikrai draugyste nekvepia, o labai noretusi, tiesa, baigesi mano atostogos ir isejau i darba, juos palikau skirtinguose kambariuose vel, bet jie vienas kita matys pro stikla ant duru.. ar gerai padariau?
pamirsau pridurti, kad kai mazas mato, kad as ruosiuosi miegoti su dideliu, jis pribega ir irgi po kaldra bando palysti, o didelis tada isbega, nenori kartu miegot
5 diena. uzvakar didelis beveik nustojo snypsti ir priejo pauostyti mazaji, dabar jie laksto vienas paskui kita ir duoda vienas kitam i snuki su letena, o kartais ir labiau pesasi, sakyciau mazasis net agresyvesnis negu didelis, jau abudu turi po maza zaizdele ant nosies.. visa ta laika kai jie vienas paskui kita begiojo as begiojau paskui su purkstuvu, kad jeigu kas atvesinti Nezinau ar jie paleidzia nagus, nematau, bet su letena tai vienas kita musa. Mazas yra labai naglas, jau kelinta karta bando "padaryti" i didelio tualeta, bet as kolkas neleidziu, turi jis savo. Valgo jie abudu tai maziuko maista, tai didesnio maista, kartais prieina nosiukais pauosto vienas kita ir nueina sau, o kartais prieina lyg ramiai o po to kaaip duos per galva.. Ar cia jau pas mane eina etapas link susidraugavimo? Nes kolkas tai tikrai draugyste nekvepia, o labai noretusi, tiesa, baigesi mano atostogos ir isejau i darba, juos palikau skirtinguose kambariuose vel, bet jie vienas kita matys pro stikla ant duru.. ar gerai padariau?
pamirsau pridurti, kad kai mazas mato, kad as ruosiuosi miegoti su dideliu, jis pribega ir irgi po kaldra bando palysti, o didelis tada isbega, nenori kartu miegot
Jeigu be snypstimo musasi, tai cia link susidraugavimo ir matyt jau tokie yra ju zaidimai:) Maniskiai irgi ir su letenom pasitalzo, ir vienas kitam i gerkle su dantim isikimba, kaip sakiau toks bushido vyksta. Is pradzu bijojau ir begiojau paskui juos, bet po to pamaciau, kad didysis kontroliuoja save ir tikrai nieko maziukui nepadarys.Gaila kad nemoku nuotrauku prikabint, nes turiu uzfiksavus,kaip tas bushido atrodo vizualiai O i viena tualeta maniskiai jau kita diena vaiksciojo, didysis tam nepriestaravo, tai ir as nedraudziau, o dabar tai vienas tualetas abiem...Del miegojimo kartu, tai maziuko didysis i lova ilgai neleido, bet dabar jau miega pas mane abu, o kai atsikeliu ruostis i darba, tai isejusi is vonios randu dideli jau prisiglaudusi prie maziuko Tai manau, kad ir pas jus tas miegojimo klausimas greitu laiku issispres.
Del ju atskyrimo, kai lieka vieni, tai jus pati geriausiai matot, ar galima jau jais pasitiket ir palikt kartu. Jeigu kyla abejoniu, tai geriau jau atskirt, kad neatsitiktu kas negero.
Na sekmes, ir labai dziugu, kad situacija gereja
Ameda aj, zinot kaip su tais vyras, siandien jis yra, rytoj nera. kolkas miegojo virtuveje o siandien atskirai ant kitos lovos
Ameda, Pujolis dar del tu mustyniu norejau paklaust, as pastebejau, kad uzvakar, kai jie tik pradejo vienas paskui kita begioti, jie musesi maziau, o dabar ir vienas ir kitas, bet kazkaip labiau isidrasines didelis, pradejo mustis, ir garsai tokie irgi nelabai pozityvus man atrodo, snypimu berods nebuna, bet musasi tai su garsais.. cia vistiek normalu? nes tie bushido kai jau susidraugavo gal normaliai, o tik santykiu pradzioje? Ir del wc sakot geriau leisti jiems eiti i viena, o nebus taip, kad veliau didelis atsisakys isvis i wc eiti?
o del kastravimo tai susitarem su gyd.. kad kastruosim kokiu 6 men., kolkas sake dar per mazas, bet matau, kad didelis daznai jo uzpakali uosto, tikiuosi jis nejaucia ten kokios konkurencijos lytines ar kas? :/ kad tik nepradetu dabar man zymeti jie.. sorry, turbut labai kvailai cia viskas skamba, as visiskai nieko cia nesuprantu
aciu jums labai
Echunia kaip pavydziu, noriu, kad ir pas mane taip butu!
Ameda, Pujolis dar del tu mustyniu norejau paklaust, as pastebejau, kad uzvakar, kai jie tik pradejo vienas paskui kita begioti, jie musesi maziau, o dabar ir vienas ir kitas, bet kazkaip labiau isidrasines didelis, pradejo mustis, ir garsai tokie irgi nelabai pozityvus man atrodo, snypimu berods nebuna, bet musasi tai su garsais.. cia vistiek normalu? nes tie bushido kai jau susidraugavo gal normaliai, o tik santykiu pradzioje? Ir del wc sakot geriau leisti jiems eiti i viena, o nebus taip, kad veliau didelis atsisakys isvis i wc eiti?
o del kastravimo tai susitarem su gyd.. kad kastruosim kokiu 6 men., kolkas sake dar per mazas, bet matau, kad didelis daznai jo uzpakali uosto, tikiuosi jis nejaucia ten kokios konkurencijos lytines ar kas? :/ kad tik nepradetu dabar man zymeti jie.. sorry, turbut labai kvailai cia viskas skamba, as visiskai nieko cia nesuprantu
aciu jums labai
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 31, 11:50)
Ameda aj, zinot kaip su tais vyras, siandien jis yra, rytoj nera. kolkas miegojo virtuveje o siandien atskirai ant kitos lovos
aciu jums labai
aciu jums labai
Maniškiai katinai gyvena kartu jau 4 mėn. ir nė vienas neturėjo bėdų su tualetu, nesvarbu, kuris į kurį darytų
Ir mušasi vis dar, ir su garsais ir be garsų Čia, greičiausiai, todėl, kad mažyliai gerokai aktyvesni, tai įkyri dičkiams...
Dėl užpakalių pasiuostymų - čia jiems informacijos gavimo būdas, maniškiai irgi abu apsiuosto, mažylį kastravau 6 mėn, bet su dičkiu dėl konkurencijos bėdų kaip ir nebuvo.
As tai manau, kad jeigu butu piktai nusiteike katinai, tai snypstu vienas ant kito, urgztu, siaustu nugara (nors nugara ir uodega siausia ir zaisdami). Vienzo, jeigu butu pestynes, tai manau aiskiai tai matytusi ir nekiltu klausimu ar jie cia draugauja, ar pesasi.Pas mane visas zaidimu komplektas prasidejo is karto po pirmo apsiuostymo. As tai supratau, kad zaidzia, bet kaip jau sakiau, maziukas tesvere 1,2 kg, o didysis 5 kg, tai bijojau, kad netycia dickis gali maziukui ar per stipriai uztvot, ar ikast ir pan.Zaidzia jie gana intensyviai, galima sakyt kuo tikroviskaiu imituoja tikra kova Idomu, koks jusu katinu gabaritu santykis? Jeigu sveria panasiai, tai reikia tik nukarpyt nagus ir manau leist jiem stiprint draugyste tu zaidimu pagalba. Aisku, pradzioje, kokia savaite gal jums priziurint.Jeigu isgirstumet kad snypscia, reiketu isikist ir juos isskirt.
Maniskis irgi uostinejo maziaus subine, ir net prausdavo Dabar abudu vienas kita prausia ... As savo maziu kastravau beveik 8 men., po to pamaciau, kad tualete jau siena buvo spejes apzymet Bet del to pazymejimo tarp ju nekilo jokio konflikto.
As tai manau, kad jeigu butu piktai nusiteike katinai, tai snypstu vienas ant kito, urgztu, siaustu nugara (nors nugara ir uodega siausia ir zaisdami). Vienzo, jeigu butu pestynes, tai manau aiskiai tai matytusi ir nekiltu klausimu ar jie cia draugauja, ar pesasi.Pas mane visas zaidimu komplektas prasidejo is karto po pirmo apsiuostymo. As tai supratau, kad zaidzia, bet kaip jau sakiau, maziukas tesvere 1,2 kg, o didysis 5 kg, tai bijojau, kad netycia dickis gali maziukui ar per stipriai uztvot, ar ikast ir pan.Zaidzia jie gana intensyviai, galima sakyt kuo tikroviskaiu imituoja tikra kova Idomu, koks jusu katinu gabaritu santykis? Jeigu sveria panasiai, tai reikia tik nukarpyt nagus ir manau leist jiem stiprint draugyste tu zaidimu pagalba. Aisku, pradzioje, kokia savaite gal jums priziurint.Jeigu isgirstumet kad snypscia, reiketu isikist ir juos isskirt.
Maniskis irgi uostinejo maziaus subine, ir net prausdavo Dabar abudu vienas kita prausia ... As savo maziu kastravau beveik 8 men., po to pamaciau, kad tualete jau siena buvo spejes apzymet Bet del to pazymejimo tarp ju nekilo jokio konflikto.
Pujolis mažas sveria apie 1,5 kg, didelis apie 4 kg
paperdoll,
viskas gerai - jūsiškių elgesys rodo kad viskas rutuliojasi draugystės link
prieš ~1 mėn ir senbuvio kaco laukė siurprizas - nauja draugė, taigi perėjome per kiek lengvesnės formos, bet vistiek neišvengiamą adaptacijos laikotarpį. Viską ką rošote, gerai atpažįstu. Gaudynės, lenktynės ir muštynės prasidėjo po to kai baigėsi šnypštaliojimai ir apsiuostymai. Svorio kategorijos buvo panašios: 6 kg vs 2.2 kg.
praeitą savaitę pradėjo prausti paausius, o vakar pirmą kartą mačiau kaip guli prisiglaudę
Vis dar baisoka kai susiima, bando suriesti į ožio ragą, kabina dantim į kaklą ir duoda visom letenom vienas kitam, bet kiek įžiūrėjau - man atrodo kad nagai neišleisti. Bent jau kraujo nebūna, o išlėkęs koks gaurų kuokštas nesiskaito Vadinasi, tai tiesiog tokie žaidimai, ritualai ir santykių aiškinimasis
Neabejoju ir pas jus viskas bus gerai!
viskas gerai - jūsiškių elgesys rodo kad viskas rutuliojasi draugystės link
prieš ~1 mėn ir senbuvio kaco laukė siurprizas - nauja draugė, taigi perėjome per kiek lengvesnės formos, bet vistiek neišvengiamą adaptacijos laikotarpį. Viską ką rošote, gerai atpažįstu. Gaudynės, lenktynės ir muštynės prasidėjo po to kai baigėsi šnypštaliojimai ir apsiuostymai. Svorio kategorijos buvo panašios: 6 kg vs 2.2 kg.
praeitą savaitę pradėjo prausti paausius, o vakar pirmą kartą mačiau kaip guli prisiglaudę
Vis dar baisoka kai susiima, bando suriesti į ožio ragą, kabina dantim į kaklą ir duoda visom letenom vienas kitam, bet kiek įžiūrėjau - man atrodo kad nagai neišleisti. Bent jau kraujo nebūna, o išlėkęs koks gaurų kuokštas nesiskaito Vadinasi, tai tiesiog tokie žaidimai, ritualai ir santykių aiškinimasis
Neabejoju ir pas jus viskas bus gerai!
parsiveziau ir as namo antra katina. abu jie panasaus amziaus, vienam 2 metai, kitam 2.5 bent taip teige jo atsikrate seimininkai. tai parejus paleidau as ji , ilindo iskart i spinta, istraukiau, buvo po stalu. maniskis eina prie jo, bet gauna per nosi, tai ziuri is toliau, vel eina arciau vel gauna per nosi ir pasnypscia dar naujasis, bet pestyniu mustyniu kol kas nera. tikiuosi,m kad susigyvens. aisku dar naujam ir stresas nemazas, seimininkai po 2.5 metu sumaste kad uzmigdyt reikia, nes vaikas patampes uz uodegos gavo nuo katino su letena. tai veterinarai iskastravo ji ir laike klinikoj, bent i prieglauda nepateko, nes jau butu isveze.
asku oj aciu jums labai!
tikiuosi taip ir pas mus bus vat eisiu sian namo po darbo, paziuresiu kaip jie jauciasi praleide pusdieni atskirai, tikiuosi nepamirso vienas kita ))
Ragany sekmes ir jums!
tikiuosi taip ir pas mus bus vat eisiu sian namo po darbo, paziuresiu kaip jie jauciasi praleide pusdieni atskirai, tikiuosi nepamirso vienas kita ))
Ragany sekmes ir jums!
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 31, 14:41)
Pujolis mažas sveria apie 1,5 kg, didelis apie 4 kg
Nu va, svorio ketegiriju santykis beveik dvigubai jusu katinu naudai, lyginant su manaisiais