Ameda, Pujolis dar del tu mustyniu norejau paklaust, as pastebejau, kad uzvakar, kai jie tik pradejo vienas paskui kita begioti, jie musesi maziau, o dabar ir vienas ir kitas, bet kazkaip labiau isidrasines didelis, pradejo mustis, ir garsai tokie irgi nelabai pozityvus man atrodo, snypimu berods nebuna, bet musasi tai su garsais.. cia vistiek normalu? nes tie bushido kai jau susidraugavo gal normaliai, o tik santykiu pradzioje? Ir del wc sakot geriau leisti jiems eiti i viena, o nebus taip, kad veliau didelis atsisakys isvis i wc eiti?

o del kastravimo tai susitarem su gyd.. kad kastruosim kokiu 6 men., kolkas sake dar per mazas, bet matau, kad didelis daznai jo uzpakali uosto, tikiuosi jis nejaucia ten kokios konkurencijos lytines ar kas? :/ kad tik nepradetu dabar man zymeti jie.. sorry, turbut labai kvailai cia viskas skamba, as visiskai nieko cia nesuprantu
As tai manau, kad jeigu butu piktai nusiteike katinai, tai snypstu vienas ant kito, urgztu, siaustu nugara (nors nugara ir uodega siausia ir zaisdami). Vienzo, jeigu butu pestynes, tai manau aiskiai tai matytusi ir nekiltu klausimu ar jie cia draugauja, ar pesasi.Pas mane visas zaidimu komplektas prasidejo is karto po pirmo apsiuostymo. As tai supratau, kad zaidzia, bet kaip jau sakiau, maziukas tesvere 1,2 kg, o didysis 5 kg, tai bijojau, kad netycia dickis gali maziukui ar per stipriai uztvot, ar ikast ir pan.Zaidzia jie gana intensyviai, galima sakyt kuo tikroviskaiu imituoja tikra kova

Idomu, koks jusu katinu gabaritu santykis? Jeigu sveria panasiai, tai reikia tik nukarpyt nagus ir manau leist jiem stiprint draugyste tu zaidimu pagalba. Aisku, pradzioje, kokia savaite gal jums priziurint.Jeigu isgirstumet kad snypscia, reiketu isikist ir juos isskirt.
Maniskis irgi uostinejo maziaus subine, ir net prausdavo

Dabar abudu vienas kita prausia ... As savo maziu kastravau beveik 8 men., po to pamaciau, kad tualete jau siena buvo spejes apzymet

Bet del to pazymejimo tarp ju nekilo jokio konflikto.