Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

bandziau vienam kambari skirtingose kampuose parodyt jiems vienas kita, tai tieeek triuksmo buvo!! o veliau mazaji vel isvedziau i virtuve, tai didelis snypste net ant tos vietos, to kampo kur sedejo mazas...

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 21:04)
bandziau vienam kambari skirtingose kampuose parodyt jiems vienas kita, tai tieeek triuksmo buvo!! o veliau mazaji vel isvedziau i virtuve, tai didelis snypste net ant tos vietos, to kampo kur sedejo mazas...

doh.gif

Geriau mažiuką į boksą ir parodyti didesniam smile.gif Aš tai savo mažių keliom valandom leisdavau su mūsų katę pažindantis. Bet jis būdavo bokse smile.gif
Atsakyti
Colomba jisai parekaus, pasnypscios ir pasisleps. Siandien as miegojau su dideliu, o kitas zmogus miegojo, blin, virtuveje su maziuku, tai jis ( zmogus) ryte uzejo i kambari ir didelis pradejo snypsti ant jo, nes jaute maziuko kvapa, o veliau net puole ranka, kai tas bande paglostyt...

Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 28, 10:00)
Colomba jisai parekaus, pasnypscios ir pasisleps. Siandien as miegojau su dideliu, o kitas zmogus miegojo, blin, virtuveje su maziuku, tai jis ( zmogus) ryte uzejo i kambari ir didelis pradejo snypsti ant jo, nes jaute maziuko kvapa, o veliau net puole ranka, kai tas bande paglostyt...

Pazistama situacija. Mano didysis irgi baisiai snypste ir urzge ant isibrovelio, nors mazasis tai buvo draugiskai nusiteikes. Visos pastangos juos pazindint nedave jokiu rezultatu. Vienas buvo vienam kambary, kitas kitam. O kai mazaji paimdavau ant ranku ir atnesdavau prie didziojo, tai mazius pasijusdavo drasus ir imdavo urgst smile.gif Tai nusprendziau, kad tegu patys aiskinasi santykius, tik viena akim priziuredavau, kad nieko neatsitiktu.Ir ka jus manot, smalsumas ir noras zaist paeme virsu ir susidraugavo per viena diena thumbup.gif Po to dar buvo siek tiek neramu, kai prasidejo tie zaidimai "bushido", nes svorio kategorijos labai jau skyresi: vienas svere 5 kg, o kitas tik 1,2 kg, bet nieko, abu gyvi, sveiki ir neatskiriami draugai. Tai va, as siulau kol kas nesikist ir nieko nedaryt, duot jiems abiems ramybe, tegul apsipranta, tada jiems pasidarys smalsu, uzsimanys zaist ir viena diena pamatysit, kad jau laksto kaip kumeliukai.Tai linkiu tik nesinervint ir moket laukt smile.gif
Atsakyti
Pujolis aciu! tai tiesiog atidaryt durys ir but kaip bus??
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 28, 16:08)

Jo, pas mane buvo atidarytos durys, bet jie geranoriskai tuos kambarius pasidalino ir nejo vienas pas kita. Senbuviui net valgyt turejau nest i miegamaji smile.gif Po to senbuviui nusibodo vienam, nes jis pas mane orientalas, labai bendraujanti veisle. Tai jis isejo is savo kambario ir pradejo smalsaut, kas per vienas tas isibrovelis. Aisku, is pradziu kai mazylis eidavo prie jo artyn, tai snypste, bande islaikyt atstuma. Mazius buvo labai supratingas, i snypstima atsakydavo tokiu burkavimu, kaip balandis smile.gif Tai va toks bendravimas tesesi viena diena (mazylis is vakaro buvo atveztas). Kitos dienos ryta ziuriu, jau abu virtuvej nosis sukise uostosi ir jokio snypstimo. O paskui jau prsidejo linksmybes: gaudynes, slepynes, bushido.Zinokit, tikrai atsipirko ta itampa ir nerimas, nes dabar tai nereikia nei televizoriaus, katinu bendravimas uz viska graziau...
Na, be prieziuros as ju nebuvau palikus, nors dabar manau, kad tikriausiai nieko nebutu atsitike, bet tada bijojau. Jusu katinai tai tikrai susidraugaus, nes abi veisles bendraujancios.Aisku, tas gali ivykt nebutinai per viena diena. Man veiseja sake, kad per kokias dvi savaites maniskiai turetu susidraugaut...
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 28, 15:08)

Kiekvieno situacija yra individuali,as taip nerizikuociau jei jie vis dar siaubingai snypscia viens ant kito...Manau dar reikia siek tiek kantrybes,o jei senbuvis suzalos mazyli?
Papildyta:
Jei naujokelis taip laisvai jauciasi naujoje aplinkoje,galit bandyt su juo pazaisti(patampyti kokia pelyte ant virvutes,ar dar ka biggrin.gif )stebint senbuviui.Gal but jam padetu suprasti,kad naujasis gyventojas ne toks jau pavojingas tongue.gif Bent mano situacijoje tai padejo,zaidziau su maziuku kambaryje esant senbuviui,tas lakste gaudydamas zaisliuka,vartesi ant pilvuko tai ant nugarytes wub.gif o mano katas viska stebejo is po kampo lens.gif Tada as virvute tempiau vis artyn,artyn senbuvio,kol galop pamirses visus snypstymus pats nejausdamas isitrauke i zaidima biggrin.gif Aisku pradzioj buvo visko,netycia atsitrenkus viens kitam,ar siaip per arti priartejus-snypsdavo abu,bet tai tik keliu dieneliu laiko klausimu issisprende ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 28 sausio 2011 - 14:32
Pujolis, urte484 aciu labai, ziuresim, kolkas skaitydama jus ir sededama darbe man atrodo, kad yra dar vilciu, bet kai matau savo senbuvi, mano mazyti, meiluti suneli snypscionti ir agresyvu- tai tiesa sakant abejuoju, net labai. Atrodo toks mielas katinas, niekada nepagalvociau, kad jis gali buti toks agresyvus.

siaip dabar naujokas jau snypscia maziau, tik kaip atsakas, pats net kartais dreba, greiciausiai nuo baimes.. bet senbuvis vat jau pasirodo visu grazumu, kaip ir rasiau snypscia ir ant tabureciu ir ant kilimo kur jaucia jo kvapa. jau tas dalykas kaip panesiot viena ant ranku o veliau kita nelabai iseis. Skambinau namo, tai vyras bande mazaji uznesti bokse i kambari, kur gyvena senbuvis, tai sako senbuvis vos is proto neisejo smile.gif)))
Atsakyti
paperdoll ,kazkada ir as galvojau,kad mano katinas gyvenime nepriims nei suns,nei kito katino,oj kaip as pergyvenau doh.gif Taip pat kaciu temoje klausinejau patarimu,ieskojausi atsakymu i rupimus klausimus.Ypac viltys zlugdavo matant situacija-snypstimai,rekimai,''spjaudimaisi'' blink.gif Bet vat zingsnis po zingsnio-viskas susitvarke,tik reikia KANTRYBES 4u.gif

o su boxu pas mane irgi tokia situacija buvo-atnesu nauja kate,pastatau kambaryje,tai senbuvis taip su lopce boxa atitrankydavo,kad tas su visa kate i sonus ''vaziuodavo'' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 28, 16:45)
Pujolis, urte484 aciu labai, ziuresim, kolkas skaitydama jus ir sededama darbe man atrodo, kad yra dar vilciu, bet kai matau savo senbuvi, mano mazyti, meiluti suneli snypscionti ir agresyvu- tai tiesa sakant abejuoju, net labai. Atrodo toks mielas katinas, niekada nepagalvociau, kad jis gali buti toks agresyvus.

siaip dabar naujokas jau snypscia maziau, tik kaip atsakas, pats net kartais dreba, greiciausiai nuo baimes.. bet senbuvis vat jau pasirodo visu grazumu, kaip ir rasiau snypscia ir ant tabureciu ir ant kilimo kur jaucia jo kvapa. jau tas dalykas kaip panesiot viena ant ranku o veliau kita nelabai iseis. Skambinau namo, tai vyras bande mazaji uznesti bokse i kambari, kur gyvena senbuvis, tai sako senbuvis vos is proto neisejo smile.gif)))

Maniskis senbuvis irgi gerutis, meilumo isikunijimas ir man net minties nekilo, kad jis taip nedraugiskai sutiks naujaji augintini. Man irgi buvo sunkiu patiket, kai jis urzge, snypste net springdamas.Pries tai net bande susidraugaut su tevu suniuku, tai jau pagalvojau, kad savo gimines atstovu tik apsidziaugs. Bet pasirodo savo teritorijoj viskas vyksta kitaip smile.gif As kaip ir jus buvau baisiai issigandus, nes gi naujoka tai pirkau kaip zaidimu drauga senbuviui...
Man patiko mintis pazaist su naujoku senbuviui matant. As irgi taip dariau. Dar vis paglostydavau naujoka ir ta ranka duodavau pauostyt senbuviui, po to paglostydavau senbuvi ir ta ranka duodavau pauostyt naujokui ir taip vis nesiojau ta ranka nuo vieno prie kito smile.gif Ant kito zmogaus tai snypsdavo irgi, bet seimininkes ranka su bet kokiais kvapais patikdavo smile.gif Na ir manau kokia pora dienu nereikia per prievarta nest naujoko pas senbuvi, tiesiog tegu abu apsipranta su situacija ir isisamonina, kad gyvens ne vieni. Manau daug naudingiau butu provokuot senbuvio smalsuma su tais zaidimais, paglostymais ir pan., kad jis pats panoretu prisijungt.
Atsakyti
aciu jums!
5 diena. uzvakar didelis beveik nustojo snypsti ir priejo pauostyti mazaji, dabar jie laksto vienas paskui kita ir duoda vienas kitam i snuki su letena, o kartais ir labiau pesasi, sakyciau mazasis net agresyvesnis negu didelis, jau abudu turi po maza zaizdele ant nosies.. visa ta laika kai jie vienas paskui kita begiojo as begiojau paskui su purkstuvu, kad jeigu kas atvesinti smile.gif Nezinau ar jie paleidzia nagus, nematau, bet su letena tai vienas kita musa. Mazas yra labai naglas, jau kelinta karta bando "padaryti" i didelio tualeta, bet as kolkas neleidziu, turi jis savo. Valgo jie abudu tai maziuko maista, tai didesnio maista, kartais prieina nosiukais pauosto vienas kita ir nueina sau, o kartais prieina lyg ramiai o po to kaaip duos per galva.. Ar cia jau pas mane eina etapas link susidraugavimo? Nes kolkas tai tikrai draugyste nekvepia, o labai noretusi, tiesa, baigesi mano atostogos ir isejau i darba, juos palikau skirtinguose kambariuose vel, bet jie vienas kita matys pro stikla ant duru.. ar gerai padariau?
pamirsau pridurti, kad kai mazas mato, kad as ruosiuosi miegoti su dideliu, jis pribega ir irgi po kaldra bando palysti, o didelis tada isbega, nenori kartu miegot sad.gif

Atsakyti
Smagu girdeti,kad santykiai po truputi šyla,isivaizduoju,kiek prisinervavot,bet ateis diena,kai abusu sidraugaus,tai gal ir dičkis nebeis pas Jus miegoti,o miegos abu susiglaude biggrin.gif Nors pas mane keli tualetai,bet jie eina kas kur nori.O kodel jus neleidziat?As manau,kad nuo to neapsaugosit,nes kiekvienas ju nori palikti savo zenklus pas kita,o paskui jau nebebus svarbu i kuri eiti,nes abu kvepes vienas kito kvapais.Manau,kad gerai,jog kol kas palikot juos atskirai,jie mato vienas kita ir per plysi visvien jaucia kvapus.
Dar šiek tiek kantrybės ir galesit lengviau atsikvepti smile.gif
Atsakyti