Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

QUOTE(urte484 @ 2011 01 27, 16:27)
Niugis pas mane dabar trys katinai ir suo biggrin.gif mano plemiu tikriausiai zinai,globotini-Fikusa taipogi,o trecia-sesers smile.gif Atsikrauste kaip sakant su visu ''kraiciu'' lotuliukas.gif Sena jau ji,apie 13-14 metu,nu bet karas niekaip nesibaigia tarp Barmio ir Dzeimses doh.gif Saviskiui nagus nukarpiau,kad nesuzalotu,ta pati ir seses katei padaryt norejau,ale blyn ziuriu,per visa naga gyvnagis eina blink.gif Taip ir liko...Nu nesusipesa jie iki ''krauju'',bet ir iki draugystes dar toli grazu,Plemius nabagei neleidzia net apsiuostyt kituose kambariuose-veja,tipo cia jo teritorija ir psio verysad.gif

na plėmių tai gerai pamenu, Fikusą ir pastebėjau, o va trečią kažkaip praleidau (užsuku aš karts nuo karto pasidomėt kaip senbuviai gyvena, nors dabar labai daug pas jus naujų...) kadangi neturiu kada aktyviai dalyvaut, tai tik paidomauju... Keista, kad vyriškis merginos nepriima.... nu gal po truputį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 13:46)
bet dabar tai vienas virtuveje, kitas kambaryje, kolkas nesuleidziu, nes ojej kokia reakcija buvo!!!! ir svarbiausia, mazasis jauciasi kaip namie beveik, nieko nebijo, vaiksto sau, valgo, tik i wc dar nebuvo nuejes.. o didelis vargselis, bijo viskuo dabar, issigando taip, as daugiau laiko bunu su dideliu.. o siaube, nejaugi jie susidraugaus, jie vienas kito nekencia!! sad.gif

As kai pirma priglaustuke parsitempiau tai maniskei irgi buvo streso, snypste, putesi. Is priglaustukes jokios reakcijos nebuvo, anei jokio pshhh, jautes kaip namie, patvarke visus bliudus, wc pasinaudojo. Po poros dienu jau siaute abidvi ax.gif antra priglaustuke kai parvilkau tai jau ir mano murze nebesnypste ant jos, apsiuoste ir po dienos jau drauges ax.gif
Linkiu kad ir jusiskiai kuo greiciau suprastu kad kompanijoj smagiau ax.gif

Aj dar pas mus nera beveik duru namie, tai is pradziu saviske nesiojau ant ranku, is paskos paskui priglaustuke, nes tai viskas idomu buvo, visur landziojo...
Gal naujokas tegul zaidzia, o jus su senbuviu ant ranku viska stebekit g.gif ar jis labai verziasi is ranku ir puola ant naujokelio? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 27 sausio 2011 - 15:48
QUOTE(diinka @ 2011 01 27, 16:37)
na plėmių tai gerai pamenu, Fikusą ir pastebėjau, o va trečią kažkaip praleidau (užsuku aš karts nuo karto pasidomėt kaip senbuviai gyvena, nors dabar labai daug pas jus naujų...) kadangi neturiu kada aktyviai dalyvaut, tai tik paidomauju... Keista, kad vyriškis merginos nepriima.... nu gal po truputį 4u.gif

tai,kad as vos pora foto jos buvau idejus,mazai terasiau apie sia juodcke,gal todel ir nepastebejai smile.gif

va va,daug kas taip sako,bet kad jie net nesusiuosto schmoll.gif is tolo ''santykius aiskinasi'' biggrin.gif Na,bet nieko,svarbiausia nesusipesa stipriai ir viens kito nesuzaloja,o laiko ir kantrybes tai as turiu daug irnesakyk.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma, truputeli lengviau pasidare..

bet kaip man juos suvesti, jeigu jie skirtinguose kambariuose? turiu omeny kaip man padaryti, kad jie galetu buti vienoj patalpoj? nes kolkas tikrai negliu ti padaryti, jie ir per duru stikla vienas ant kito bando pult..

Ameda, su patiesaliuku bandziau, is pradziu reksas tik uoste lb ilgai, plius ir ant mano megztinio jaute kvapa, o peterbaldui visiskai dzin, jis is karto nuejo miegot ant rekso patiesalo. jis isvis jauciasi visai neblogai, tik ejigu vienas lieka tai rekti pradeda, na vat dar i wc nenuejo, kas man nepatinka, bet siaip jis paskyciau nesijaucia maziuku, jis net labiau snypste ir bande draskytis negu reksas..

zodziu net nezinau ka daryti.. man rodos as negalesiu miegoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 16:43)

bet kaip man juos suvesti, jeigu jie skirtinguose kambariuose? turiu omeny kaip man padaryti, kad jie galetu buti vienoj patalpoj? nes kolkas tikrai negliu ti padaryti, jie ir per duru stikla vienas ant kito bando pult..

pradzioj as bandydavau naujoka-ke uzdaryt bokse,(arba narve jei turit)ir taip jie susiuostydavo,na bent jau nesuzalotu mazylio senbuvis smile.gif Gal taip vis po kiek laiko palaikyti,zingsnis po zingsnio ir viskas butu gerai smile.gif o kai matytumet,kad visai viens kito nebepuola,po truputi bandytumet ir laisvai paleisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 sausio 2011 - 15:47
man tiesa sakant atrodo, kad maziukas pirmas pultu didcki. bet neesme, pabandysiu su boksu, bet jau rytoj turbut..
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 16:49)
man tiesa sakant atrodo, kad maziukas pirmas pultu didcki. bet neesme, pabandysiu su boksu, bet jau rytoj turbut..

parasykit kaip seksis ax.gif ir taip smalsu butu foto pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 15:43)

Dar tik pirma diena, viskas bus gerai - miegos vėliau abu susiglaudę ir lakstys po kambarius žaisdami mirksiukas.gif Maniškis gerietis (kaip aš apie jį galvojau biggrin.gif ) naująją gyventoją taip pat pasitiko biasiu šnypštimu, visas pasišiaušęs, riaumojantis vaikščiojo dvi dienas, kol nutarė, gal visai ir įdomi ta draugė, o tada atsiėmė pats- buvo lygiai taip pat apšnypštas ir per makaulę švelniai gavo smile.gif Bet po savaitės jau gulėjo vienas šalia kito...
Atsakyti
na aciu labai jums, bet man dabar atrodo kad visa tai, ka rasot neimanoma mano atveju sad.gif(( nors taip noreciau!!!
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2011 01 27, 13:26)
. Per pirmas 5 valandas tikrai niekas nesusidraugavo  schmoll.gif Viskas nurims, pamatysi  smile.gif

susidraugavo.Mano antras su trečiu per 10 min susidraugavo.Centas bandė mažą niurkyt mažas buvo labai drąsus.O su šunim mažas susidraugavo gal po kokių 5 min ,šuo gavo į dūdą kad uostė aną o po kelių min mažas jau žaidė su šunim,nes Gyzmo jo neprisikleido,o Centukui ne tas galvoje buvo.
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2011 01 27, 17:16)
susidraugavo.Mano antras su trečiu per 10 min susidraugavo.Centas bandė mažą niurkyt mažas buvo labai drąsus.O su šunim mažas susidraugavo gal po kokių 5 min ,šuo gavo į dūdą kad uostė aną  o po kelių min mažas jau žaidė su šunim,nes Gyzmo jo neprisikleido,o Centukui ne tas galvoje buvo.

oj su tais keturkojais gi visaip buna,kiekvienas savo charakteri turi,kaip ir zmones biggrin.gif vieni greiciau susidraugauja,kitiems daugiau laiko reikia...o pas tave Jonavieti isvis nerealus ''vaikai'' wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 sausio 2011 - 16:19
Jonavietis pati nereali 4u.gif
Atsakyti