Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

QUOTE(Guziukas9 @ 2011 01 26, 14:15)
Geriausias sprendimas turbūt būtų palikti augintines savuose namuose, o ne tampyt visur kartu su savim... Ir reiks tėvam nupirkti mažus kačiukus, kad jie nelauktų taip mūsiškių į svečius atvažiuojančiųbiggrin.gif

Manau toks sprendimas geriausias smile.gif Aišku jei tėvai nori pastoviai turėti gyvūną smile.gif
Atsakyti
Day 1.
Katinas pas mus jau 5 val. bet as jau spejau ir paverkti ir pasinervuoti ir nezinau kaip viskas baigsis..

naujas kaciukas vienam kambaryje, o kitas- kitam. didelis is karto pajaute kvapa ir pradejau nerimauti, deja, pas mus tarp kambariu ant duru stiklas, ir jis vienas kita pamate.....o siaube!!!!!!!! as galvojau as isprotesiu, jie taip snypste vienas ant kito, kad kolkas tikrai netikiu, kad jie susidraugaus... ziauriai baisu...kazkodel labiausiai gaila didelio katinuko, atrodo jis labai nusimines, jis man kaip vaikas o kai mano vaikui liudna man sirdi skauda.
mazylis- kas lieca buto atrodo lb greitai apsipras, jau valge, jau zaide su pirmu pasitaikusiu zaisliuku, o vat didelis labai liudnas, nors ir sedi kitam kambaryje.

norisi rekti "help!>"
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 11:59)
Day 1.
Katinas pas mus jau 5 val. bet as jau spejau ir paverkti ir pasinervuoti ir nezinau kaip viskas baigsis..

naujas kaciukas vienam kambaryje, o kitas- kitam. didelis is karto pajaute kvapa ir pradejau nerimauti, deja, pas mus tarp kambariu ant duru stiklas, ir jis vienas kita pamate.....o siaube!!!!!!!! as galvojau as isprotesiu, jie taip snypste vienas ant kito, kad kolkas tikrai netikiu, kad jie susidraugaus... ziauriai baisu...kazkodel labiausiai gaila didelio katinuko, atrodo jis labai nusimines, jis man kaip vaikas  o kai mano vaikui liudna man sirdi skauda.
mazylis- kas lieca buto atrodo lb greitai apsipras, jau valge, jau zaide su pirmu pasitaikusiu zaisliuku, o vat didelis labai liudnas, nors ir sedi kitam kambaryje.

norisi rekti "help!>"

Normalu čia smile.gif Reikia apsiprasti abiem smile.gif Didžiajam katinui aišku stresas, buvo vienas, o čia kažkoks atsirado namie ir dar be jo sutikimo biggrin.gif
Pabūkit su naujoku, su savo katinu smile.gif Su savo katinu gal daugiau pažaiskit, paglostykit, kad pasijustų saugus smile.gif
Reikia laiko tokiems dalykams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 12:59)
Day 1.

naujas kaciukas vienam kambaryje, o kitas- kitam. didelis is karto pajaute kvapa ir pradejau nerimauti, deja, pas mus tarp kambariu ant duru stiklas, ir jis vienas kita pamate.....o siaube!!!!!!!! as galvojau as isprotesiu, jie taip snypste vienas ant kito, kad kolkas tikrai netikiu, kad jie susidraugaus... ziauriai baisu...kazkodel labiausiai gaila didelio katinuko, atrodo jis labai nusimines, jis man kaip vaikas  o kai mano vaikui liudna man sirdi skauda.

norisi rekti "help!>"

Nerėk nerėk biggrin.gif Viskas vyksta taip, kaip ir turi būti mirksiukas.gif Didysis nenori kol kas įsileisti į savo teritoriją mažojo, tai yra normalu. Per pirmas 5 valandas tikrai niekas nesusidraugavo schmoll.gif Viskas nurims, pamatysi smile.gif
Dabar tik dar labiau pamyluok ir palepink didyjį ir atsileis, nusiramins, susitaikys su ta mintim, kad turės draugelį biggrin.gif
Atsakyti
bet dabar tai vienas virtuveje, kitas kambaryje, kolkas nesuleidziu, nes ojej kokia reakcija buvo!!!! ir svarbiausia, mazasis jauciasi kaip namie beveik, nieko nebijo, vaiksto sau, valgo, tik i wc dar nebuvo nuejes.. o didelis vargselis, bijo viskuo dabar, issigando taip, as daugiau laiko bunu su dideliu.. o siaube, nejaugi jie susidraugaus, jie vienas kito nekencia!! sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 12:46)
bet dabar tai vienas virtuveje, kitas kambaryje, kolkas nesuleidziu, nes ojej kokia reakcija buvo!!!! ir svarbiausia, mazasis jauciasi kaip namie beveik, nieko nebijo, vaiksto sau, valgo, tik i wc dar nebuvo nuejes.. o didelis vargselis, bijo viskuo dabar, issigando taip, as daugiau laiko bunu su dideliu.. o siaube, nejaugi jie susidraugaus, jie vienas kito nekencia!! sad.gif

Nepergyvenkit šitaip 4u.gif Susidraugaus, tik reikia laiko ir kantrybės smile.gif
Per kelias dienas bent kiek apsipras manau smile.gif

Maniškė katė su kita globotine tik po mėnesio ėmė normaliai elgtis biggrin.gif Tik katinas po poros dienų bando draugauti su naujokais.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 13:46)

Normali ta jusu katino reakcija 4u.gif Maniskis su nauju globojamu katinuku susidraugavo mazdaug per savaite laiko,dar daug reiske ir tai zinoma,kad mazylis po poros dienu liovesi snypsti ant senbuvio-rode sioki toki palankuma,na ir galop po truputi,po truputi tapo gerais draugeliais biggrin.gif O va atsiradus naujai suaugusiai katei,karo stovis jau daugiau kaip 1,5 men. tesiasi,bet as dar toli grazu neprarandu vilciu biggrin.gif Taip,kad nepergyvenkit,manau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne visai į temą- Urte, iš kur dar viena katė g.gif biggrin.gif
O draugaujasi labai skirtingai... mano paskutinis globotinis ir šakėmis buvo priimtas, manau todėl kad buvo nekastruotas (paskui šviežiai kastruotas) bet nei kraujo, nei skraidančių plaukų nebuvo, viskas baigdavosi pasišnypštimais ir paurzgimais.... išeidama į darbą ir naktim atskirdavau- dėl šventos ramybės... pasidovanojo greitai, taip ir nespėjo draugais patapti
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 12:46)

Naturalu,kad dičkis sunerimęs,juk nemates dar tokio padaro panasau i ji biggrin.gif -juk jis Jūsų lepūnėlis ir dar jam sunku susitaikyt su tuo kazkuo kitu
Gal pabandykit ant kokio nors patiesaliuko paguldyti maząjį,kad ten atsirastu jo kvapas,o po to šį patiesaliuką nuneškit pas dičkį,kad jis apuostytų jį,susipazintų su kito kačiuko kvapu,paziūrėsit,kokia bus reakcija,o mazajam-atvirksciai ,padekit reksiuko koki daikta,gal guoliuka,ir vel sukeiskit po kiek laiko.Teks siek tiek pavargti,bet nesinervuokit,nes kates jaucia jusu nuotaikas,-viskas susitvarkys,tik reikia kantrybes ir laiko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 13:46)

Sveikutė, galiu tik užjausti, ir patikinti, kad gal bus viskas gerai. Pas mus panaši situacija taip pat. Buvo. Dičkė lepūnėlė buvo jau 2.5, kaip iš globos pasiiėmėm mažę, viskas buvo kaip jūs rašote, jau buvau besiruošianti atsiprašyti globėjos, ir atiduoti atgal mažę. Mažė iškart nuėjo ir privarė į dičkės wc, tai ta visą dieną nėjo, nors ir viskas išvalyta buvo, teko pakeisti visą kraiką. Po dviejų mėnesių - meilės nėra, bet bent jau nesipeša baisiai, urzgimo būna. Visą tą laiką dičkę lepinau toliau, ir su maže pasimeilikaudavom, kai nematydo dičkė. Šeriu visada dičkę pirma, kad tik ji nesijaustų nuskriausta. Ji miegodavo pas mus lovoj, o mažė be jokių ceremonijų norėjo susikraustyti i jos vietą, tai iš pradžių neleidom, dabar jau dičkė kartais sugrįžta pamiegot pas mus.
Tikėkitės viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2011 01 27, 16:01)
Ne visai į temą- Urte, iš kur dar viena katė g.gif  biggrin.gif
O draugaujasi labai skirtingai... mano paskutinis globotinis ir šakėmis buvo priimtas, manau todėl kad buvo nekastruotas (paskui šviežiai kastruotas) bet nei kraujo, nei skraidančių plaukų nebuvo, viskas baigdavosi pasišnypštimais ir paurzgimais.... išeidama į darbą ir naktim atskirdavau- dėl šventos ramybės... pasidovanojo greitai, taip ir nespėjo draugais patapti

Niugis pas mane dabar trys katinai ir suo biggrin.gif mano plemiu tikriausiai zinai,globotini-Fikusa taipogi,o trecia-sesers smile.gif Atsikrauste kaip sakant su visu ''kraiciu'' lotuliukas.gif Sena jau ji,apie 13-14 metu,nu bet karas niekaip nesibaigia tarp Barmio ir Dzeimses doh.gif Saviskiui nagus nukarpiau,kad nesuzalotu,ta pati ir seses katei padaryt norejau,ale blyn ziuriu,per visa naga gyvnagis eina blink.gif Taip ir liko...Nu nesusipesa jie iki ''krauju'',bet ir iki draugystes dar toli grazu,Plemius nabagei neleidzia net apsiuostyt kituose kambariuose-veja,tipo cia jo teritorija ir psio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 27, 14:46)

TIK nepanikuok!!! Nera ko gaileti didziojo, anas tau po poros menesiu padekos biggrin.gif:D:D
mano mazas irgi jautesi, kaip namie chi chi chi, kai tuo tarpu dickis ejo is proto. Patikek, jie taip susidraugaus, kad ojojoojoj wink.gif tik nepanikuok cool.gif
Atsakyti