Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

QUOTE(paperdoll @ 2011 01 24, 14:13)
keliu aktualia man tema. Na, straipsniu pasiskaiciau, patarimu perskaiciau, dabar man kilo kitas klausimas.. musiskis pirmas katinas yra lepunelis ir tikras mano vaikas, jis ir miega su manimi ir paskui visur eina, mes labai mylim vienas kita smile.gif)) o vat jeigu atsiras kitas katinas, ir jie susidraugaus ( labai tuo tikiu) tai as nebusiu pamirsta ? biggrin.gif
cia toks egoizmas mano aisku, bet nenoriu prarasti tai smile.gif)))

pirmam yra 2 metai kastruotas, antra, kuri parsivesim yra 5 men.

Manau, kad pamiršta nebūsit smile.gif Be to, aš naujam katinui atsiradus žaisdavau su kate ir naujoku kačiuku smile.gif Visi trys biggrin.gif Manau, kad tiesiog nereikia visko palikti tik jiems, nepamiršti žaidimų, paglostymų smile.gif
Atsakyti
Colomba butinai! aciu labai, labai jaudinuosi, kaip ir kas.. na nieko, gal as cia per daug jaudinuosi, gal susidraugaus greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 25, 17:09)
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais

O kodel kates nekastruojat?Kai kate nebekvepes,tai galimas dalykas susidraugaus,nes dabar jį jaudina jos kvapas,ir jis nesijaucia lygiavertis doh.gif
Pas mane siuo metu trys berniukai kaciukai 6 men,is ju vienas kastruotas ir nekastruotas katinas 2.5 metu,bet labai greit susidraugavo be snypstimu ir purskimu,gal todel,kad Amerikos riestaausiu toks charakteris-jokios agresijos ir konkurencijos.Duksta visi ir gaudo vienas kita,net dunda biggrin.gif
Reikia pradzioje katinukus skirtinguose kambariuose uzdaryt ir praverus duris per kokiu 2 cm plysi leisti apsiuostyti,ir taip keleta kartu,veliau ant ranku paemus per atstuma parodyti jam kita kaciuka,ir bandyti su zaislais zaidinti.Kantrybes- ir palaipsniui susidraugaus.
paperdoll.teisingai Colomba sako,ir nors kai jie susidraugaus gal daugiau demesio skirs vieni kitiems,bet,aisku jums reikes stengtis abiems vienodai demesi rodyt,kad kuris nesijaustu nuskriaustas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameda: 24 sausio 2011 - 14:43
Ameda na maniskis cornish rex, o atkeliauja peterbald, tai teoriskai neturetu irgi kilti tokiu problemu, praktiskai- tikiuosi. Specialiai pasiimam pries iseigines, kad pabut namie ir jiems padet, bet as jau panikuoju, prisiskaiciau cia SM baisybiu kaip nepripranta katinai ir bijau.. O jeigu vienas kastruotas o kitas dar per mazas kastravimui tai neturetu kilti problemu del tuo "kvapo" kaip sakot?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 24, 14:41)
Ameda na maniskis cornish rex, o atkeliauja peterbald, tai teoriskai neturetu irgi kilti tokiu problemu, praktiskai- tikiuosi. Specialiai pasiimam pries iseigines, kad pabut namie ir jiems padet, bet as jau panikuoju, prisiskaiciau cia SM baisybiu kaip nepripranta katinai ir bijau.. O jeigu vienas kastruotas o kitas dar per mazas kastravimui tai neturetu kilti problemu del tuo "kvapo" kaip sakot?

Jūsu mazasis tikrai dar nevepes katinu,o kadangi reksas jau kastruotas, tai ir mazojo nejaudins jokie kvapai,o po kokio menesio,kai jau apsipras pas jus namuose,tada ir antra iskastruosit.As savo du kastravau 5 menesiu.
Atsakyti
Ameda taip, iskastruosiu kuo anskciau, is pradziu reikia, kad nors priprastu.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 24, 14:53)

Žinoma,linkiu Jums sėkmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 24, 15:53)

Oi, aš 99,99 proc. esu įsitikinus, kad tikrai greitai susidraugaus mirksiukas.gif
Tos baisios istorijos tikrai ne taisyklė schmoll.gif Greičiau išimtis rolleyes.gif
O juo labiau veislės tikrai mėgstančios bendrauti drinks_cheers.gif

Laukit su nekantrumu ir džiaugsmu, o ne su baime mirksiukas.gif
Atsakyti
Ameda aciu labai!

LaiLaa oj, net kazkaip lengviau pasidare, labai tikiuosi, nes nauja katinas ir atkeliauja buti broliuku ir draugeliu dickiui. Anksciau mes gyvenom bute kur buvo daug zmoniu, dabar persikelem ir man atrodo katinui truksta demesio, tai nusprendem jam draugeli ir mums vaikeli paimt.

Atsakyti
Turbūt neverta tikėtis, kad dvi katytės, kurios susitinka viename bute tik kokį vieną savaitgalį per mėnesį, ims ir susidraugaus? Bėda iš tikro didelė, kai su šeimynom suvažiuojam pas mamą, ir dar kates susivežam... Tai uždarinėjam tas kates į skirtingus kambarius, kad nesipyktų, bet gi bais nepatenkintos paskui lieka augintinės... Bet ir suleist kartu neišeina, du savaitgalius tokius jau turėjom, o vis šnypščia viena ant kitos... Savuose namuose palikti jas vienas irgi gaila, tenka vežtis ir jas į svečius...
Atsakyti
QUOTE(Guziukas9 @ 2011 01 26, 12:52)
Turbūt neverta tikėtis, kad dvi katytės, kurios susitinka viename bute tik kokį vieną savaitgalį per mėnesį, ims ir susidraugaus? Bėda iš tikro didelė, kai su šeimynom suvažiuojam pas mamą, ir dar kates susivežam... Tai uždarinėjam tas kates į skirtingus kambarius, kad nesipyktų, bet gi bais nepatenkintos paskui lieka augintinės... Bet ir suleist kartu neišeina, du savaitgalius tokius jau turėjom, o vis šnypščia viena ant kitos... Savuose namuose palikti jas vienas irgi gaila, tenka vežtis ir jas į svečius...

O nebūtų galimybės, kad tą savaitgalį, kai Jūs išvykę, kas nors ateitų pamaitinti, išvalyti kraiką? Tuomet katėms būtų mažiau streso. smile.gif
Atsakyti
Geriausias sprendimas turbūt būtų palikti augintines savuose namuose, o ne tampyt visur kartu su savim... Ir reiks tėvam nupirkti mažus kačiukus, kad jie nelauktų taip mūsiškių į svečius atvažiuojančiųbiggrin.gif
Atsakyti