QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 25, 17:09)
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais
O kodel kates nekastruojat?Kai kate nebekvepes,tai galimas dalykas susidraugaus,nes dabar jį jaudina jos kvapas,ir jis nesijaucia lygiavertis
Pas mane siuo metu trys berniukai kaciukai 6 men,is ju vienas kastruotas ir nekastruotas katinas 2.5 metu,bet labai greit susidraugavo be snypstimu ir purskimu,gal todel,kad Amerikos riestaausiu toks charakteris-jokios agresijos ir konkurencijos.Duksta visi ir gaudo vienas kita,net dunda
Reikia pradzioje katinukus skirtinguose kambariuose uzdaryt ir praverus duris per kokiu 2 cm plysi leisti apsiuostyti,ir taip keleta kartu,veliau ant ranku paemus per atstuma parodyti jam kita kaciuka,ir bandyti su zaislais zaidinti.Kantrybes- ir palaipsniui susidraugaus.
paperdoll.teisingai
Colomba sako,ir nors kai jie susidraugaus gal daugiau demesio skirs vieni kitiems,bet,aisku jums reikes stengtis abiems vienodai demesi rodyt,kad kuris nesijaustu nuskriaustas.
All life has a purpose,that's the reason we're here