Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

Na tikuos viskas praeis greičiau nei tikėsimės. Artimiausiu metu turėtu atsirasti mano katytri drauge Orientale ir dar vyras labai nori sfinksiukes. Galimas daigtas, kad mažės atsiras vienu metu abi namuose. Tikiuos senoji jas priims biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

atleiskit, perverčiau, bet neradau tokios temos, jei pražiopsojau, tai tuoj pat ištrinsiu smile.gif
Turiu katiną, lapkritį bus 2 metai, carą caraitį-visų mylimą ir lepinamą smile.gif Pažiūrėjom SM, tiek daug yra dovanojamų kačiukų ir sugalvojom, kad galėtumėm dar vienam katukui padėti surasti namučius smile.gif Prieš savaitėlę turėjom vieną kačiuką berniuką namie (mūsų namučiai buvo jo tarpinė stotelė lotuliukas.gif ) apie 3 mėn., prabuvo jis pas mus gal pusvalandį, tai mūsų senbuvis ant jo inkštė, kriuksėjo netgi lotuliukas.gif , žodžiu buvo baisu dėl mažiaus gyvybės verysad.gif Pirmą kartą pamačiau, kad mūsų mylimukas toks piktas lotuliukas.gif Net ant mane inkštė, kai bandžiau jį paimt, bet nekando ir nepuolė smile.gif
Tai dabar tokios mintys, kad gal patinuko nereikia imt, o imt mergaitę, gal nebus tokios kovos už teritoriją? O gal toks katinas niekad neįsileis antro katinuko? smile.gif
Atsakyti
O jis kastruotas ar ne? Pas mano seserį gyvena kastruotas ir laukinis valkatėlė bachuriukas, kuris ateina tik paėst ir panakvoti.. smile.gif Tai sutaria gerai.. smile.gif

Aš pati turiu bernaitį, tačiau irgi kastruotas. Įsitaisiau miargytę, tai susidraugavo po kokių kelių savaičių manau.. g.gif Tiesiog tiek laiko nakčiai ir išeinant į darbus mes juos laikėm atsikrai, o kartu suleisdavom tik būnant namie.. smile.gif Paskui apsiprato, kaip panos sako per durų apačią.. biggrin.gif Ir dabar kuo puikiausiai draugauja.. smile.gif

Manau anksčiau ar vėliau vis tiek susidraugautų, nekur dėtųsi.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 08 24, 12:24)
O jis kastruotas ar ne? Pas mano seserį gyvena kastruotas ir laukinis valkatėlė bachuriukas, kuris ateina tik paėst ir panakvoti.. smile.gif Tai sutaria gerai.. smile.gif

Aš pati turiu bernaitį, tačiau irgi kastruotas. Įsitaisiau miargytę, tai susidraugavo po kokių kelių savaičių manau.. g.gif Tiesiog tiek laiko nakčiai ir išeinant į darbus mes juos laikėm atsikrai, o kartu suleisdavom tik būnant namie.. smile.gif Paskui apsiprato, kaip panos sako per durų apačią.. biggrin.gif Ir dabar kuo puikiausiai draugauja.. smile.gif

Manau anksčiau ar vėliau vis tiek susidraugautų, nekur dėtųsi.. tongue.gif

Taip, pamiršau paminėt, kad jis kastruotas smile.gif Tai vat ir aš galvoju, kad tikriausiai mergytės reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 24, 11:26)
Taip, pamiršau paminėt, kad jis kastruotas  smile.gif  Tai vat ir aš galvoju, kad tikriausiai mergytės reikia  g.gif

Jei kastruotas, tai manau realiai jokio skirtumo.. g.gif rolleyes.gif Kaip sakant, kažkaip jei būtų nekastruotas, tai ten tos konkurencijos, teritorijų žymėjimai prasidėtų ir pan. O dabaaar.. g.gif

Aišku, gal ką ir nusišneku.. smile.gif Bet manau kažkaip panašiai yra.. tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Nuokata paskaityk prašau smile.gif ir ateik pas mus išsirinkti katinėlį mirksiukas.gif
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Visi gyvūnai susidraugauja reikia tik laiko ir kantrybės. Imant maža kačiuką nesvarbu lytis, nes jis dar nekvepia nei gundančia katyte nei grėsmingu katinu smile.gif
Vilniuje kaip tik turime du žavius mažylius. Nuokata padarytumėt be galo gera darbą - paimdama iš mūsų mažyli jūs atlaisvinsite vietą kitam nabagiukui.
Atsakyti
mano katytei apie 10 mėn..turėjom svečių kažkur savaitę 2metų katę, tai kova baisi vykdavo, nei per metrą negalėjo prasieit doh.gif pačios pasidalino teritoriją: mažoji ant žemės, o didžioju visas spinteles okupavusi..net maistą ant spintelės buvau padėjus, nes kitaip vargšė būtų likus ramiai nepaėdus blink.gif essen.gif dėl wc, tai čia trumpas reikaliukas, apsisukdavo greit blush2.gif kol manoji saldžiai snausdavo, didžioji naktinių pasivaiksčiojimų išeidavo, jei prikeldavo miegančią, tai nuo garsų ir aš pabusdavau doh.gif

jau savaitė kaip mažą katinuką turim, pasišnypščia vienas ant kito ir viskas.. gana draugiškai sutaria.. bet vat naujakurys, šį kartą, daug aršesnis už damą, pastoviai urzgia ir šiaušiasi kai atstumas per mažas lotuliukas.gif

tikiu, kad vieną dieną rasiu miegančius kartu ir susiglaudusius wub.gif

taip pat jūsų atveju, jei tik norit, nebijokit, laikui bėgant susidraugaus. ne per pora dienų.... bet vistiek susidraugaus
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2008 08 24, 12:47)
4u.gif  Nuokata paskaityk prašau smile.gif ir ateik pas mus išsirinkti katinėlį  mirksiukas.gif
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Visi gyvūnai susidraugauja reikia tik laiko ir kantrybės. Imant maža kačiuką nesvarbu lytis, nes jis dar nekvepia nei gundančia katyte nei grėsmingu katinu smile.gif 
Vilniuje kaip tik turime du žavius mažylius. Nuokata padarytumėt be galo gera darbą - paimdama iš mūsų mažyli jūs atlaisvinsite vietą kitam nabagiukui.

Tai mes ir pirmą, senbūvį ėmėme iš Pifo thumbup.gif , pamatėm jo nuotrauką internete-nuvažiavom ir pasiėmėm smile.gif

Duosim jūsų straipsniuką tėveliui paskaityt, nes tėčiui labai gaila mūsų senbuvio Simbukio, sako vargšas, nuskriaustas jis gali likti, nes tada dėmesį dalinsim dviem, o ne jam vienam smile.gif
aisha7 ačiū labai 4u.gif Dairomės mes ryžiuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 24 rugpjūčio 2008 - 13:54
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 25, 18:09)
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais

O sako, kad anksčiau ar vėliau apsipranta g.gif Pasirodo, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 25, 21:09)
O sako, kad anksčiau ar vėliau apsipranta  g.gif Pasirodo, kad ne  g.gif

visai nemaloni išimtis g.gif unsure.gif
Atsakyti
Tai va-norėčiau parašyti, kad pasiėmėm ryžiuką tokį, kokio norėjom smile.gif Kaip priėmė paklaustumėt??? Ogi pirmą dieną buvo baisu už jo gyvybę, vyresnysis purškė ant jo, kriukėjo verysad.gif Ir visur sekiojo paskui mažiuką lotuliukas.gif Net maistą buvom palikusi mažiuko kitam kambarį-galvojau jį ten migdysiu, atskirai, tai dičkis suėdė lotuliukas.gif Nei sekundei nepaleisdamas jo iš akių smile.gif Naktis buvo bemiegė doh.gif Tiesa, bandžiau naktį išnešti, bet kur tau doh.gif pradėjo graudžiai miauksėt, tai atgal parsinešiau smile.gif Antrą ir trečią dieną jau nebepurkščia, muša jį, bet mažas greitas nepasiduoda lotuliukas.gif Kai dičkis pribėga-tas ant nugaros atsigula ir savo priekinėm kojytėm mosikuoja, tai mano vyresnėlis tada atšoka thumbup.gif Žodžiu nepasiduoda smile.gif Nu ir dvi niankos paskui-dukra ir aš prižiūrim thumbup.gif Šiandien dar ta stadija, kad visur visur sekioja thumbup.gif Valgo dičkis normaliai, lepinu jį, pastoviai sakau, kad myliu, pabart, aišku, irgi gauna, nes nu kartas mažius sucypi, matomai įkanda skaudžiau, bet šiaip žaidžia su pelytėm-lygtais viskas gerai thumbup.gif O mažas irgi toks nieko sau thumbup.gif įdedu dičkiui, tai tas prilenda ir puola valgyt, o dičkis nesupranta, tupi, nieko nedaro smile.gif Tai padėjau dičkiui maistą ant palangės, kad mažas nepasiektų smile.gif Ačiū visoms už patarimus, taip, kad kas turit galimybę, tai auginkit kelis kačiukus, kantrybės ir ištvermės visoms smile.gif
Atsakyti