Na tikuos viskas praeis greičiau nei tikėsimės. Artimiausiu metu turėtu atsirasti mano katytri drauge Orientale ir dar vyras labai nori sfinksiukes. Galimas daigtas, kad mažės atsiras vienu metu abi namuose. Tikiuos senoji jas priims
Sveikos,
atleiskit, perverčiau, bet neradau tokios temos, jei pražiopsojau, tai tuoj pat ištrinsiu
Turiu katiną, lapkritį bus 2 metai, carą caraitį-visų mylimą ir lepinamą Pažiūrėjom SM, tiek daug yra dovanojamų kačiukų ir sugalvojom, kad galėtumėm dar vienam katukui padėti surasti namučius Prieš savaitėlę turėjom vieną kačiuką berniuką namie (mūsų namučiai buvo jo tarpinė stotelė ) apie 3 mėn., prabuvo jis pas mus gal pusvalandį, tai mūsų senbuvis ant jo inkštė, kriuksėjo netgi , žodžiu buvo baisu dėl mažiaus gyvybės Pirmą kartą pamačiau, kad mūsų mylimukas toks piktas Net ant mane inkštė, kai bandžiau jį paimt, bet nekando ir nepuolė
Tai dabar tokios mintys, kad gal patinuko nereikia imt, o imt mergaitę, gal nebus tokios kovos už teritoriją? O gal toks katinas niekad neįsileis antro katinuko?
atleiskit, perverčiau, bet neradau tokios temos, jei pražiopsojau, tai tuoj pat ištrinsiu
Turiu katiną, lapkritį bus 2 metai, carą caraitį-visų mylimą ir lepinamą Pažiūrėjom SM, tiek daug yra dovanojamų kačiukų ir sugalvojom, kad galėtumėm dar vienam katukui padėti surasti namučius Prieš savaitėlę turėjom vieną kačiuką berniuką namie (mūsų namučiai buvo jo tarpinė stotelė ) apie 3 mėn., prabuvo jis pas mus gal pusvalandį, tai mūsų senbuvis ant jo inkštė, kriuksėjo netgi , žodžiu buvo baisu dėl mažiaus gyvybės Pirmą kartą pamačiau, kad mūsų mylimukas toks piktas Net ant mane inkštė, kai bandžiau jį paimt, bet nekando ir nepuolė
Tai dabar tokios mintys, kad gal patinuko nereikia imt, o imt mergaitę, gal nebus tokios kovos už teritoriją? O gal toks katinas niekad neįsileis antro katinuko?
O jis kastruotas ar ne? Pas mano seserį gyvena kastruotas ir laukinis valkatėlė bachuriukas, kuris ateina tik paėst ir panakvoti.. Tai sutaria gerai..
Aš pati turiu bernaitį, tačiau irgi kastruotas. Įsitaisiau miargytę, tai susidraugavo po kokių kelių savaičių manau.. Tiesiog tiek laiko nakčiai ir išeinant į darbus mes juos laikėm atsikrai, o kartu suleisdavom tik būnant namie.. Paskui apsiprato, kaip panos sako per durų apačią.. Ir dabar kuo puikiausiai draugauja..
Manau anksčiau ar vėliau vis tiek susidraugautų, nekur dėtųsi..
Aš pati turiu bernaitį, tačiau irgi kastruotas. Įsitaisiau miargytę, tai susidraugavo po kokių kelių savaičių manau.. Tiesiog tiek laiko nakčiai ir išeinant į darbus mes juos laikėm atsikrai, o kartu suleisdavom tik būnant namie.. Paskui apsiprato, kaip panos sako per durų apačią.. Ir dabar kuo puikiausiai draugauja..
QUOTE(Vasaroti @ 2008 08 24, 12:24)
O jis kastruotas ar ne? Pas mano seserį gyvena kastruotas ir laukinis valkatėlė bachuriukas, kuris ateina tik paėst ir panakvoti.. Tai sutaria gerai..
Taip, pamiršau paminėt, kad jis kastruotas Tai vat ir aš galvoju, kad tikriausiai mergytės reikia
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 24, 11:26)
Taip, pamiršau paminėt, kad jis kastruotas Tai vat ir aš galvoju, kad tikriausiai mergytės reikia
Jei kastruotas, tai manau realiai jokio skirtumo.. Kaip sakant, kažkaip jei būtų nekastruotas, tai ten tos konkurencijos, teritorijų žymėjimai prasidėtų ir pan. O dabaaar..
Aišku, gal ką ir nusišneku.. Bet manau kažkaip panašiai yra..
Nuokata paskaityk prašau ir ateik pas mus išsirinkti katinėlį
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Visi gyvūnai susidraugauja reikia tik laiko ir kantrybės. Imant maža kačiuką nesvarbu lytis, nes jis dar nekvepia nei gundančia katyte nei grėsmingu katinu
Vilniuje kaip tik turime du žavius mažylius. Nuokata padarytumėt be galo gera darbą - paimdama iš mūsų mažyli jūs atlaisvinsite vietą kitam nabagiukui.
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Visi gyvūnai susidraugauja reikia tik laiko ir kantrybės. Imant maža kačiuką nesvarbu lytis, nes jis dar nekvepia nei gundančia katyte nei grėsmingu katinu
Vilniuje kaip tik turime du žavius mažylius. Nuokata padarytumėt be galo gera darbą - paimdama iš mūsų mažyli jūs atlaisvinsite vietą kitam nabagiukui.
mano katytei apie 10 mėn..turėjom svečių kažkur savaitę 2metų katę, tai kova baisi vykdavo, nei per metrą negalėjo prasieit pačios pasidalino teritoriją: mažoji ant žemės, o didžioju visas spinteles okupavusi..net maistą ant spintelės buvau padėjus, nes kitaip vargšė būtų likus ramiai nepaėdus dėl wc, tai čia trumpas reikaliukas, apsisukdavo greit kol manoji saldžiai snausdavo, didžioji naktinių pasivaiksčiojimų išeidavo, jei prikeldavo miegančią, tai nuo garsų ir aš pabusdavau
jau savaitė kaip mažą katinuką turim, pasišnypščia vienas ant kito ir viskas.. gana draugiškai sutaria.. bet vat naujakurys, šį kartą, daug aršesnis už damą, pastoviai urzgia ir šiaušiasi kai atstumas per mažas
tikiu, kad vieną dieną rasiu miegančius kartu ir susiglaudusius
taip pat jūsų atveju, jei tik norit, nebijokit, laikui bėgant susidraugaus. ne per pora dienų.... bet vistiek susidraugaus
jau savaitė kaip mažą katinuką turim, pasišnypščia vienas ant kito ir viskas.. gana draugiškai sutaria.. bet vat naujakurys, šį kartą, daug aršesnis už damą, pastoviai urzgia ir šiaušiasi kai atstumas per mažas
tikiu, kad vieną dieną rasiu miegančius kartu ir susiglaudusius
taip pat jūsų atveju, jei tik norit, nebijokit, laikui bėgant susidraugaus. ne per pora dienų.... bet vistiek susidraugaus
QUOTE(aisha7 @ 2008 08 24, 12:47)
Nuokata paskaityk prašau ir ateik pas mus išsirinkti katinėlį
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Dviejų kačių draugystė
Papildyta:
Tai mes ir pirmą, senbūvį ėmėme iš Pifo , pamatėm jo nuotrauką internete-nuvažiavom ir pasiėmėm
Duosim jūsų straipsniuką tėveliui paskaityt, nes tėčiui labai gaila mūsų senbuvio Simbukio, sako vargšas, nuskriaustas jis gali likti, nes tada dėmesį dalinsim dviem, o ne jam vienam
aisha7 ačiū labai Dairomės mes ryžiuko
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 25, 18:09)
Na nežinau kaip pas kitus,o pas mane jau metai kaip jokia draugyste net nekvepia ,maždaug prieš metus atsivežiau savo kastruotą katinėlį (tuo metu jam buvo 1m.)pas savo panelę(4m),tai pradžioje ,kol katinas buvo nedrąsus tai šiaip taip gyvenom, na o kai kastratas apsiprato ir suprato kad čia dabar jo namai tai ramybė pasibaigė,katytė gyvena antrame aukšte(ant sekcijos,durų,spintoje...)nes tas balvoniukas net neduoda praeiti,vaikosi bet kokiu atveju,mes ir draudžiam ir baudžiam niekas nepadeda,na o kai katytei morčius tai katinas pasigauna mano gražuolę(jai tai tuo metu kaifas)įsikanda kupron ir laiko ,bet kai daugiau nieko nesugeba ,tai ir paleidžia.Va taip mes ir gyvename su 2 katuliais
O sako, kad anksčiau ar vėliau apsipranta Pasirodo, kad ne
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 25, 21:09)
O sako, kad anksčiau ar vėliau apsipranta Pasirodo, kad ne
visai nemaloni išimtis
Tai va-norėčiau parašyti, kad pasiėmėm ryžiuką tokį, kokio norėjom Kaip priėmė paklaustumėt??? Ogi pirmą dieną buvo baisu už jo gyvybę, vyresnysis purškė ant jo, kriukėjo Ir visur sekiojo paskui mažiuką Net maistą buvom palikusi mažiuko kitam kambarį-galvojau jį ten migdysiu, atskirai, tai dičkis suėdė Nei sekundei nepaleisdamas jo iš akių Naktis buvo bemiegė Tiesa, bandžiau naktį išnešti, bet kur tau pradėjo graudžiai miauksėt, tai atgal parsinešiau Antrą ir trečią dieną jau nebepurkščia, muša jį, bet mažas greitas nepasiduoda Kai dičkis pribėga-tas ant nugaros atsigula ir savo priekinėm kojytėm mosikuoja, tai mano vyresnėlis tada atšoka Žodžiu nepasiduoda Nu ir dvi niankos paskui-dukra ir aš prižiūrim Šiandien dar ta stadija, kad visur visur sekioja Valgo dičkis normaliai, lepinu jį, pastoviai sakau, kad myliu, pabart, aišku, irgi gauna, nes nu kartas mažius sucypi, matomai įkanda skaudžiau, bet šiaip žaidžia su pelytėm-lygtais viskas gerai O mažas irgi toks nieko sau įdedu dičkiui, tai tas prilenda ir puola valgyt, o dičkis nesupranta, tupi, nieko nedaro Tai padėjau dičkiui maistą ant palangės, kad mažas nepasiektų Ačiū visoms už patarimus, taip, kad kas turit galimybę, tai auginkit kelis kačiukus, kantrybės ir ištvermės visoms