Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

QUOTE(zauke @ 2015 08 04, 17:42)
Man atrodo viskas bus gerai.Gal pries tris savaites dukra atsiveze savo katina,namuose mano yra,tai gana ilgai aiskinosi santykius.Buvo ir urzgimu,ir draskymosi,bet dabar jau gerai.Jau vienas kita ir aplaizo,ir jei zaidzia,tai zaidzia jau draugiskai.Kantrybes ir sekmes.

Visiškai sutinku.

Labai gerai, kad jaunesnis katinėlis nereaguoja į senos katės urzgimus. Dažniausiai katinai su laiku susidraugauja. O jei nesusidraugauja, tai bent jau nesidrasko ir neurzgia. Be to, kartais senų katinų kartais charakteriai keičiasi, jie tampa meilesni. Iš savo patirties galiu pasakyt, kad 2 katinai namuose daug geriau negu 1. Svarbiausia abiems skirt dėmesio ir meilės.
Atsakyti
Ačiū!
Progresas labai lėtas, bet yra.
Jau būna kai nosis į nosį tupi per 50 cm. bet tyliai.
Atsakyti
Sveikos kačių mylėtojos. Turiu ir aš panašią "bėdelę". Turiu du katinukus berniukus, kastruotus. Ir atklydo pas mus katytė (mergytė). Labai meili žmogui, visada šalia. Išpradžių labai baisus susipažindinimas nebuvo. Katytę sterilizavom, atrodo jau lyg ir viskas gerai, susiglaudę nemiegodavo bet viena lova prie manęs pasidalindavo. Ir vieną dieną mergina "išprotėjo". Puola berniukus kaip reikalas, su nagais net kailį išpeša. Jeigu tik pamato kurį nors tai gatava į gabalus suplėšyti. Vienas katinas gyvena ant sekcijos, kitas-ant šaldytuvo. Mergaitės su katinais vienos nepalieku, jei būnam kartu tai katytė su pavadėliu vedžiojiu. Ar čia hormonai po sterilizacijos siautėja?
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi atradusi sita aprasyma. Manes laukia sita linksmybe suvesti du katinukus. Butinai pasinaudosiu smile.gif

QUOTE(gravel @ 2006 10 16, 16:55)
Pacituosiu vienos katinininkės išsamų aprašymą ;)

Atsakyti
VeroniQ, kaip linksmybės pasisekė? 4u.gif

O aš šitą temą paskaičiau jau "po visam". Ir gerai, nežinojau, nesibaiminau, jokių metodikų netaikiau ir viskas įvyko paprastų paprasčiausiai bigsmile.gif

Turėjom kelių metų amžiaus katę maždaug 3 mėnesius, kai netikėtai teko priglaust dar ir mažą (gal kokių 2 mėn.) pamestinuką katinuką. Pirmiausia pas veterinarus, apžiūra, skiepai, vaistai, o tada namie tiesiog paleidom tam pačiam kambary prie senosios ir stebėjom. Mažyliui visiškas dzin, įdomiau kas po lova, o senoji atbula trauktis trauktis... ir sprukti kuo toliau bigsmile.gif Kelias dienas ji bijojo, mažiukas beveik nereagavo, gal tik iš smalsumo kartais bandydavo prisiartint. Aišku, šnekinom, glostinėjom ir žaidėm su abiem. Po truputį pradėjo ir senoji smalsaut, apsiuostinėt, pasibaksnot nosim. Pagaliau įsitikino, kad šitas tigras nesiruošia jos pasitiekt pietums, ir prasidėjo dviejų chuliganų draugiški šėliojimai. Nuo "medžioklės", slėpynių, gaudynių ir ristynių namai aukštyn kojom, smulkūs daiktai tiesiog dingsta, trapūs - dūžta, kabantys - krinta, plyštantys - dryksta.... Na, svarbu katės laimingos bigsmile.gif Ir kartais net taikiai pasnaudžia. Geriausia, žinoma, jei viena gauna įsitaisyt vyrui ant kelių, kita man.
Reziumė: nereikia iš anksto bijoti! Nesakau, kad nereikia informacijos pasiieškot dėl visa ko, negali gi žinot, ar neprireiks...
PS. Didžioji sterilizuota, mažiuko tas laukia vėliau, tai giminės pagausėjimo nebus.
Atsakyti

Sveikos kačių mylėtojos. Kreipiuosi pagalbos, nes jau nebežinau kas darosi. Žodžiu priglaudėm katę, kuri atsivedė prieš daugiau nei du mėn. kačiukų. Nesenai kačiukus išdovanojom, liko vienas patinėlis. Prieš pora savaičių katę sterilizavom. Viskas kaip ir gerai. Tokia pat meili, rūpestinga, kaip ir nieko nepasikeitė. Bet jau kelios dienos kaip smegenėlės susisuko jai... muša, skriaudžia savo vaiką. O jau šiandien ryte kas darėsi baisu! Taip susikibo abu, kad vaje vaje. Vyras liko apkandžiotas apdraskytas, nes norėjo apginti katinėlį. Laikom atskiruose kambariuose. Kame galėtų būti problema? Dėmesio, meilės tikrai užtenka abiems. Pavydas? Hormonai?

Atsakyti