Įkraunama...
Įkraunama...

Antra katė namuose

QUOTE(paperdoll @ 2011 04 12, 18:04)
sos! pas mane dedasi kazkos idijotizmas! mano katinai dar pries pora valandu negalejo vienas be kito, vienas kita laize, miegojo tik kartu, ir vat jaunesneji isveziau kastruoti, atveziau dabar ir toks jausmas, kad jie vienas kito nepazista, t.y. vyresnysis neatpazista mazojo, vel snypscia, urzgia ant jo, lyg pirma karta matytu... cia normaliai isvis, jie susidraugaus kaip anksciau?

o jie abu kastruoti? ar tik vienas? nes kates labai jaucia toki dalyka. Siaip, jei jau buvo susibiciuliave turetu po kurio laiko vel susidraugauti. Katinas pabuvo veterinarijoj, per visa ta laika, jau kiek visokiu pasaliniu kvapu, o dar kastruotas, tai jau savotiskai kaip ir nesavas, nes jau "ne vyras". As manau, kad cia normali reakcija ir, kad viskas pasisuk teigiama linkme.wink.gif
Atsakyti
taip. dabar jau abu kastruoti.. nieko nesuprantu kaip per keleta valandu jis galejo ji pamirsti, 11 isveziau, o pries valanda atveziau, jie tokie geri draugai buvo, visada kartu, taip mylejo vienas kita, o dabar hopa ir kaip pirma diena! svarbiausia, kad mazas jau spejo i bendra wc nueiti, dabar bijau, kad tik vyresnysis neatsisakytu ten eiti.. bet na as suprantu, kad katinams kvapas yra viskas, bet nejaugi jis jo neatpazista? kaip tik as tikejausi, kad jis ji atpazis ir palaikys, jaus kad jam skauda po operacijos, pagules kartu.. o cia va taip vat :/
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 04 12, 18:25)
taip. dabar jau abu kastruoti.. nieko nesuprantu kaip per keleta valandu jis galejo ji pamirsti, 11 isveziau, o pries valanda atveziau, jie tokie geri draugai buvo, visada kartu, taip mylejo vienas kita, o dabar hopa ir kaip pirma diena! svarbiausia, kad mazas jau spejo i bendra wc nueiti, dabar bijau, kad tik vyresnysis neatsisakytu ten eiti.. bet na as suprantu, kad katinams kvapas yra viskas, bet nejaugi jis jo neatpazista? kaip tik as tikejausi, kad jis ji atpazis ir palaikys, jaus kad jam skauda po operacijos, pagules kartu.. o cia va taip vat :/

Labai jau jie specifiniai. As irgi buvau mazaja issivezus i teviske, tai vel jai buvo kaip nauja diena namuose, katinas vel prieme kaip svieziena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 04 12, 17:25)

Po kastracijos katinai jaučiasi neblogai smile.gif (Kastravau 3, tai palyginus su katėm visi žvalus ir aktyvus buvo biggrin.gif)
O neatpažinti gali, nes kvapai kiti manau smile.gif Mano katė šnypščia ant kitų katinų ar kačių parneštų iš vet. klinikos smile.gif
Susitvarkys viskas smile.gif
Atsakyti
na tikiuosi, nes man labai nesuprantama ir ziauriai gaila, kad jis taip nepriima sad.gif nes jie tsip graziai mylejo vienas kita ir draugavo sad.gif
Atsakyti
o kas nors girdėjote tokį triuką, jog kailius kartu gyvenančių gyvūnų gerai vienas i kitą sutrinti reikia? Mano mama praktikuodavo... pas mus suveikdavo...net šuo su kate susidraugaudavo.
Atsakyti
na, taip, cia rase apie tai, bet mano katinai pusplikiai, ten kailio nera.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 04 12, 19:04)
sos! pas mane dedasi kazkos idijotizmas! mano katinai dar pries pora valandu negalejo vienas be kito, vienas kita laize, miegojo tik kartu, ir vat jaunesneji isveziau kastruoti, atveziau dabar ir toks jausmas, kad jie vienas kito nepazista, t.y. vyresnysis neatpazista mazojo, vel snypscia, urzgia ant jo, lyg pirma karta matytu... cia normaliai isvis, jie susidraugaus kaip anksciau?

Nepergyvenkit, viskas bus gerai. Cia tiesiog del tu nauju kvapu pyksta. Pas mus kai i svecius ateina mano katino brolis, tai mazylis katinas su juo draugauja, o didysis ne. Tai po to didysis visa para pyksta ant mazojo, kam tas su svetimais katinais trynesi smile.gif Is veterinaro kai parvesdavau, tai irgi ne pyragai maziui budavo...Bet kazkur po paros viskas grizdavo i savo vezes.
Atsakyti
aciu labai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 04 13, 09:21)
aciu labai smile.gif  4u.gif

Mano katė dvi dienas šnypštė ant katino,kai šis apsilankė vet.klinikoje. Grįžo tikrai su veto kvepalų kvapu ir vargšiukas dvi dienas nesuprato, kas namie dedasi, kodėl pykstama ant jo, juk draugai neišskiriami buvo.
Viskas bus gerai,įgaus vėl namų kvapą,apsipras ir vėl miegos kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
reikalai gereja, aciu jums visoms labai labai :*
Atsakyti
Svarbiausia apsisarvuoti kantrybe, nieko nera neimanomo. wink.gif
Atsakyti