Juoduke, anksčiau ar vėliau turėtų susigyventi. Nežinau, pas mane jos gan greit nustojo pjautis, bet puldinėjimų buvo. Šiaip tai palikau joms aiškintis pačioms, nesikišau perdaug, bet senbuvė buvo drausminama jei perdaug įsijausdavo, tai kažkaip susiprato. Bet aš ją auklėjau nuo pirmų dienų ir ji žino, kad čia bosas esu aš.
Taigi, tiesiog nukarpyk nagus ABIEMS, kad nesusižalotų. Ir leisk aiškintis patiems. Tie puldinėjimai pasibaigs, nes naujokę tiesiog užknis. O katės hierarchiją aiškinas ne vieną kartą visiems laikams, bet gan dažnokai braižo ribas iš naujo

Taigi, turėk kantrybės. Karts nuo karto sudrausmink "chuliganą". Ir ne purkštuku, o papurtyk už spranduko ir apšnypšk. Purkštuku gali tik nutraukt peštynes. Ir svarbiausia - drausmink tik pagautą nusikaltimo vietoje
Tavo pareiga užtikrinti, kad gyvūnai vienas kito nesužalotų - taigi, karpyk nagučius abiems, sukandžiot, tai nesusikandžios jie baisiai, bet katės mušasi per snukį, tai nenukarpyti nagai jau kelia pavojų. Abiems dėmėsio skirk vienodai, jei glostai vieną, ir ateina kitas - glostyk abu. Ir geriausiai, kad glostytum kol kas tik abu, nes tada matys, jog buvimas kartu yra malonus. Aišku, būtinai pastatyk atskirus tualetus ir atskirus dubenukus maistui ir vandeniui. Ir nesinervink bei stenkis mažiau kištis - susidraugaus.
F12 - kokio mažumo naujokėlis? Jei labai jau svorio kategorijos skiriasi, tai pirmiausiai nukirpk nagus abiems, ir tada gali pamėginti suleisti, bet prižiūrėk. Išvis, net jei panašaus sudėjimo katinai, nukirpk jiems nagučius, bus tikrai ramiau ir saugiau. Turėk pasiruošus vandens purkštuką, ar puoduką - jei pešis, galėsi atskirti. Pradžiai, gal naujoką įdėk į keliondėžę ir palik kokiai valandžiukei su senbuviu. Paskui paleisk. Jei labai nesipeš - tai tada gali apsiramint. Pasidaužymai per snukučius ir šnypštavimai dar nėr peštynės, tiesiog prižiūrėk.

The dreams in which I'm dying are the best I ever had.