Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

gal kas iš čia diskutuojančių galėtų paaiškinti tokį faktą. į namą įsistačiau plastikinius langus, tačiau kažkodėl jų apačia rytais aprasoja. kodėl ?
Atsakyti
Sveiki smile.gif

norėjau, kad man patvirtintumėt arba paneigtumėm tokį dalyką, kad puta, kurią purškia aplink langus, duris yra neatspari šalčiui, ta prasme ji minusinėj temperatūroj, kažkaip netaip sustingsta, kad reikia purkšti tik pliusinėj temperatūroj. ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 11 16, 08:35)
Sveiki  smile.gif

norėjau, kad man patvirtintumėt arba paneigtumėm tokį dalyką, kad puta, kurią purškia aplink langus, duris yra neatspari šalčiui, ta prasme ji minusinėj temperatūroj, kažkaip netaip sustingsta, kad reikia purkšti tik pliusinėj temperatūroj. ar tiesa?

yra ziemos orams skirta puta, skirta iki -10 montavimui
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2007 11 16, 10:29)
yra ziemos orams skirta puta, skirta iki -10 montavimui

o jei norės purkšti su paprasta? g.gif neleisti purkšt ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 11 16, 09:44)
o jei norės purkšti su paprasta?  g.gif  neleisti purkšt ?  unsure.gif

na cia jau jums spresti lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas apie spalvą. Ar tamsiai ruda (juodo šokolado) spalva laminuojama ant kažkaip kitaip rudo rėmo, ar liejant rėmą iš karto dedama tiek kiek reikia pigmento? Ir koks apytikriai kainos skirtumas langų tamsiai rudu rėmu ir "mediniu" (imitacija)?
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 11 18, 21:08)
Klausimas apie spalvą. Ar tamsiai ruda (juodo šokolado) spalva laminuojama ant kažkaip kitaip rudo rėmo, ar liejant rėmą iš karto dedama tiek kiek reikia pigmento? Ir koks apytikriai kainos skirtumas langų tamsiai rudu rėmu ir "mediniu" (imitacija)?

Priekine sienele gaminama kitos spalvos ir papildomai uzlydoma medzio imitacijos plevele.

Kitos imones ant baltos spalvos uzlydo plevele, dar kitos uzlieja kieto akrilo danga be medzio imitacijos.

Geriausias variantas kur papildomai uzlydoma medzio imitacijos plevele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2007 11 20, 14:45)
Priekine sienele gaminama kitos spalvos ir papildomai uzlydoma medzio imitacijos plevele.

Kitos imones ant baltos spalvos uzlydo plevele, dar kitos uzlieja kieto akrilo danga be medzio imitacijos.

Geriausias variantas kur papildomai uzlydoma medzio imitacijos plevele thumbup.gif

Klausimas nelabai aiškiai atsakytas g.gif Bent jau aš, kaip blondinė iš prigimties, nelabai supratau. Rašau aiškiau (tikiuosi mirksiukas.gif ).
Renkuosi langus tarp tamsiai rudų ir tamsiai rudų su medžio imitacija. Taigi, mane domina kainos skirtumas tarp jų, jei galima, procentais, jei ne - imam du vienodus langus 1m×1m, vienas tamsiai rudas, kitas "medinis". Koks kainų skirtumas?
Atsakyti
gal čia gausiu atsakymą į rūpimą klausimą.gal kam taip buvo.vasarą susidėjom langus iš Hermio projektų.atėjo ruduo ir pradėjo tie langai rasoti,net palangės būna šlapios,šone esanti apdaila sidrėksta.galvojau,pradės šildyti ir baigsis tai.bet atėjo šildymo sezonas,o problema liko.ir vėdinu,ir valau tą rasojimą,bet tai nepadeda.vakare nuvalau,ryte vėl tas pats.paskambinau firmai,atvažiavo ir pasakė,kad čia ne jų kaltė.butas kampinis,drėgmės per daug.bet jie neturi drėgmės matuoklio.vakar langai buvo atidari 2val,bet ryte vėl tas pats.jau atsibodo.o gal blogai įdėti langai?ar kelti jiems pretenziją?
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 11 20, 17:04)
Klausimas nelabai aiškiai atsakytas g.gif Bent jau aš, kaip blondinė iš prigimties, nelabai supratau. Rašau aiškiau (tikiuosi mirksiukas.gif ).
Renkuosi langus tarp tamsiai rudų ir tamsiai rudų su medžio imitacija. Taigi, mane domina kainos skirtumas tarp jų, jei galima, procentais, jei ne - imam du vienodus langus 1m×1m, vienas tamsiai rudas, kitas "medinis". Koks kainų skirtumas?

pabandysiu suprantamai: jei lango, duru viena puse spalvota, kita balta, langas brangesnis uz visai balta apie 15 proc. Jei abi puses spalvotos - 30 proc. Kainos spalvu nesiskiria, nebent labai nezymiai. Yra standartines spalvos paleteje spalvu ir retesnes, retesniu ilgesnis gaminimo terminas, ir jei laaabai reta spalva, tai gali ir brangiau kainuot. Bet Jusu atveju ne. thumbup.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, ar turi ką nors duoti, ta prasme kažkokį popiertgalį, kai įdeda langus g.gif ta prasme kad įrodyčiau kurią dieną sudėta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serpentes: 22 lapkričio 2007 - 17:15
Langai rasoja dėl to, kad per maža buto ventiliacija. Kai buvo seni langai ventiliuodavosi butas pro nesandarius langus ir niekas nerasojo. Pas mane irgi butas kampinis - šaltas. Sudėjau langus, įstiklinau balkoną ir pradėjo ne tik langai rasoti, bet ir tolimiausia nuo langų siena pelyti. Plastiko pliusas šiluma - prisidėjo apie 5-6 laipsniai, minusas viskas pūna iš vidaus.
Sprendimas: iškirtau tolimiausiam kampe sienoje skylę į lauką ir įdėjau mashaniškai reguliuojamą ventiliaciją. Apie 2 laipsnius šilumos atidaviau į lauką, dar 4 laipsniai liko. Butas šiltas ir sausas. Žiemą apie 21-23.
Atsakyti