Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 11:55)
Dujokauke, TU man šiandien vėl kažkokia su ne kokiom mintim...

Tai duokit žmogui visų pirma iš miegų pabusti... va, nueisiu į mokyklą, tai kaip nors prasibudinsiu. Dar kaip tyčia šiandien pamokų nedaug, ale tokios rimtos. Iš tiesų tai aš šiandien tokia sado-mazo. Bijokite, bijokite... (po spinta slėptis neverta - aš ten pirmiausiai ieškau)
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 20, 10:44)
..Išgėriau "ratų". Dabar vėl jaučiuos gerai...

išgėrei 'ratų' ? ta prasme- čia ekstazio? Ar aš čia ne taip supratau blink.gif
Atsakyti
Tu savo tokiom mintim terši mūsų gražų forumą schmoll.gif
Nepyk, bet tai tiesa. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 20 kovo 2007 - 10:05
QUOTE(zizelius @ 2007 03 20, 12:03)
išgėrei 'ratų' ? ta prasme- čia ekstazio? Ar aš čia ne taip supratau  blink.gif

Būtent, kad ne taip supratai. Tai tik palyginimas, metafora.
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 12:05)
Tu savo tokiom mintim terši mūsų gražų forumą[COLOR=purple][FONT=Arial]  schmoll.gif
[FONT=Arial][COLOR=blue]Nepyk, bet tai tiesa.
  doh.gif

Tai tik dar vienas įrodymas, jog Dujokaukee - tik depresuota mulkė, visiems gadinanti jų gražų gyvenimą.
Nieko tokio. Pripratau. Tėvai jau seniai padėjo skersą ant mano problemų. Kaip nors pati išsikapstysiu.
Atsakyti
Mes nepadėjom s...
Tik Tu pati turi nors truputį stengtis, bet į šį skyrelį gražiai rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 20, 11:07)
Tai tik dar vienas įrodymas, jog Dujokaukee - tik depresuota mulkė, visiems gadinanti jų gražų gyvenimą.
Nieko tokio. Pripratau. Tėvai jau seniai padėjo skersą ant mano problemų. Kaip nors pati išsikapstysiu.

Nori, kad tavęs visi gailėtųsi... doh.gif
Nieks tau nepadės, jei pati sau nepadėsi...
Taigi-aukščiau nosi, arba gyvenk, kaip gyvenus (jei tau taip gerai)...
Atsakyti
o va as po dvieju sav. eisiu vairavimo egza laikyti tongue.gif , tik nezinau, kaip cia nusiteikti, kad stresas manes nepavarytu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 20, 10:26)
o va as po dvieju sav. eisiu vairavimo egza laikyti  tongue.gif , tik nezinau, kaip cia nusiteikti, kad stresas manes nepavarytu  mastau.gif

pasitelk savo moteriškumą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 20, 11:26)
o va as po dvieju sav. eisiu vairavimo egza laikyti  tongue.gif , tik nezinau, kaip cia nusiteikti, kad stresas manes nepavarytu  mastau.gif

o tu tiesiog zinok kad viskas bus gerai, ir tu be vargo islaikysi ax.gif
Atsakyti
Arba išsivaizduok, kad jas jau turi ir kaip ''skaldai'' su savo mašiniuku po miestą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 10:55)
Arba išsivaizduok, kad jas jau turi ir kaip ''skaldai'' su savo mašiniuku po miestą.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

cia tai geras lotuliukas.gif , kazka panasaus skaiciau knygoje, jei nori turet auto, turi ja isivaizduoti, kaip ja lieti, kaip sedi salone, kaip begius perjungineji, kaip vaira laikai, suki, ir pan. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 20 kovo 2007 - 11:13
aš tai savo namą ryškiai matau biggrin.gif gal ne tiek namą kiek vietą kur jis bus ir taip mane ten traukia biggrin.gif
Atsakyti