Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

įsijungsiu ir aš į jūsų džiūgaujantį būrį smile.gif

vakar prieš miegą mintimis nuklydau į gūdų mišką, gaubiantį mano pačios esmę. ilgai broviausi per tamsią tankme, pavargau ir buvau beprarandanti viltį, kai pagaliau išėjau į nedidelę pievelę. po kojomis žalia žolytė, virš galvos žydro dangaus lopinėlis. pro šalį dūzgia kamanės ir praplevena drugeliai. nuėjau į patį pievelės vidurį, pritupiau ir iš kišenės išsitraukiau mažytę sėklytę, tuputį apvytusią nuo kasdienių nerimastingų minčių, ir švelniai įspaudžiau ją tarp kupinų gyvybės žolės stiebelių - į juodą vaisingą žemę. ant sėklytės aukso raidėm žibėjo "laimė". atsiguliau ant žolės ir sau pasižadėjau - puoselėsiu ir saugosiu tą sėklytę, kad ji išaugtų į didelį stiprų medį. jei reikės, pati į dangų pakilsiu, kad parvyčiau lietaus pritvinkusius debesis...

gal ir be ryšio čia parašiau, bet nuo vakar vakaro mintyse ramu ir gera... ir vis pagaunu save tiesiog besišypsančią rolleyes.gif

mintys išties daug gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2007 03 20, 01:17)
O kas tas yr "Pasamonės galia"? Čia knyga ar kas? Aš irgi paskaityt norėč  blush2.gif
Nu ir įšokau aš čia kaip į važiuojantį traukinį hihihi.gif
Labas vakaras  4u.gif Ar naujokę priimsit?  bigsmile.gif

bye1.gif
knyga, rasi turbut kiekvienam knygyne drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(tamsiTyla @ 2007 03 20, 02:11)
įsijungsiu ir aš į jūsų džiūgaujantį būrį smile.gif

vakar prieš miegą mintimis nuklydau į gūdų mišką, gaubiantį mano pačios esmę. ilgai broviausi per tamsią tankme, pavargau ir buvau beprarandanti viltį, kai pagaliau išėjau į nedidelę pievelę. po kojomis žalia žolytė, virš galvos žydro dangaus lopinėlis. pro šalį dūzgia kamanės ir praplevena drugeliai. nuėjau į patį pievelės vidurį, pritupiau ir iš kišenės išsitraukiau mažytę sėklytę, tuputį apvytusią nuo kasdienių nerimastingų minčių, ir švelniai įspaudžiau ją tarp kupinų gyvybės žolės stiebelių - į juodą vaisingą žemę. ant sėklytės aukso raidėm žibėjo "laimė". atsiguliau ant žolės ir sau pasižadėjau - puoselėsiu ir saugosiu tą sėklytę, kad ji išaugtų į didelį stiprų medį. jei reikės, pati į dangų pakilsiu, kad parvyčiau lietaus pritvinkusius debesis...

gal ir be ryšio čia parašiau, bet nuo vakar vakaro mintyse ramu ir gera... ir vis pagaunu save tiesiog besišypsančią  rolleyes.gif

mintys išties daug gali  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu thumbup.gif ir kaip gali neprisijungti, kad net paskaicius jusu sviesiu minciu dusioje drugeliai soka 4u.gif o jeigu rimtai, tai, kaip ir daugumai kasdienine rutina ir rupesciai uzvaro debeseli virs galvos, tik aciu Dievui prisiminiau, kad po lietaus visada sviecia saule ir rupesciai atrodo nebe tokie svarbus, kai pagalvoji, kad po keliu meteliu net neprisiminsi del ko siandien galvele sopa, o rupestis veide parodys, kad neivertinai trapiu gyvenimo akimirku...nuo dabar ikvepiu tyro oro ir "supakuoju" gailesti sau, baime del rytojaus, nepasitikejima ir itaruma i didziule deze....ja stipriai uzklijuoju, prikabinu begale balionu, paleidziu pavejui...ir pradedu stebeti kaip ji tolsta....
Atsakyti
Labas rytas!
Nuo 7 val jau skaitau foruma!
As jumis labai didziuojuosi! Viena padare viena, kita kita!
Kodel man taip neiseina?
Atsakyti
Sveikutės.
Šiandien peržvelgiau kelis mano gyvenimo etapus ir suvokiau, kaip tie mąstymo princiapi veikia, net kai apie juos nedaug ką žinai. Tiki tuo ar netiki, jie veikia.
Prieš gerus metus aš savo darbe pradėjau jaustis blogai: diskomfortas, nepasitenkinimas ir stresas ir t.t... Tiesiog pradėjau rimtai norėti pakeiti darbą. Jokių veiksmų dar tada nesiėmiau, bet daug apie tai galvojau. Ir dviejų savaičių bėgyje aš gavau apie 4 neblogus darbo pasiūlymus bigsmile.gif Iš kurių vieną pasirinkau ir dabar patenkinta dirbu. Įdomiausia, kad kai įsidarbinau, aš tik tada radau jų paduotą skelbimą (nes aš siunčiau CV sužinojusi iš kitų šaltinių). Aš pakraupau, nes jei pirmiau būčiau paskaičius tą skelbimą, niekada gyvenime nesiūsčiau čia CV, nes man atrodė, kad neatitinku net 50Proc. reikalavimų biggrin.gif Bet kadangi čia buvo MANO vieta, darbas pas mane atėjo kitais keliais thumbup.gif
Atsakyti
Darija, SUPER.

Man dabar naujas darbas laaabai aktualu. Aš taip pat jau skleidžiu tik geras mintis apie TAI, bet dar labiau noriu savo verslo. Ir tikiu, kad anksčiau ar vėliau taip ir bus. Tikrai...Tik reikia man dar tam bribręsti ir įgyti daugiau patirties.

Man šiandien taip gera, kad norisi dainuoti...

LA LA la ... lotuliukas.gif
Atsakyti
O galit pasakyti? Pati pati pirmaji zingsneli? kaip ? Kaip pradeti?
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 10:24)
O galit pasakyti? Pati pati pirmaji zingsneli? kaip ? Kaip pradeti?

Palomita,

visa pirma tema apie tai...dar yra knyga "pasamones galia" kuria minejom jau ne viena karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi, pirmaji zingsneli as Jau padariau! Valio!!!
Atsakyti
Labas rytas, spinduleliai!:valio
Atsikeliau nei siaip nei taip, bet gerdama kava susijungiau su Jumis ir...
Ner zodziu! Ar jus jauciat, kad situose puslapiuose kazkokia viena brandi mintis, kelianti UPA? Mane pacia uzveda pasiskaitinejimai! O vakar tokia varanti gyventi energija! Sakes!! thumbup.gif

TamsiTyla, mastei apie knygu rasyma? As kaip ex-filologe apie zmoniu issilavinima sprendziu is ju namuose laikomu knygu ir is sakiniu strukturos lotuliukas.gif MAN PATIKO TAVO PASETA SEKLA ir cia jau nera ka komentuoti. Azuoliuku giraite issikeros...Pamatysi.

Laura_K...zinai ka? Ana savaite buvai pridusus. Nezinau, kaip Tavo vidus gyvena, bet paskaitinejus Tavo mintis, jauciasi progresas. Pati gali uzvesti! thumbup.gif Vadinasi, Tas rimtai skraido su balandziais!

Darija, jei kiekvienas is musu perkratytu savo gyvenimo eiga, atrastu perliuku, kada butent mintimis ir prisisaukeme sau priklausancius dalykus. Svarbiausia -kaip Tu ir padarei- perkratyti savo praeiti...

Mano suvoktas dalykas yra tas, kad zmogus tikrai ne koks vabalas, kirminas, kad tik egzistuotu: valgytu-daugintusi-pinigus uzdirbtu-valgytu-daugintusi.. Skirtumas zmogaus nuo kirminu tas, kad jam duota galimybe galvoti-rinktis-ieskoti-apsispresti-tiketi. Mes is tiesu turime ypatinga dovana-mintis. Net sia minute, galima nukeliauti prie juros...Ir vel grizti prie kompo.Mintys greitos ir veikia. Veikia tiek geros tiek blogos. O priziurint, kazkas isauga.. Priklausomai nuo to kaip daznai priziuri.. Derlius visada bus nuimtas rolleyes.gif

...man gera...
Sapnavau pries kelias naktis, kad renku didelius brangakmenius: rozonius-zydrus kalnu kristalus..Leidausi paaiskinti. O pasirodo, tai gausa-sekme-vidinis augimas. As per Jus augu...Ir man gera...

Grazios visiems dienos! Sypsokimes ir mums sypsosis!
Atsakyti
Taip sakant, labas rytas, miegojusiems, nemiegojusiems, tačiau išsimiegojusiems. Žodžiu. Atsikėliau. Nieko neprisimenu. Išgėriau "ratų". Dabar vėl jaučiuos gerai. Iš tiesų tai džiovinuos plaukus ir ruošiuos į mokyklą. Šiandien bus daug daug... kažko. blink.gif

Aš truputį čia pasėdėsiu.... tram pam pam, pam pam pam... ax.gif
Atsakyti
Dujokauke, TU man šiandien vėl kažkokia su ne kokiom mintim...
Atsakyti